temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Erkenden erkenden soruyorum ama:) aklimdakileri musait zaman buldukca arastiryrm bakiyorum. Oturma zamani gelmek uzere malum yavastan:) 4 ayda baslicak mi herkes yoksa daha gec dusunen var mi? 4-5 destkli 7-8 desteksiz oturma donemleri imis. Biz de dra 4 ayimiz bitince gidicez. Son gidisimde aklimada degildi soramadim

Selam kızlar ne yapıyorsunuz epey bi konular geçmiş blw yöntemi konuşulmus bende ins bu kizıMDA denicem çünkü ilkinden hala çekiyorum 4 yaşını bitirdi hala ben yediriyorum ama bunda kararlı olucam ins 10 gündür ayrica hastalıklarla uğraşıyorum once kızım hasta oldu sonra eşime grip geçirdi ondan bana geçti şimdi hem ben hem yusra grip olduk yarın doktora goturcem yusra yi çünkü hem hapsiriyor hem oksuruyor bende fenayim ama bana ilaç vermiyor doktor emziriyorum diye acaba yusra ya bişey verir mi sizce aranızda hiç bebeği grip olan oldu mu daha çok küçük yavrum ya
Canım hamileyken kullandığın vitamin lerden kullan sütünden onada geçer vitaminler ben öyle yapıyorum hasta olunca 45 gunluktu ilk hasta olduğunda hatta şimdi abi hasta inşallah ona decmez dua ediyorum çok zor bebisin hastalığı Rabbim şifa versin

Merhaba güzel anneler bir sorum olacakti bebeginizin mamasını hazır suyla mı haZırlıyorsunuz yoksa kaynamış ılık su mu

Bugün gittik doktora çok şükür simdilik antibiyotiklik bi durum yokmuş ama grip için soguk algınlığı şurubu ve bi damla verdi bana da bol bol ihlamur kusburnu çayı iç dedi yusra ya da 50 cc günde verebilirsin ihamur dedi 5 gün içinde geçmezse tekrar gidicez ins geçer dua edelim birbirimize kızlar ben ilk kızım 1 yaşına kadar hichasta olmamıştı bu daha 2 aylıkken ilaçla tanıştı bakalım nasıl olur

Kızlar şimdi size tecrübelerimden bahsedeyim ins sizde faydalanirsiniz ben bugunde itibaren baslicam evde yaptığınız bütün çorbalara toz zencefil ve zerdaçal çay kasiginin ucuyla koyun inan daha hasta olmuyormusunuz onun yanın da keçiboynuzu pekmezi yergün 1 tatlı kasigi yiyin ama bakın bu çorba olayın unutmayın ben bu sene biraz gevşek davrandim ya hastalık bu kadar erken gelicek diye tahmin etmedim böyle Rabbim başka buyuk hastalıklardan korusun inşallah ins fayda olur

Merhaba güzel anneler bir sorum olacakti bebeginizin mamasını hazır suyla mı haZırlıyorsunuz yoksa kaynamış ılık su mu
Canım ben termos aldım 0.5 ltlik. İyi suyu kaynatıp ona koyuyorum. Bütün gün idare ediyor. İyi suyla ılıştırarak kullanıyorum. Dışarı çıkarken de rahat oluyor evde de gece falan yanıbaşımda oluyor herşey.

Bugün gittik doktora çok şükür simdilik antibiyotiklik bi durum yokmuş ama grip için soguk algınlığı şurubu ve bi damla verdi bana da bol bol ihlamur kusburnu çayı iç dedi yusra ya da 50 cc günde verebilirsin ihamur dedi 5 gün içinde geçmezse tekrar gidicez ins geçer dua edelim birbirimize kızlar ben ilk kızım 1 yaşına kadar hichasta olmamıştı bu daha 2 aylıkken ilaçla tanıştı bakalım nasıl olur
Canım çok geçmiş olsun. Dr tavsiye etmiş sonuçta ama yine de araştırmadan bebeğe verme derim. Ihlamur içmek için çok küçük. Ve 50 cc çok ciddi bir miktar. O kadar su bile içmez bebek bu ayda.
Ve illa vereceksen de sadece çiçeklerinden on dk kadar demlenmişi tavsiye ediliyor bebeklere.

