temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet 4. Ay aşısı neymiş ya. Resmen bir yıl yaşlandık bir iki günde çocuğum perişan oldu. Ses kalmadı güç kalmadı iştah kalmadı. Yavrum gülmeyi unuttu iki günde :KK43: ilaçları kullanmaya başldım bugün iyileşecek inşallah
Hay allah canım ya benimki ilkinde bile ateşlendi üff bitmek bilmiyor bu aşılar ya:/ neyse atlattın en azından bugün Yarın eskisi gibi olur bebeğin annesi.

Korkma canım normal tabi. Tam 8. Gün sadece iplikler kaldı onlarda düşse inşallah. Herkes bu hafta düşer diyor. Sizin kaö gündür var düşmedi?
Canım bugün 17. Günümüz. En son banyoda ip çözüldü ama düşmedi bende çekmek istemedim ama hepsi duruyor. Kontrole ne zaman gideceksinkz siz bize 20 gün sonra gelin demişti

elmasli elmasli Canım geçmiş olsun 2. Doz aşıları oldunuz galiba. Gerçekten bu kadar zor muymuş ya bizde 3 gün sonra yaptiricaz. Ilkinde de ateşi falan çıktı mi. Başka ne belirti oluyor. Bide ilaclarini kullanicsm demişsin ne ilaci bu aşı için mi veriliyor

Erkek güzeli desene maşallah :) sakal bıyık çıksın bakalım bi :))
Bizimde bal dudak :)
Bana benziyor herkes bana benzettiyor. Ama erkek olduğu belli cilveli bi bebek değil
Ağır abi.
Herkes görünce gerçekten de sporcu Muhammed Ali gibi olacaksın diyor :)

Erkek güzeli desene maşallah :) sakal bıyık çıksın bakalım bi :))
Bizimde bal dudak :)
Bana benziyor herkes bana benzettiyor. Ama erkek olduğu belli cilveli bi bebek değil
Ağır abi.
Herkes görünce gerçekten de sporcu Muhammed Ali gibi olacaksın diyor :)

Canım bugün 17. Günümüz. En son banyoda ip çözüldü ama düşmedi bende çekmek istemedim ama hepsi duruyor. Kontrole ne zaman gideceksinkz siz bize 20 gün sonra gelin demişti
Canım narkoz veriyorlar diye (tüm hastanede yaptıranların tavsiyesiyle yoksa hastanede yaptıracaktık)
Mahallede 30 yıldır sünnetçi var ona yaptırdık 30 yıl ama maşallah genç dinç amca. Dindar birisi.
Bugün bir ip düştü ipe baktım düğümdü.

Kaçıncı gün pembe kırmızılık geçti cnm? Biim bugün 8. Gün bitti rengi hala pembe kırmızı gibi. Ama artık bez değiştirirken hiç problem yaratmıyor.

Canm benm sonraki doktrm fitil verme sakin dedi benden sutu yagi kesti duzeldi cocuk. Burda birine daha soylemistm duzeldi mi blmyrm ama benmki ondan snra hergn yapmaya basladi. Oncesnde on gunde 1 yapiyordu
Bana söyledin sanırım canım aynen bizimki de her emmeden sonra kaka yapar oldu her gün en az iki kere kakalıyor maşallah :) çok faydası oldu benze teşekkürler yavrum

Nasıl adapte edicez peki yani doğru yaklaşım nasıl olmalı acaba? Yani kısa kısa çıkmak mı, ağlamasına nekadar izin vermek gerek ya da hiç ağlatmamak mıdır, bir uzmana sormak gerek.
İnan bu konuda çok bilinçsizim ben yine evdeyim de sen çalışıyorsun sanırım

elmasli elmasli Canım geçmiş olsun 2. Doz aşıları oldunuz galiba. Gerçekten bu kadar zor muymuş ya bizde 3 gün sonra yaptiricaz. Ilkinde de ateşi falan çıktı mi. Başka ne belirti oluyor. Bide ilaclarini kullanicsm demişsin ne ilaci bu aşı için mi veriliyor
İkinci ay aşısında bir şey olmadı. Bu aşıdan sonra ateşi çıktı bütün gece huysuzluk yaptı bağıra çağıra ağladı. Ateşi düşsün diye soyduk banyo ettirdik ateşi dültü ama bu sefer de üşütme oldu galiba burnu tıkandı boğazı balgam doldu. Çok kötü oldu çocuk bu gece de nöbetteyim. Dün gece hastane acile gittik dr balgam söktürücü ateş düşürücü fitil burun damlası yazdı. Larenjit olmuş dedi. Serum fizyolojik de kullanıyorum otribebe ile. İdare etmeye çalışıyorum ama ağlamaktan sesi kısıldı gözlerinden yaş süzüldükçe ben de ağlıyorum

Merhaba kızlar bayadir giremedim hasta bebislere acil şifalar
Benimde antibiyotik bitti kizim antibiyotik ten ishal oldu biberon almadığı için hic bi şekilde bişey veremedim mecburen emzirdim inşallah bu son ilaç olur bana muhtaç çünkü v yine denedim yine almıyor ve almiycak bundan sonra galiba ek gidaya geçince alistirma bardagiyla deniycem artık sütümde aman aman yok çekip çekip bağırıyor bazen memeyi
O aç kalacak diye psikolojik olarak kötü hissediyorum bişey olacak emziremiycem diye psikolojim alt üst yani kısır bi döngün içindeyim

İnet sütü tereyağı margarin ve çikolata bunları sakın yeme dedi. Bende yemedim. Çocuk iki günde düzeldi canım. Ama üç ayın dolana kadar dedi. Siz ne kadarlıksınız
Direk bunları mı yemiyim canım yoksa bunlardan yapılan şeyleri de mi yemiyim mesela peynir yemiyim mi?Deneyeceğim senin doktorunun dediklerini.Bugün 6.gün oldu hala yapmadı kakasını:KK43: fitili almadım belki yapar diye

Günaydın herkese :KK24:
Bugün işe başladım. Ve kendimi berbat hissediyorum :cry: sabah yanından kalkar kalkmaz başladı ağlamaya. Bütün gece de kucağımda uyuyor zaten on gündür. Uykusuzluk stres berbat durumdayım. 20 gün kadar yarım gün çalışıcam. İş yerine de dedim deneme süreci alışamazsa yine rapor ya da izin alırım. Fiziken işteyim kafam oğlumda ruhum yatakta. :uykucu:Paramparçayım :confused:

Direk bunları mı yemiyim canım yoksa bunlardan yapılan şeyleri de mi yemiyim mesela peynir yemiyim mi?Deneyeceğim senin doktorunun dediklerini.Bugün 6.gün oldu hala yapmadı kakasını:KK43: fitili almadım belki yapar diye
Onları bişeyin içinde de tüketmemen lazm canım. Bana bu dördünü yasakladı. Ama yoğurdu sormuştum ondan bişy olmaz dedi.

X