• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizimde yurtdsndaki dr 10 gunde 1 fitil ver demisti. Burda da cok guvendgmz bi dr sakin verme dedi iste bunlari kesince cocugum duzenli basladi cok sukur:) Bazilari haric tabikide en guzeli bizim Turk doktrlari
Evet devlet hastahanesindeki doktorlar iyi yaa özeldekilerin kafası ticarete geçiş yapmış resmen :s yoktan yere bisürü test istiyorlar zaten az kanı var evladımın kanını alıyolar

Kızlar hala oldum. Abimin eşi Doğum yaptı sezeryan Oğlumuzun boyu 53 cm kilosu 3.156 boyuna göre zayıf. Ablalarımın bebelerini sevdim sardım bugüne kadar sonra evladımı aldım kucağıma çok şükür . Bakalım gelinimiz izin verecek mi sevmeye Yabancı uyruklu gelin çok soğuk. Ne yaptıysak yanaşmıyor. Tabiri caizse prenses gibi bakıldı hamilelik boyunca anneme hiç yüz vermiyor. Tek çöp getirmedi evini annem babam ve biz yaptık yine de yaranamadık. Bakalım çocuğu da uzak tutacak mı. O bizim kanımız canımız onu da yaparsa görümcelik yapıcam bu sefer. Valla doldum anneme üzüldüğümden ses etmiyorum. Ben bu kız yüzünden kendi kv iyi davranmaya başladım ki bizimki evlere şenlik deli
Sevdirmesem ben sevdirmezdim görümceme zira bana etmediğini bırakmadı, kırmadığı söz kalmadı. İnan sırf moreli bozuk diye bebeğimin videolarını fotoğraflarını yolladım çok da seviyor ama cevap bile vermedi. Yani anlayacağın vicdan meselesi. Bence ben hamileyken bebeğimi ona sevdirmeyeceğimi düşünmüştü ama ben gelince hemen kucağına veriyorum bebek tutmasını bilmiyor, gösteriyorum. Bence senin yabancı gelin sevdirir canım :)

Evet devlet hastahanesindeki doktorlar iyi yaa özeldekilerin kafası ticarete geçiş yapmış resmen :s yoktan yere bisürü test istiyorlar zaten az kanı var evladımın kanını alıyolar
Ben ozele gidiyrm ama adam cok iyi hastaneyle calismiyor zaten:) benmde cocuk doktorumdu. Ama hic paraci degldr saolsun. Ben kendi zamanmdan hatrlyrm bi muayne parasyla adam tum aileye bile bakardi:)
Allah vicdan versin hepsine. Cogu da bi artist:)

Ben ozele gidiyrm ama adam cok iyi hastaneyle calismiyor zaten:) benmde cocuk doktorumdu. Ama hic paraci degldr saolsun. Ben kendi zamanmdan hatrlyrm bi muayne parasyla adam tum aileye bile bakardi:)
Allah vicdan versin hepsine. Cogu da bi artist:)
ankara ya gelmistin dimi ? Yanlus hatirlamiyosam Dr un ismini soylemen mummkun mu cnm biz de iyi bi dr ariyooruz.

Sonuçta bebeğinin geleceği için yapıyorsun bu fedakarlığı kv lerde kalma olasılığınız Yok mu cnm peki
Malesef canim benim servis guzergahima cok ters orasi sabahta otobus olmadigi icin o kadar erken duraga gecebilme imkanim yok

Bende oyun halisi bunu siparis ettim yorumlarina bakarak. InsaAllah sever kizim

Eklentiler

• IMG_9707.PNG
    IMG_9707.PNG
    155,7 KB · Görüntüleme: 101
Aa gercektn mi valla bi ara geldiginde guven pasaogluna gitmeni tavsiye ederim. Burda baya sevilir kendisi ve genelde tespitleri cikar. Aklinda olsun derim
Valla iyi oldu bunu soyledigin cok tesekkur ederim. Gittigimde mutlaka gosteririm kizimi. Guvenebildigim hicbi dr cikmadi simdiye kadar

Kızlar erken sünnet yaptırma konusundaki görüşleriniz neler doktor oğlum için pipisi dar 4ay olmadan yaptirirsaniz iyi olur dedi ama bizimkinin bacaklar kollar durmuyor 2aylik bende yaptırmak istiyordum erken anlamadan ama koruyamazsam diye de korkuyorum bide sanki canını ben istediğim için yakicam diye düşünüyorum bilemedim yaa nasıl yapsam

Back