- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.041
Benim hiç dökülmüyor hamileyken dökülüyordu yerden kendi saçlarımı toplamaktan usanmıştım artıkEvet arkadaşlar, hamileyken hiç dökülmüyor ya saç.
Şimdi o kaç aydır dökülmeyen saçlar birden dökülüyor ondan öyle çok. Düzelir inşallah.
Hormondan dolayı hani :)
Canım o süt atılır mı ya yazık kaşıkla verseydin şırınga ile parmağını verseydin de öyle verseydin ziyan olan süte çok üzülüyorum benCanım ben henüz işe başlamadım şubatta başlayacağım.Bebeğim ilk zamanlar mama alıyodu biberonu öğrenmişti sonra mamayı bıraktık sadece emiyor.Geçenlerde mastit oldum sütümü sağdım biberona.Acıktığında vereyim dedim bitürlü almadı çok ağladı yavrum.100cc sütü atmak zorunda kaldım.Şuan hala biberonu bilmiyor işe başlayınca sağıp bırakırm diyorum ama ya yine almazsa napıcamİnşallah seninki de alır biberonu yazık yavrularımıza
Ben de nasıl üzüldüm anlatamamCanım o süt atılır mı ya yazık kaşıkla verseydin şırınga ile parmağını verseydin de öyle verseydin ziyan olan süte çok üzülüyorum ben
Gecmis olsun canim ben hala cok kararsizim bu gidisle kendi istedigi zaman yaptirsin diyip birakicam :)Sünnet olduk geldik ama 10 yıl yaşlandım resmen:/ ne ağlama ne ağlama. Eve geldik baygın uyudu yarım saat, Şimdi emziriyorum ama ara ara iç çekiyor sesi de kısılmış böyle tuhaf bi ses çıkıyor. Neyse geçmiş olsun inş çabucak iyileşir. Yaptıran arkadaşlar kaç güne iyileşti
Bazilarinda bingildagin erken kapanmasina sebep oluyormus canim dogru, benim eltimin kizinda oyle olmus. Doktor her ay muayene ediyor ya oyle bi durumda uyarir zaten. Onlari uyarmis ve birakmislar d vitaminini sonra sorun olmamis.Kızlar günaydın bebegım 15 günlükken doktor monavit 3 damla verdı hergun 3 damla cok sık olmasada kullandım ya bazı yerlerde bıngıldak Üzerinde etkisi varmis Bn cogunlukla mama ile besliyorum bebegımı onun ıcınde de varmis d vitamini canım cok sıkıldı(
Tesekkur ederim canım cvbın ıcın ay bilemedim sımdı ya bazıları zararı olmaz dıyo Vala korkudan 3 gundur vermiyorum bide doktora sorayım pazartesı gunu bakalım ne dıcekBazilarinda bingildagin erken kapanmasina sebep oluyormus canim dogru, benim eltimin kizinda oyle olmus. Doktor her ay muayene ediyor ya oyle bi durumda uyarir zaten. Onlari uyarmis ve birakmislar d vitaminini sonra sorun olmamis.
