-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.021
Ah canım ben biberon verdim de ne oldu annem bazen çok uğraşıyormuş biberonu istemiyor beni ariyo yavrum biberon ve emziği gevelemeye başladı damaklari ufaktan kaşınıyor sanırım10 dan beri emzirmiyorum 11 buçuk gibi biberondan bi 10 cc çekmiştir anca. Şuan iyice aç ben vedalaşıp içeriye geçtim, annem şimdi uğraşıyor bi ağlıyor katıla katıla bi susuyor. Ama güçlü durucam çünkü şimdi ağladığında meme verirsem bidaha hayatta biberon almaz ve daha da çok ağlamaya başlar bence :/ keşke daha önce biberona az da olsa alıştıraymışım.
Canım ben henüz işe başlamadım şubatta başlayacağım.Bebeğim ilk zamanlar mama alıyodu biberonu öğrenmişti sonra mamayı bıraktık sadece emiyor.Geçenlerde mastit oldum sütümü sağdım biberona.Acıktığında vereyim dedim bitürlü almadı çok ağladı yavrum.100cc sütü atmak zorunda kaldım.Şuan hala biberonu bilmiyor işe başlayınca sağıp bırakırm diyorum ama ya yine almazsa napıcam10 dan beri emzirmiyorum 11 buçuk gibi biberondan bi 10 cc çekmiştir anca. Şuan iyice aç ben vedalaşıp içeriye geçtim, annem şimdi uğraşıyor bi ağlıyor katıla katıla bi susuyor. Ama güçlü durucam çünkü şimdi ağladığında meme verirsem bidaha hayatta biberon almaz ve daha da çok ağlamaya başlar bence :/ keşke daha önce biberona az da olsa alıştıraymışım.
Canım güzel haber benimki az önce biberonla beslendi. Ama ciddi ciddi kıyamet koptu sonra aldım kucağıma sakinleştirdim oyuncak gösterdim bu 0-6 ay siyah beyaz kartlar var surat ifadeleri inanılmaz dikkatini çekiyor onu gösterdim sakinleşti sonra annem kucağına aldı tabi iyice acıkmıştı da önce bi 50 cc içti sonra biraz emzirdim ama çok değil sonra tekrar 50 cc ye yakın biberonla içmiştir. Şimdi mis gibi uyuyor . Saat 17:30 gibi acıkırsa yine biberon vericem buzdolabına koydum. Valla canım şubatta kaç aylık olacak seninki bilmiyorum ama biberona ihtiyaç duymayacağı bi ay olacaksa hiç alıştırmana gerek yok yazık gerçekten. Ben Ocak'ta başlayacağım aslında ama bu 2 ay okula gitmem gerektiği için biberon vermek zorundayım. Bi de artık çok zor olmaya başlamıştı hiç bir yere gidememeye başlamıştım şimdi hiç olmazsa bir iki öğün biberon verirlerse ben de işlerimi hallederim.Canım ben henüz işe başlamadım şubatta başlayacağım.Bebeğim ilk zamanlar mama alıyodu biberonu öğrenmişti sonra mamayı bıraktık sadece emiyor.Geçenlerde mastit oldum sütümü sağdım biberona.Acıktığında vereyim dedim bitürlü almadı çok ağladı yavrum.100cc sütü atmak zorunda kaldım.Şuan hala biberonu bilmiyor işe başlayınca sağıp bırakırm diyorum ama ya yine almazsa napıcamİnşallah seninki de alır biberonu yazık yavrularımıza
Minicikler ya kıyamıyorum :/Ah canım ben biberon verdim de ne oldu annem bazen çok uğraşıyormuş biberonu istemiyor beni ariyo yavrum biberon ve emziği gevelemeye başladı damaklari ufaktan kaşınıyor sanırım
Canim alakasi yok inan kendini suclama benimki doğduğu gunden beri almıyor krize giriyor agzina degince doktor ne dedi tam olarak alirmi dedi ben demiyorum bile denesem mi acaba10 dan beri emzirmiyorum 11 buçuk gibi biberondan bi 10 cc çekmiştir anca. Şuan iyice aç ben vedalaşıp içeriye geçtim, annem şimdi uğraşıyor bi ağlıyor katıla katıla bi susuyor. Ama güçlü durucam çünkü şimdi ağladığında meme verirsem bidaha hayatta biberon almaz ve daha da çok ağlamaya başlar bence :/ keşke daha önce biberona az da olsa alıştıraymışım.
Sunnetla alakali degildir o dönemde oluyor meme reddi tabi agzini kontrol edebilirsin bide pamukçuk da yapıyor birde idrar yolu enfeksiyonu yapiyor ama bunkar olmadqn sebepsiz de yapıyorlar geçici bi dönem emzirme ye devam edin bırakmayınHerkese kolay gelsin
17 temmuz doğumlu oğlum var . 2.5 aylık iken sünnet oldu. Şükür bir sıkıntısı yok ama o dönemden sonra meme reddi ve kilo alımında yavaşlama oldu acaba bu durumda sünnetin etkisi var mıdır?
Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcınız olsunYarın sünnet vaaaar :)
Ya ben bu annelik serüveninde çok tuhaflaştım hem çok soğukkanlı hissedip aynı anda aşırı stres yapıyorum, hem aşırı mutlu olup aynı anda depresyona giyebilecek kadar evham yapabiliyorum :) bi çırpıda bitsin inş cnm çok sağol. Bi de salı günü rota aşımız var biri bitiyor biri başlıyor :)Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcınız olsunhem çok heyecanlı hem çok stresli. Herşey güzel geçer inşallah.
Darısı başımıza biz de beş ay kontrolünde yaptırıcaz sanırım
Ben de aynı durumdayım canım. Bizim de iki haftamız var rota yaptırıcaz ikinci doz. Kimsede yan etki yapmamış bizim çocuk delirmişti ilk dozdaYa ben bu annelik serüveninde çok tuhaflaştım hem çok soğukkanlı hissedip aynı anda aşırı stres yapıyorum, hem aşırı mutlu olup aynı anda depresyona giyebilecek kadar evham yapabiliyorum :) bi çırpıda bitsin inş cnm çok sağol. Bi de salı günü rota aşımız var biri bitiyor biri başlıyor :)
Ben de aynı durumdayım canım. Bizim de iki haftamız var rota yaptırıcaz ikinci doz. Kimsede yan etki yapmamış bizim çocuk delirmişti ilk dozdaikincisi yaklaştıkça stres oldum.
Evet evet güçlendiğimiz kesin canım bikere müthiş kol kası yaptırıyor :)) inş yan etki çok yapmaz bakalım.Annelik çok değişik birşeymiş. Hergün ben de büyüyorum oğlumla. O büyüdükçe ben de güçleniyorum sanki günden güne.
Evet evet güçlendiğimiz kesin canım bikere müthiş kol kası yaptırıyor :)) inş yan etki çok yapmaz bakalım.
Senin adına sevindim canım:)Hangi işle meşgulsun?Bebeğin şuan kaç aylık?Ben öğretmenim 2.dönem başlayacağım şubatta 7.ayı bitmiş olacak.Biberonu öğrenmiş olur dimi ozamana?Ek gıdayla birlikte su da vereceğiz ya o bakımdanCanım güzel haber benimki az önce biberonla beslendi. Ama ciddi ciddi kıyamet koptu sonra aldım kucağıma sakinleştirdim oyuncak gösterdim bu 0-6 ay siyah beyaz kartlar var surat ifadeleri inanılmaz dikkatini çekiyor onu gösterdim sakinleşti sonra annem kucağına aldı tabi iyice acıkmıştı da önce bi 50 cc içti sonra biraz emzirdim ama çok değil sonra tekrar 50 cc ye yakın biberonla içmiştir. Şimdi mis gibi uyuyor . Saat 17:30 gibi acıkırsa yine biberon vericem buzdolabına koydum. Valla canım şubatta kaç aylık olacak seninki bilmiyorum ama biberona ihtiyaç duymayacağı bi ay olacaksa hiç alıştırmana gerek yok yazık gerçekten. Ben Ocak'ta başlayacağım aslında ama bu 2 ay okula gitmem gerektiği için biberon vermek zorundayım. Bi de artık çok zor olmaya başlamıştı hiç bir yere gidememeye başlamıştım şimdi hiç olmazsa bir iki öğün biberon verirlerse ben de işlerimi hallederim.
Mühendisim cnm yoğun bir iş temposu beni bekliyor. Ben biraz erken alıştırmak zorunda kaldım çünkü iş öncesi dediğim gibi okula gitmem gerekli. Yoksa hayatta alıştırmazdım çünkü bence 6 aylık olduklarında resmen çocuk gibi oluyorlar artık daha bilinçli olduklarından alıp hemen alışır diye tahmin ediyorum. En kötü alıştırma bardakları veya kaşık denenebilir o aylarda. Yavrum biberonla resmen savaştı.Senin adına sevindim canım:)Hangi işle meşgulsun?Bebeğin şuan kaç aylık?Ben öğretmenim 2.dönem başlayacağım şubatta 7.ayı bitmiş olacak.Biberonu öğrenmiş olur dimi ozamana?Ek gıdayla birlikte su da vereceğiz ya o bakımdan
Bende iki gündür bıraktım meme ucu etrafı kızardı pişik gibi oldu sanki derisi inceldi acıyorBir de öyle deniyim canım o da olmazsa birakicam