- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.341
Bende 2.ay aşısını olduk gitmeden vermedim eve gelince verdim 2gun oldu ateşi 38.3e kadar çıktı bugün 3.gun yok ateş maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2.ay aşısını olduk gitmeden vermedim eve gelince verdim 2gun oldu ateşi 38.3e kadar çıktı bugün 3.gun yok ateş maşallah
Bebeğimi 8de akşamuyku moduna geçiiyorum tvnin sesini kısıp ışığı kapatıyorum engeç 8buçukta uyuyor 11-12ye kadar da uyanmıyorKızlar bebeğiniz akşam uyumuyorsa ışıkları kapatıp sadece gece lambasını açıp emzirin uyur bence ya da uyumazsa sütten sonra hafif sallayın erken uyumaya alıştırmak isterseniz. Benim de gece 12-1 de uyurdu bunu komşum söyledi
Canım sen sakin olmak zorundasın. Sen sakin olmazsan onu sakinleştiremezsin o senin duygularını hissediyor. Memeyi ver sakince göğsüne yasla pışpışla gerçekten sakinliyor hemen.Boyle bi huyu yoktu cnm
Denıcem canım uc gundur sıkıntıdan ağlıyorum boyle yaptıkça baskan mama bıle aldım denedim gene aynı senın yöntemini deneyeyim bıde ınsalah gecıci bısy dır ya o yemedikçe bnde kac gundurı stresten bısy yemiyorum
Cnm 11.12 den sonra uyanınca bi daha hemen uyuyabiliyor muBebeğimi 8de akşamuyku moduna geçiiyorum tvnin sesini kısıp ışığı kapatıyorum engeç 8buçukta uyuyor 11-12ye kadar da uyanmıyor
Maşallah canımBebeğimi 8de akşamuyku moduna geçiiyorum tvnin sesini kısıp ışığı kapatıyorum engeç 8buçukta uyuyor 11-12ye kadar da uyanmıyor
Devlette yaptırabilirsin. Komşumuzsda orda yaptırdı çok memnun bende orda yapcam inşallahSünneti özel sigorta kapsamına almıyorlarmış, hastane fiyatları çok yüksek geldi, özel bi doktora yaptıracağım galiba kliniğinde yapıyormuş kendi çocuk doktorumuz önerdi. Yaptıran var mı aramızda, tecrübe paylaşacak?
benim bebeğim de öyle oldu geçti cnm biraz dayan rabbim yardimcin olsunArkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim bebegın 71 gunluk Bı kac gundur manasını yerken Bı anda aglamaya baslıyor ıcını Çekerek dahada almıyor mamayı emzırıyorum ama cogunluk mama verıyorum sütüm yetmiyor 3 gun once 2. Ay asılarını oldu o günden sonra boyke oldu cok canım sıkılıyor yemedikçe (
Insalah gecer bu arada cnm hastaneye gıtyın idrarda sıkıntı cıkmadı cavıscon verdım kakası yeşildi acaba ılac tan mı oldu genelde yeşil kaka üşütme belirtisi dıe duydumbenim bebeğim de öyle oldu geçti cnm biraz dayan rabbim yardimcin olsun
Uyanınca emziriyorum sonra uyuyorCnm 11.12 den sonra uyanınca bi daha hemen uyuyabiliyor mu
Selam canım benim oğlumun kakası 20 gün falan yeşildi sonra kendi kendine düzeldi.Kızlar ıyı aksamlar cavıscon kullanan varmı ya bebegimın kakası bugun cok yeşildi mama yerken ağlıyor dıe doktora gıtyım bugun muayne ettı idrar tahlılınde sıkıntı cıkmadı doktordan geldikten sonra mamasına koydum acaba ondan dolayımı rengi yeşildi normalde üşüten bebekler yeşil kaka yapar dıe duymuştum
Selam canım,Kızlar bebeği 4.ayına giren var mı?Bebeğimin artık emme aralıkları baya uzadı nerdeyse 3saatte bir filan emiyor.Aralarda sanki zorla emziriyorum bi fırt alıyor kafasını başka tarafa çevirip etrafı izliyor kafasını çevirip tekrar emziriyorum yine aynı
Bebekler için olan toz gaviscon mu canım bahsettiğin? Ben kullandım. Kakada fark olmadı. Ama biraz üşüttüyse yeşil oluyor. Mukus falan var mı öyle şeyler önemli takip et hemen panik yapma.Kızlar ıyı aksamlar cavıscon kullanan varmı ya bebegimın kakası bugun cok yeşildi mama yerken ağlıyor dıe doktora gıtyım bugun muayne ettı idrar tahlılınde sıkıntı cıkmadı doktordan geldikten sonra mamasına koydum acaba ondan dolayımı rengi yeşildi normalde üşüten bebekler yeşil kaka yapar dıe duymuştum
Öyle yaptığında aç kalıyordur diye endişeleniyorum bazen ama aç olsada neden emmesin diye de düşünüyorum sonuçta memeyi zorla ağzına götürüyorum istemiyor:)Selam canım,
Benim bebeğim 90 günlük evet artık hemen acıkmıyorlar ama ben iki saatte bir gündüz emziriyorum gece ise ne zaman uyanırsa.
Sanırım seninki artık doyduğunu anlıyor ve emmiyor ittiriyor memeyi. Benimki daha onu öğrenmedi. Öğrenir O da bugünlerde. :)
Canim benim de bazen yesil yapiyor doktor normal dedi, gercekten normal mi yoksa benim doktorum mu rahat bilemiyorum. Ama yediklerimiz de etkiliyor bence. Mesela ben ne zaman sarma yesem yesil kaka yapiyor, tesaduf olamaz heralde.Kızlar ıyı aksamlar cavıscon kullanan varmı ya bebegimın kakası bugun cok yeşildi mama yerken ağlıyor dıe doktora gıtyım bugun muayne ettı idrar tahlılınde sıkıntı cıkmadı doktordan geldikten sonra mamasına koydum acaba ondan dolayımı rengi yeşildi normalde üşüten bebekler yeşil kaka yapar dıe duymuştum
Canım seninle bebişlerimiz aynı, bizimde öyle merak etme gayet normal daha uzun aralıklı daha az emiyolar çeneleri kuvvetlendiği içinKızlar bebeği 4.ayına giren var mı?Bebeğimin artık emme aralıkları baya uzadı nerdeyse 3saatte bir filan emiyor.Aralarda sanki zorla emziriyorum bi fırt alıyor kafasını başka tarafa çevirip etrafı izliyor kafasını çevirip tekrar emziriyorum yine aynı
Aynı ben, benim oğlum aşırı kusuyor diye doktor saatli emzir dedi. İlk doğduğunda saatli emzirmedim hiç. Yeniden başladık saatli emzirmeye.Öyle yaptığında aç kalıyordur diye endişeleniyorum bazen ama aç olsada neden emmesin diye de düşünüyorum sonuçta memeyi zorla ağzına götürüyorum istemiyor:)