Bir Anda yapılıp biten bişeymiş ama o ağlamasına katlanmak zor benim gibiysen ben daha önce de dediğim gibi huy değiştirdim bebekten sonra belki bu durum için destek almam gerekecek ilerlemeden çünkü en nefret ettiğim şeydi bu evhamlı haller.Gecmis olsun canim ben hala cok kararsizim bu gidisle kendi istedigi zaman yaptirsin diyip birakicam :)
Dışarda dört saate kadar bekleye biliyor süt canımBen de nasıl üzüldüm anlatamamo an okadar çok ağladı ki hiç bi türlü almadı buzdolabından da çıkarmıştım oda sıcaklığına gelince veririm diye. 3saat dolmuştu o yüzden döktüm
3-4 saat beklettim bende dışarda canım.Sonra da veremezdim.Canım çok yandı ama yapacak bişey yoktuDışarda dört saate kadar bekleye biliyor süt canım
Geçmiş olsun canım.Yazdıklarını okurken bile içim titredi yazık yavruya.Çabucak iyileşir inşallahSünnet olduk geldik ama 10 yıl yaşlandım resmen:/ ne ağlama ne ağlama. Eve geldik baygın uyudu yarım saat, Şimdi emziriyorum ama ara ara iç çekiyor sesi de kısılmış böyle tuhaf bi ses çıkıyor. Neyse geçmiş olsun inş çabucak iyileşir. Yaptıran arkadaşlar kaç güne iyileşti
Sıcaktan da hasta oluyor bebekler hasta olursa da senin yüzün den kv. yav neden karışıyorlar anlamıyorum, bende senin gibi bir olur iki olur tamam üçüncüde patlıyorum insan olan laftan anlar ben büyüklerimizin bir şeyler bildiğini biliyorum tamam ama her doğru doğru değildir kaldı ki biz daha bilinçliyiz okuyoruz öğreniyoruz aha burdan bile soruyoruz birbirimize, bende oğlumu çok giydirmiyorum erkeklerin yumurtalılarına zarar sıcak. Serin tutmak gerekiyor. Allah sabır versin canım.Kızlar biraz içimi dökmezsem uyuyamayacğım. Ya kv ile birtürlü geçinemiyoruz ki İnanın öyle babane dede olaylarına karşı biri Asla değilim çünkü ben inanılmaz sevgi ile büyüdüm onlarla. Ve kayınpederimi de çok severim hiç de problemeim olmadı. Gel gelelim bebeğim doğduktan sonra kv iyice tuhaflaştı, sürekli bu çocuk üşür diye giydirmeye çalışıyor battaniye falan ben de tam tersi çocuğumu sıcağa alıştırmak istemiyorum ve çok şükür gerçekten bir problem olmadı ha olabilir de, ama ben zaten vücut ısısını sürekli kontrol ediyorum üşüdüyse elbette biraz saha sıkı giydiriyorum. Geçen onların oradaki sağlık ocağına bir sebepten gittik oradaki doktora beni şikayet ediyor hep böyle çıplak gezdiriyor diye, doktor da yoo gayet ısısı güzel zaten kat kat hele ki erkek bebekleri çok sıcak tutmayın diye uyardı. Ki çıplaktan kastı kısa kollu body altında eşofman altı üstünde kapşonlu Ceket. Ben defalarca güzel bir dille uyardım, yetmedi Facebook'tan ince bir gönderi ile durumu izah ettim, yetmedi tonumu bir tık fazlalaştırdım. Amaaaa bugün ya bugün oğlum sünnet olmuş zaten çocuk korkudan çığlık kıyamet doktor bana yapmam gerekenleri anlatmaya çalışıyor bir yandan oğlumu seviyor, kv burası buz gibi giydirelim çocuğu diye doktorun elinden almaya kalkıyor. Doktor yahu üşümez hanımefendi rahat olun diyor yok yok burası buz gibi diyor, ben dedim bak anne giydirmeyelim diye. Yine kalktı giydirdi hır çıkmasın dedim. Ta ki bekleme salonuna geçene kadar. Tam çıkıcaz bebeğim kollarımda zaten sakinleştirememişim hala bana koala gibi yapışık, diyoki üstüne mont giydirelim dışarısı kış kıyamet dedi ve ben patladım yahu yeter ya ben onun annesiyim ve böyle istiyorum karışmayın artık işime, resmen bugünü kötü hatırlıycam diye çıkıştım maalesef :/ bana insanlık namına yapıyorum diyor nedemek ya insanlık namına ben çocuğumu sanki bilerek hasta etmeye çalışıyorumkaç kere dedim bak beni çocuk hasta olucak diye korkutma zaten evhamlıyım iyice takıyorum dedim hastalanırsa doktor orada hastane burada dedim Yok anacım olmuyor olmuyor. Ama başkasının çocuğu grip oluyor, düşüyor; e çocuk düşe kalka büyür diyip soğukkanlı imajı çiziyor ama bana gelince beni soktuğu pozisyona inanamıyorum daha napiyim ya bin kez uyarıya rağmen hala böyle ve düzelmiyor. Biberon almadı onda kalırken, bana diyor ki aman canım hiç takma mama daha kıvamlı onu veririz biz eticicibe ile büyüttük diyor ya fesupanallah ya ben emziriyorum çok şükür şuan sütüm yetiyor böyle motive mi edilir. İki de bir sütün yetmezse mamaya geçersin işe başlayınca diyor. Ya mama öcü değil elbette birşekilde geçilmesi gerekirse geçilir ben zaten karşı değilim ki ama böyle söylemesi süt yeterken inanılır gibi değil. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ay kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Hayırlı olsun canım. Allah damatlığını görmeyi de nasip etsin inşallah. Bir an önce iyileşir umarım.Kızlar sünnet olduk bugün hastane de narkoz veriyorlar diye evde yaptırdım.
