- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.261
Peki sütünü kac saatte bir sagiyordun canim?Kullandım canım 3.gün filan geçmişti oyüzden biraz daha devam edip bıraktım antibiyotiği.Hepsini içmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sütünü kac saatte bir sagiyordun canim?Kullandım canım 3.gün filan geçmişti oyüzden biraz daha devam edip bıraktım antibiyotiği.Hepsini içmedim
Saat tutmadim canim sislik inene kadar surekli sagdim.Peki sütünü kac saatte bir sagıyordun canim?
Amin hem sağlığı hem psikolojisi için bebekken halletmemiz lazım sorunları. Her halimize binlerce şükür.Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız hepsini. Gerçekten zor şeyler bir anne için allah görmemişe çevirir inşallah canım sağlıkla huzurla büyür kuzun.
İnşallah çok dua ediyorum Allahım bütün annelerin yüzünü güldürsün yavrulara şifa versin. Benim yavrumu da sağlıkla bağışlasın diye.Şimdiden geçmiş olsun canım, çok zor gerçekten azıcık bir yerlerine bir şey olsa insanın yüreği.dayanmıyor. Allah devasız dert vermesin..sorunsuz geçireceksiniz inşallah
Canm benm sonraki doktrm fitil verme sakin dedi benden sutu yagi kesti duzeldi cocuk. Burda birine daha soylemistm duzeldi mi blmyrm ama benmki ondan snra hergn yapmaya basladi. Oncesnde on gunde 1 yapiyorduKızlar benim kızımın kaka yapma süresi uzamaya başladı 4-5 günde bir yapıyor artık.Sizinkilerin nasıl?Doktora sordum fitil verdi kan ilacı da kabızlığı etkiler dedi halbuki kan ilacını bikaç haftadır kullanmıyorum ona rağmen 4-5günde yapıyor
Sadece mastit olduğum gün göğsüm acıdıkça sağdım canım.Zaten antibiyotiği içince ağrı geçti sonra sağmadım emzirdimPeki sütünü kac saatte bir sagıyordun canim?
Sütü yağı kesti derken nasıl canım?Canm benm sonraki doktrm fitil verme sakin dedi benden sutu yagi kesti duzeldi cocuk. Burda birine daha soylemistm duzeldi mi blmyrm ama benmki ondan snra hergn yapmaya basladi. Oncesnde on gunde 1 yapiyordu
Korkma canım normal tabi. Tam 8. Gün sadece iplikler kaldı onlarda düşse inşallah. Herkes bu hafta düşer diyor. Sizin kaö gündür var düşmedi?Inşallah değildir ya biran önce geçsin istiyorum bende. Sizin kaç gün oldu canım. Bide başlarda yamuk duruyor mu pipisinin başı yani bizimki öyle gibiydi ben hatta korktum acaba bir tarafi eksik mı kestiler diye düşündüm kv düzelir o dikisler yumusadikca iner şişlik o zaman da düzelir yavaş yavaş dedi
Hiç sormaÇınarın içerde kıvrık kalmış heralde doğduğunda tersine yapışıktı kulağı düzeltmeye çalıştık epey ama yatınca hep kıvrılıyor o yüzden kepçe olacak sanırım. Olsun oğlum sen üzülme diyorum büyüyünce estetik yaptırırız 5dk da düzeliyormuş siz de beraber gidersiniz bizimkinin bir de tek kulağı ekstra kepçe. Öne dönük
Aynen canım sorma. Bizimki de aynı biri daha kepçe. Yatmaktan ama genetik değil bizde yok öyle birşey. :) hayırlısı bakalım düzelmezse düzeltirizHiç sorma
Gece bazen10 defa kalkıp o sağ kulağı düzeltiyorum 3 dk sonra hoppa yine kafasını döndürüp kıvırıyor kulağını. Ve dediğin gibi sağ kulağı kepçe oldu. Ben kepçe kulak genetik diye biliyorum ama emin değilim.
Ve inşallah düzelecek annem ve kayınvalidem düzelir dedi. Bence de düzelir. Düzelmese tüm insanlar bir kulağı kepçe gezerdi.
Bizim belli yani bakınca. Bide belli kendi öyle yaptı.
Bende diyorum öyle kalırsa 4-5 yaşında estetik yaparım
Rota dördüncü ayda kilo takibi için o zaman sadece teşekkürlerRota alışı veya kilo takibi için çağırmış olabilirler
Erkek güzeli desene maşallah :) sakal bıyık çıksın bakalım bi :))valla oğlum aynı ben kim gorse anası diyor hatta yüz hatlarim çok kadınsı bebegime keşke kız olsaydı diyorlar dudaklar dolgun dolgun
Benimki de öyle ya iki dk markete bile gidemiyorum senin kalp atışına kokuna hasret kalıyor hemen canımAnnem ve yanında bir arkadaşa bırakıp eşimle yemeğe gidelim dedik, süt de bıraktım, ben gider gitmez 5 dakika sonra hunharca ağlamay başlamış ne yaptılarsa durdurmamışlar geri döndük yaklaşık yarım saat sonra, ve ben gelene kadar ağlaması artarak devam etmiş ben geldim kucağına alır almaz sustu öptüm öptüm emzirdim çok üzüldüm çok kötü hissediyorum kendimi
Allah razı olsun cnm sağolelmasli Rabbim tüm dertlerinize derman versin bütün sorunlarınız bian ömce geçsin inşaallah canım dualarımız minik yavrunla çok çok geçmiş olsun
Nasıl adapte edicez peki yani doğru yaklaşım nasıl olmalı acaba? Yani kısa kısa çıkmak mı, ağlamasına nekadar izin vermek gerek ya da hiç ağlatmamak mıdır, bir uzmana sormak gerek.Benimki de öyle ya iki dk markete bile gidemiyorum senin kalp atışına kokuna hasret kalıyor hemen canım
Çok geçmiş olsun. 4. Ay aşısı mıydı?Bu gece çocuğu acile götürdük. balgam var sesi kısık burnu tıkalı nefes alamıyor. Enfeksiyon yok ama üşütme var. Yavrum uyuyamıyor burun aspiratör artık fayda etmedi. Serum fizyolojik aldık. Dr fitil bakgam söktürücü ve burun spreyi yazdı ama daha ilaç kullanmadım. Burnunu serumla açtım. Sabah 4 ama uyumuyor hala. Aşıdan sonra oldu kızlar ((
İnet sütü tereyağı margarin ve çikolata bunları sakın yeme dedi. Bende yemedim. Çocuk iki günde düzeldi canım. Ama üç ayın dolana kadar dedi. Siz ne kadarlıksınızSütü yağı kesti derken nasıl canım?
Evet 4. Ay aşısı neymiş ya. Resmen bir yıl yaşlandık bir iki günde çocuğum perişan oldu. Ses kalmadı güç kalmadı iştah kalmadı. Yavrum gülmeyi unuttu iki günde ilaçları kullanmaya başldım bugün iyileşecek inşallahÇok geçmiş olsun. 4. Ay aşısı mıydı?