Canım çok geçmiş olsun. Dr tavsiye etmiş sonuçta ama yine de araştırmadan bebeğe verme derim. Ihlamur içmek için çok küçük. Ve 50 cc çok ciddi bir miktar. O kadar su bile içmez bebek bu ayda.
Ve illa vereceksen de sadece çiçeklerinden on dk kadar demlenmişi tavsiye ediliyor bebeklere.
Bizde bebekler cok sık kusuyorsa hapşırma öksürük görürsek minik bir tutam kekik 2papatya birkac ihlamur cicegi ve yarim cay kasigi naneyi kaynamis suda demliyoruz 5/10 cc kadar iciriyoruz özellikle banyo yapar yapmaz veriyoruz cok rahatlatiyo

Canim benim de pek içime sinmedı zaten verdim azcık çocukta icmedi bende vermeyi düşünmüyorum daha artık ben içiçem bol bol sutümden geçer herhalde

arkadaşlar bir kişi oyun halısı değilde onun yüksek olanları ile ilgillinki paylaşmıştı(ismini hatırlayamadım internettende sorgulayamıyorum.sallanan koltuk üzerinde oyuncaklar olan bir şeydi) .tekrar paylaşalirmisiniz .bu arada pınar laktozsuz süt benim sütümü çk artırdı ne zamandır paylaşmak için girip yazıcam ancak nete giremedim.süt problemi yaşayanlar içebilir.birde benim kızım bu aralar memede uyumaz oldu onun başka türlüde uyutmakta çok zorlanıyorum.bazen pusette sallıyorum uyuyor ama sık sık uyanıyor.her seferinde sallanıp uykuya dalmak istiyor.70 günlük olduk uyku eğitimi için erken mi.yatağına bıraksam ağlayı uykuya dalabilir belki ama kıyamıyorum.tecrübeli olanlar bana öneride byulunabilir misiniz?

arkadaşlar bir kişi oyun halısı değilde onun yüksek olanları ile ilgillinki paylaşmıştı(ismini hatırlayamadım internettende sorgulayamıyorum.sallanan koltuk üzerinde oyuncaklar olan bir şeydi) .tekrar paylaşalirmisiniz .bu arada pınar laktozsuz süt benim sütümü çk artırdı ne zamandır paylaşmak için girip yazıcam ancak nete giremedim.süt problemi yaşayanlar içebilir.birde benim kızım bu aralar memede uyumaz oldu onun başka türlüde uyutmakta çok zorlanıyorum.bazen pusette sallıyorum uyuyor ama sık sık uyanıyor.her seferinde sallanıp uykuya dalmak istiyor.70 günlük olduk uyku eğitimi için erken mi.yatağına bıraksam ağlayı uykuya dalabilir belki ama kıyamıyorum.tecrübeli olanlar bana öneride byulunabilir misiniz?
Benimkide hemen hemen aynı günlük ve memede gündüzleri şekerleme yapıyor ancak akşam uykusu kesinlikle kucakta sallanarak dalıyor memede resmen savaşıyor anlıyorum sallayınca uyuyor ama benim belim haşat oldu :/

Bizde bebekler cok sık kusuyorsa hapşırma öksürük görürsek minik bir tutam kekik 2papatya birkac ihlamur cicegi ve yarim cay kasigi naneyi kaynamis suda demliyoruz 5/10 cc kadar iciriyoruz özellikle banyo yapar yapmaz veriyoruz cok rahatlatiyo
Doğrudur canım. Ama bitkiler çok etkili. Zaten çoğu ilaçta bu bitkilerden yapılıyor. O yüzden benim içim pek rahat etmiyor. En azından ek gıdaya geçene kadar pek cesaret edemem heralde.

Selam kızlar. Özel bi firmada işe girsem süt izni alabilir miyim bileniniz var mı ? Bebiş iki aylığı geçti

Hanımlar bu ek gıdaya geçişte bazıları 4ay bazıları 6ay diyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne zaman başlayacaksınız? Sizin doktorlarınız ne öneriyor? Valla kalabalı mekanda her kafadan bi ses ben tek başımayken 6 ay düşünüyodum dr aksi bişy söylemezse
Ben 4.ayda başlayacağım canım

X