temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

:işsiz:
Aynen bide diyolar ya bu çocuk susamış:)) ya bana dün bu çocuk aç galiba dediler bende hee bilerek aç bırakıyorum şmdiden formunu korusun dedm:))). Valla kafayı yedirtirler. Herkes prof zaten:)) ama kafamı bozmasınlar keserim irtibatı:)) snrada iyiki çocuğu oldu havalndı derler artık. Bide tavisye verseler tamam ama emrediyolar yaa ayyyy yanii
Ay al benden de o kadar birde bebeği seviyormuş gibi yapıpta oyy seni aç mı bırakıyor anne karnın mı acıktı yok miden boş gibi cart curt :işsiz:

Hayırlı olsun annesi :KK76: Kaç günlük sizin bebiş
Sağol cnm bugün 76. Gün. Çalışmaları çok komik ayakları yukarı kaldırıyor Hoop dönmeye çalışıyor biraz yerden kopunca heralde başını tam kontrol edemediği için tekrar gerisin geri sırtüstü :) olsun bu çalışmalar bile mutluluk verici

Sağol cnm bugün 76. Gün. Çalışmaları çok komik ayakları yukarı kaldırıyor Hoop dönmeye çalışıyor biraz yerden kopunca heralde başını tam kontrol edemediği için tekrar gerisin geri sırtüstü :) olsun bu çalışmalar bile mutluluk verici
Ay benimki de oyle canim, dondugu yerde kaliyor geri sirt ustu donemiyor ama benimki, devrilmis kamyon gibi cok komik :))

G3ce uykuna çok zor dalıyor benim bebis ne önerirsiniz
Belki bi saati vardır cnm bi takip et istersen bizimki 21:30 gibi dalıyor mesela. Diyelim ki akşam 7 gibi şekerlemesi geldi diyosun ki hah tamam uyuyacak 5 dakka sonra kalkıyor. Ama 9:30 gelince uyuyor. Belki seninkinin de bi uyku saati oluşmuştur.

Belki bi saati vardır cnm bi takip et istersen bizimki 21:30 gibi dalıyor mesela. Diyelim ki akşam 7 gibi şekerlemesi geldi diyosun ki hah tamam uyuyacak 5 dakka sonra kalkıyor. Ama 9:30 gelince uyuyor. Belki seninkinin de bi uyku saati oluşmuştur.
Iste o 5 dakika daldiginda tekrar uyutmaya calismayim mı 8 gibi şekerleme saati o zaman 10 a kadar uğraşıyorum 8 den

Iste o 5 dakika daldiginda tekrar uyutmaya calismayim mı 8 gibi şekerleme saati o zaman 10 a kadar uğraşıyorum 8 den
Aynen bırak 5 dk uyusun uyansın 10 da uyku saati o zamana kadar öyle geçecek sonra sen istemeden de bayılıyor zaten. Birtek uykuya dalmayı tam olarak bilmiyorlar sanırım yani uykusu gelince hemen uyumak istiyor sanırım. E tabi 1 dakikada uyuyamayacağı için huysuzlanıyor. Benim bence gelecekte başımı ağrıtacak kısım işte burası ; o anda kucakta sallıyorum ve uyuyor. Yarın daha da ağırlaşınca napıcam bilmiyorum :/

Bnm oğlum da gündüz ister uyusun ister uyumasın gece 12 01 arası uykuya dalıyor. O saati pek şaşmaz. Ama 22 den sonra. Hep ağlıyor ya da huysuzlanıyor uyuyana kadar hem de hep kucak kol sırt bel boyu bilek hep ağrıyor sağ bileğim iptal

Bnm oğlum da gündüz ister uyusun ister uyumasın gece 12 01 arası uykuya dalıyor. O saati pek şaşmaz. Ama 22 den sonra. Hep ağlıyor ya da huysuzlanıyor uyuyana kadar hem de hep kucak kol sırt bel boyu bilek hep ağrıyor sağ bileğim iptal
Benim de boynuma sızı giriyor biranda :KK43:

Aynen bırak 5 dk uyusun uyansın 10 da uyku saati o zamana kadar öyle geçecek sonra sen istemeden de bayılıyor zaten. Birtek uykuya dalmayı tam olarak bilmiyorlar sanırım yani uykusu gelince hemen uyumak istiyor sanırım. E tabi 1 dakikada uyuyamayacağı için huysuzlanıyor. Benim bence gelecekte başımı ağrıtacak kısım işte burası ; o anda kucakta sallıyorum ve uyuyor. Yarın daha da ağırlaşınca napıcam bilmiyorum :/
Ben dizime yastık koyuyorum yatiriyorum çok hafif salliyorum bırakıyorum huysuzlaninca tekrar salliyorum ama öyle çok değil alıştı artık o şekilde uyumaya kucak zor oluyo benimkide oyleydi baktım belim sakatlanacak mecbur bunu yapıyorum aslında sallamaya çok karsiydim ama olmuyor gerçekten

Canım demir ilacı kullanıyo musun?Bizimkide yeşile dönük sarı yapmaya başladı kakasını ve değişik kokuyor.Demir ilacından şüpheleniyorum.Prospektüsünde yazıyor ama emin olamadım sağlık ocağındaki ebeye soracağım
Yok canım kullanmıyorum da sanırım herşey normalde yani çok şükür hasta falan değilse bağırsak florası normale dönüyorun da göstergesi olabilirmiş :/

Ben dizime yastık koyuyorum yatiriyorum çok hafif salliyorum bırakıyorum huysuzlaninca tekrar salliyorum ama öyle çok değil alıştı artık o şekilde uyumaya kucak zor oluyo benimkide oyleydi baktım belim sakatlanacak mecbur bunu yapıyorum aslında sallamaya çok karsiydim ama olmuyor gerçekten
Ben de deneyeyim gerçekten bel boyun mahvoldu şimdi bişey anlamıyoruz da böyle devam edersek sıkıntıya girebiliriz :/

Gunaydin kizlar pzt kontrolumuz vardi 8 kg olmusuz boyumuzda 62 cm olmus . Bu arada sadrce anne sutu veriyorum birde d vitamini kullaniyoruz.siz neler yapiyorsunuz ek vitamin felan kullanan var mi gerek varmi acaba cocuk doktoruna goturmuyorum bayadir sadece saglik ocagina goturuyorumda
Maşallah canım kilosu çok iyi. :KK200: Vitamin bizim prematüre olduğu için değişir ama bence çocuk dr götürsen iyi olur. İlk 6 ay düzenli kontrol tavsiye ediyorlar. Sağlık ocağında boy kilo ölçüyor sadece. Dr kalbine ciğerlerine bakıyor. Kulaklarını falan kontrol ediyor. Reflekslerine kadar bakıyor. Bilmiyorum yapıldı mı kalça ultrasonu vardı ona yönlendiriyor. En azından iki ayda bir de olsa götür derim ben.

Gunaydin kizlar pzt kontrolumuz vardi 8 kg olmusuz boyumuzda 62 cm olmus . Bu arada sadrce anne sutu veriyorum birde d vitamini kullaniyoruz.siz neler yapiyorsunuz ek vitamin felan kullanan var mi gerek varmi acaba cocuk doktoruna goturmuyorum bayadir sadece saglik ocagina goturuyorumda
Maaşallah güzel gelişmiş. Bnm oğlum da 8 kg yi geçti boyu 68 cm. Bizim ki babası gibi iri kıyım oldu . Biz her ay dr gidiyoruz. 4. Ayda aşılar var tekrar onları da hast yaptırıyoruz. Sağlık ocağına tel ile bildiriyorum durumu

X