İyiki yapmışız kireçlenme olmuş,
Ağlıyo dua edin zavallı oğlum.
Yapacaklara söylüyorum ne kadar erken o kadar iyi. Bir gün oğlum daha olursa yenidoğan sünneti yaptırıcam inşallah. Yazık günah ya.
Kızlar biraz içimi dökmezsem uyuyamayacğım. Ya kv ile birtürlü geçinemiyoruz ki İnanın öyle babane dede olaylarına karşı biri Asla değilim çünkü ben inanılmaz sevgi ile büyüdüm onlarla. Ve kayınpederimi de çok severim hiç de problemeim olmadı. Gel gelelim bebeğim doğduktan sonra kv iyice tuhaflaştı, sürekli bu çocuk üşür diye giydirmeye çalışıyor battaniye falan ben de tam tersi çocuğumu sıcağa alıştırmak istemiyorum ve çok şükür gerçekten bir problem olmadı ha olabilir de, ama ben zaten vücut ısısını sürekli kontrol ediyorum üşüdüyse elbette biraz saha sıkı giydiriyorum. Geçen onların oradaki sağlık ocağına bir sebepten gittik oradaki doktora beni şikayet ediyor hep böyle çıplak gezdiriyor diye, doktor da yoo gayet ısısı güzel zaten kat kat hele ki erkek bebekleri çok sıcak tutmayın diye uyardı. Ki çıplaktan kastı kısa kollu body altında eşofman altı üstünde kapşonlu Ceket. Ben defalarca güzel bir dille uyardım, yetmedi Facebook'tan ince bir gönderi ile durumu izah ettim, yetmedi tonumu bir tık fazlalaştırdım. Amaaaa bugün ya bugün oğlum sünnet olmuş zaten çocuk korkudan çığlık kıyamet doktor bana yapmam gerekenleri anlatmaya çalışıyor bir yandan oğlumu seviyor, kv burası buz gibi giydirelim çocuğu diye doktorun elinden almaya kalkıyor. Doktor yahu üşümez hanımefendi rahat olun diyor yok yok burası buz gibi diyor, ben dedim bak anne giydirmeyelim diye. Yine kalktı giydirdi hır çıkmasın dedim. Ta ki bekleme salonuna geçene kadar. Tam çıkıcaz bebeğim kollarımda zaten sakinleştirememişim hala bana koala gibi yapışık, diyoki üstüne mont giydirelim dışarısı kış kıyamet dedi ve ben patladım yahu yeter ya ben onun annesiyim ve böyle istiyorum karışmayın artık işime, resmen bugünü kötü hatırlıycam diye çıkıştım maalesef :/ bana insanlık namına yapıyorum diyor nedemek ya insanlık namına ben çocuğumu sanki bilerek hasta etmeye çalışıyorumkaç kere dedim bak beni çocuk hasta olucak diye korkutma zaten evhamlıyım iyice takıyorum dedim hastalanırsa doktor orada hastane burada dedim Yok anacım olmuyor olmuyor. Ama başkasının çocuğu grip oluyor, düşüyor; e çocuk düşe kalka büyür diyip soğukkanlı imajı çiziyor ama bana gelince beni soktuğu pozisyona inanamıyorum daha napiyim ya bin kez uyarıya rağmen hala böyle ve düzelmiyor. Biberon almadı onda kalırken, bana diyor ki aman canım hiç takma mama daha kıvamlı onu veririz biz eticicibe ile büyüttük diyor ya fesupanallah ya ben emziriyorum çok şükür şuan sütüm yetiyor böyle motive mi edilir. İki de bir sütün yetmezse mamaya geçersin işe başlayınca diyor. Ya mama öcü değil elbette birşekilde geçilmesi gerekirse geçilir ben zaten karşı değilim ki ama böyle söylemesi süt yeterken inanılır gibi değil. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ay kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Kızlar Regl olan var mı