temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bnm oğlum da maviş ama fotoğraf paylaşmayı uygun bulmuyorum. Her çocuk özeldir çok güzeldir ister maviş ister kahverengi ister yeşil hepsi sağlıklı olsun yeter.
Kötü bi niyetle söylememiştim cnm tabi ki herkesin kendi tercihi bütün bebekler sağlıklı büyüsün benm de tek temennim bu

Ayy allah yardımcınız olsun inşallah kolay atlatırsınız. Bizim de haftaya 2. Doz rota var şimdiden korkusu sardı ilki çok zor geçmişti bizim.
Aa Öyle mi. Ne olmuştu canım? Bizde çok şükür hicbisey olmamıştı rotada

Emme süresi çok azaldı birdenbire anlamadım iki çekip bırakıyor gece emmesi çok iyi de gündüz çok fazla emmiyor bikaçgündür bu rota aşısı etkisi olabilir mi ki?

baldan_madam baldan_madam canım ya bide şeyi sorucam sana ben. Çınar çok erken olmuştu galiba sünneti. Dikisleri ne zaman düştü hatirliyor musun. Bizim 20 gün oldu hala düşmedi endiselendim birden

Aa Öyle mi. Ne olmuştu canım? Bizde çok şükür hicbisey olmamıştı rotada
Canım iştah gitmişti bizde tamamen. 24 saat neredeyse hiç birşey kabul etmedi. Üç gün falan çok huzursuz olmuştu. Uyku düzeni falan bir hafta on günde ancak etkisi geçti aşının. İnşallah ikinci doz çok etkilemez. :KK43:
baldan_madam baldan_madam canım ya bide şeyi sorucam sana ben. Çınar çok erken olmuştu galiba sünneti. Dikisleri ne zaman düştü hatirliyor musun. Bizim 20 gün oldu hala düşmedi endiselendim birden
Canım doğru hatırlıyorsun yenidoğan sünneti yaptıracaktık biz. Ama erken doğum olunca suya düştü. Biz de bu ay kontrolünde görüşücez dr la bu ay yaptırmayı düşünüyoruz. Sizleri takipteyim ve çok korkuyorum. :KK17: Küçük çocuklar sünnetten kaçıp ağaca falan çıkar ya hani o gün ben de oğlumu kucaklayıp kaçırabilirim hiç belli olmaz :skandal::KK70:

Canım iştah gitmişti bizde tamamen. 24 saat neredeyse hiç birşey kabul etmedi. Üç gün falan çok huzursuz olmuştu. Uyku düzeni falan bir hafta on günde ancak etkisi geçti aşının. İnşallah ikinci doz çok etkilemez. :KK43:
Inşallah canım :KK43:
Canım doğru hatırlıyorsun yenidoğan sünneti yaptıracaktık biz. Ama erken doğum olunca suya düştü. Biz de bu ay kontrolünde görüşücez dr la bu ay yaptırmayı düşünüyoruz. Sizleri takipteyim ve çok korkuyorum. :KK17: Küçük çocuklar sünnetten kaçıp ağaca falan çıkar ya hani o gün ben de oğlumu kucaklayıp kaçırabilirim hiç belli olmaz :skandal::KK70:
Ay sorma. 2 kere yaşadım onu. Ilki doğuma giderken ebe muayene ediyordu açılma var mı diye. Bende daha yoksa eve gideyim sonra gelirim demiştim kadına:KK70: hem dogsun isteyip hem de korku işte. Bide sünnete giderken kacasim gelmişti :KK70:

