Selam anneler nasılsınız bebisler büyüyor sorunlarida onlarla birlikte büyüyor sanırım her gün yeni bi huy ediniyoruz.. bugün bizde meme reddini yaşadık sanırım emerken ağladı hep
Bebek kamerami aldım kizima aldığım en doğru şeylerden biri oldu içim rahat odaya yatırıp kendim oturma odamda ayağımı uzatıp TV mi izliyorum isimi gücümü yapıyorum acaba agliyo mu uyandi mi diye bakıp bakıp gelmeden..
6. Ayda bebeklerin sindirim sistemleri ek gıdayı ogutebilecek kadar gelisebiliyormus ancak bu yuzden israrla 6 diyorlar ama bazı bebekler daha erkende gelisebiliyolarmis onlarda ek gıdaya erken başlatılabilirmis.. Biz gene önlemi alalım sindiremicegi şeyleri veripte eziyet olur yavrucaklara.. Bu arada ek gıdaya başlangıç için en uygun gıdada armut imiş sindirimi kolay olduğu için.. Tracy hogg kitaplarından inciler..
Kraft domino kullanıyorum ben ilk basta çok büyük gelmişti altına yastık koyuyordum artik buyumusuz gerek kalmadı yastığa sıkıntı yasamadik biz ne zaman içine koysam uyuyor bazen evde onunla uyutuyorum
he içinde uyuduğu zaman baya bi kaykiliyo yigiliyo resmen ama bi zararı olmadi kalça ultrasonu filan iyiydi yani.. 40indan sonra başladım kullanmaya hatta 40 bile olmadiydi sanırım..