-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.281
Hay allah canım ya benimki ilkinde bile ateşlendi üff bitmek bilmiyor bu aşılar ya:/ neyse atlattın en azından bugün Yarın eskisi gibi olur bebeğin annesi.Evet 4. Ay aşısı neymiş ya. Resmen bir yıl yaşlandık bir iki günde çocuğum perişan oldu. Ses kalmadı güç kalmadı iştah kalmadı. Yavrum gülmeyi unuttu iki gündeilaçları kullanmaya başldım bugün iyileşecek inşallah
Bizim 4.ay bitti 5egirdik.Doktor bna böyle bişey demedi yaa.İnet sütü tereyağı margarin ve çikolata bunları sakın yeme dedi. Bende yemedim. Çocuk iki günde düzeldi canım. Ama üç ayın dolana kadar dedi. Siz ne kadarlıksınız
Canım bugün 17. Günümüz. En son banyoda ip çözüldü ama düşmedi bende çekmek istemedim ama hepsi duruyor. Kontrole ne zaman gideceksinkz siz bize 20 gün sonra gelin demiştiKorkma canım normal tabi. Tam 8. Gün sadece iplikler kaldı onlarda düşse inşallah. Herkes bu hafta düşer diyor. Sizin kaö gündür var düşmedi?
Bizimde bal dudak :)Erkek güzeli desene maşallah :) sakal bıyık çıksın bakalım bi :))
Bizimde bal dudak :)Erkek güzeli desene maşallah :) sakal bıyık çıksın bakalım bi :))
Zamanı geçmiş belki sennkind başka çözüm verir. Banada diğer doktrm demedi. Şmdi doktrm dedi. Hepsi kendince çözüm buluyo işteBizim 4.ay bitti 5egirdik.Doktor bna böyle bişey demedi yaa.
Canım narkoz veriyorlar diye (tüm hastanede yaptıranların tavsiyesiyle yoksa hastanede yaptıracaktık)Canım bugün 17. Günümüz. En son banyoda ip çözüldü ama düşmedi bende çekmek istemedim ama hepsi duruyor. Kontrole ne zaman gideceksinkz siz bize 20 gün sonra gelin demişti
Kaçıncı gün pembe kırmızılık geçti cnm? Biim bugün 8. Gün bitti rengi hala pembe kırmızı gibi. Ama artık bez değiştirirken hiç problem yaratmıyor.Canım bugün 17. Günümüz. En son banyoda ip çözüldü ama düşmedi bende çekmek istemedim ama hepsi duruyor. Kontrole ne zaman gideceksinkz siz bize 20 gün sonra gelin demişti
Kasları da vardır şimdi onun yerim maşallahBizimde bal dudak :)
Bana benziyor herkes bana benzettiyor. Ama erkek olduğu belli cilveli bi bebek değil
Ağır abi.
Herkes görünce gerçekten de sporcu Muhammed Ali gibi olacaksın diyor :)
Bana söyledin sanırım canım aynen bizimki de her emmeden sonra kaka yapar oldu her gün en az iki kere kakalıyor maşallah :) çok faydası oldu benze teşekkürler yavrumCanm benm sonraki doktrm fitil verme sakin dedi benden sutu yagi kesti duzeldi cocuk. Burda birine daha soylemistm duzeldi mi blmyrm ama benmki ondan snra hergn yapmaya basladi. Oncesnde on gunde 1 yapiyordu
İnan bu konuda çok bilinçsizim ben yine evdeyim de sen çalışıyorsun sanırımNasıl adapte edicez peki yani doğru yaklaşım nasıl olmalı acaba? Yani kısa kısa çıkmak mı, ağlamasına nekadar izin vermek gerek ya da hiç ağlatmamak mıdır, bir uzmana sormak gerek.
Burun tıkanıklığı, öksürük, hapsirik, istahsizlik, hiriltili nefes alma, uykuda huzursuzluk,yeşil kaka, ishalGeçmiş olsun canım nerden anlıyorlar acaba soğuk aldıklarını bize de fikir olur.
İkinci ay aşısında bir şey olmadı. Bu aşıdan sonra ateşi çıktı bütün gece huysuzluk yaptı bağıra çağıra ağladı. Ateşi düşsün diye soyduk banyo ettirdik ateşi dültü ama bu sefer de üşütme oldu galiba burnu tıkandı boğazı balgam doldu. Çok kötü oldu çocuk bu gece de nöbetteyim. Dün gece hastane acile gittik dr balgam söktürücü ateş düşürücü fitil burun damlası yazdı. Larenjit olmuş dedi. Serum fizyolojik de kullanıyorum otribebe ile. İdare etmeye çalışıyorum ama ağlamaktan sesi kısıldı gözlerinden yaş süzüldükçe ben de ağlıyorumelmasli Canım geçmiş olsun 2. Doz aşıları oldunuz galiba. Gerçekten bu kadar zor muymuş ya bizde 3 gün sonra yaptiricaz. Ilkinde de ateşi falan çıktı mi. Başka ne belirti oluyor. Bide ilaclarini kullanicsm demişsin ne ilaci bu aşı için mi veriliyor
Evet cnm ama en iyi kesinlikle anne yetiştirirmiş onu çok net anladım.İnan bu konuda çok bilinçsizim ben yine evdeyim de sen çalışıyorsun sanırım
Direk bunları mı yemiyim canım yoksa bunlardan yapılan şeyleri de mi yemiyim mesela peynir yemiyim mi?Deneyeceğim senin doktorunun dediklerini.Bugün 6.gün oldu hala yapmadı kakasınıİnet sütü tereyağı margarin ve çikolata bunları sakın yeme dedi. Bende yemedim. Çocuk iki günde düzeldi canım. Ama üç ayın dolana kadar dedi. Siz ne kadarlıksınız
Onları bişeyin içinde de tüketmemen lazm canım. Bana bu dördünü yasakladı. Ama yoğurdu sormuştum ondan bişy olmaz dedi.Direk bunları mı yemiyim canım yoksa bunlardan yapılan şeyleri de mi yemiyim mesela peynir yemiyim mi?Deneyeceğim senin doktorunun dediklerini.Bugün 6.gün oldu hala yapmadı kakasınıfitili almadım belki yapar diye