Olsun canım atma buraya bütün bebekler çok güzel hepsi birer melek Rabbim hepsini kötülüklerden hastalıklardan korusun :KK200::KK16:
Tabiki hepsi birer melek hepsi özel kırkı çıkmamış olsa neyse derdim de olmuş üç aylık :) farklı bir amaçla istediğini düşünmedim canım buraya fotoğraf attım diye mi bozulacak sağlığı olur mu canım öyle şey evlatları zırh gibi koruyan sadece anne babanın duasıdır Rabbim verir onların sağlığını. Gözü ne renk olursa olsun ister çekik ister siyahi olsun ne olursa olsun bebek görmek insana huzur veriyor yüzlerce sayfa takip ediyorum instadan bebek fotoğrafları paylaşan veya bebeği olan bloggerlar hepsinede ekranı seve seve maşallah diye diye bakıyorum :) buraya atan arkadaşlar da vardı zaten kem gözle de bakmadık sevdik maşallah dedik geçtik. Aksini düşünenlere katılmamakla birlikte saygı duyuyorum:KK52:

Ay sorma. 2 kere yaşadım onu. Ilki doğuma giderken ebe muayene ediyordu açılma var mı diye. Bende daha yoksa eve gideyim sonra gelirim demiştim kadına:KK70: hem dogsun isteyip hem de korku işte. Bide sünnete giderken kacasim gelmişti :KK70:
Canım bizim dikişler düştü bir yada iki tane kaldı görünürde bir tane ama.
Doktora sor sen. Belki farklıdır bizimki doktor yapmadı.

Canim sunnet dikisli mi oluyor ben bilmiyodum :KK43: kucukken yapilinca narkoz ve dikis olmuyor demislerdi sanki. Of sanki kendim sunnet olcam tovbe yarabbim cok korkuyorum ya. Ben karar verene kadar cocugun askerlik yasi gelir kesin :KK70: sunnet sonrasi bakim nasil oluyor canim zor mu? Bi de bizim su fitigi var testislerinde onun gecmesini bekliyoruz, kendisi gecer demislerdi doktorlar :/

Bugün kontrolumuz vardı ama gidemedik aşimiz olduğu için. Randevu da alamadim gerçi. Sormaya çalışicam bakalım ya. 4 dikiş vardı hala sapasağlam duruyor

Canim sunnet dikisli mi oluyor ben bilmiyodum :KK43: kucukken yapilinca narkoz ve dikis olmuyor demislerdi sanki. Of sanki kendim sunnet olcam tovbe yarabbim cok korkuyorum ya. Ben karar verene kadar cocugun askerlik yasi gelir kesin :KK70: sunnet sonrasi bakim nasil oluyor canim zor mu? Bi de bizim su fitigi var testislerinde onun gecmesini bekliyoruz, kendisi gecer demislerdi doktorlar :/
Canım bende cevap yazayım dedim. Evet dikişli oluyor bizim 4 dikişmiz var. Belki sana denilen lazerli olandır canım

Canım bende cevap yazayım dedim. Evet dikişli oluyor bizim 4 dikişmiz var. Belki sana denilen lazerli olandır canım
Hmm olabilir detayli sorayim en iyisi 4. ay kontrolunde. Canim sen yunus emrede yaptirmistin ya doktorun ismini verebilir misin? Once eskisehirde acibadem ve umite sorucaz sonra yunus emreye bakalim dedim.

Evet canım dikişli lazer olanı hiç duymadım. Bizimde ya 4 ya 5 dikişti.
Benim evim ailelere uzak. Tek bakamayız, korkarız diye düşündük. O yüzden mahallede yaptırdık.
Eltimgilde yaptık onun da oğlu 6 ay önce oldu yardımcı olurum dedi Allah razı olsun.
İlk sünnet bitti ya, uyuşma geçince ağladı. o gün hp battaniyede salladık. Ağrı kesici verdik. En son işte uyku saatinde uyuttuk. Zaten ağlamaktan yorgun düşüp uyuyorlar üzülme
Birinci gün geçince hiç bişeyi kalmaz. Tabi dikkat et. Tabiki ağlıyor ama dayanman lazım.
Oğlumun gözlerimin içine bakıp acıdan ağladığını görmek üzücü. Hemde çok. Aklıma gelince içim acıyor ama iyi oldu en azından kurtuldu. Bizde kurtulduk. En azından emeklemiyor falan. Çok şükür geçti. Bir an önce yaptır. 2. Ayından beri yaptırcam diye diye 3 buçuk aylık oldu. :KK70:

X