temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar hala oldum. Abimin eşi Doğum yaptı sezeryan Oğlumuzun boyu 53 cm kilosu 3.156 boyuna göre zayıf. Ablalarımın bebelerini sevdim sardım bugüne kadar sonra evladımı aldım kucağıma çok şükür . Bakalım gelinimiz izin verecek mi sevmeye Yabancı uyruklu gelin çok soğuk. Ne yaptıysak yanaşmıyor. Tabiri caizse prenses gibi bakıldı hamilelik boyunca anneme hiç yüz vermiyor. Tek çöp getirmedi evini annem babam ve biz yaptık yine de yaranamadık. Bakalım çocuğu da uzak tutacak mı. O bizim kanımız canımız onu da yaparsa görümcelik yapıcam bu sefer. Valla doldum anneme üzüldüğümden ses etmiyorum. Ben bu kız yüzünden kendi kv iyi davranmaya başladım ki bizimki evlere şenlik deli
Sanki sevdirmicek gibi geldi anlattıklarına göre ama
Anne oldu belki anlar.

aynen bizdede önceki hafta 6 gün yapmadı doktor lavma verdi ben yaptırmadım sonra yaptı kendisi aradan beş gün geçti sonra bir kez daha yaptı, önceden süt içiyordum ama bebekte çok gaz yapıyor diye bırakmıştım. tereyağı ve çikolata yiyordum kestim artık yemem. kendi doktoru endişe ederken devlet hastanesinde doktor on güne kadar yapmazsa getirin demiş :s
Bizimde yurtdsndaki dr 10 gunde 1 fitil ver demisti. Burda da cok guvendgmz bi dr sakin verme dedi iste bunlari kesince cocugum duzenli basladi cok sukur:) Bazilari haric tabikide en guzeli bizim Turk doktrlari

Canim onunda kendine gore bir duzeni var esi var cocuklari var okula giden kizi var, gel bende bak demek bencillik olur kendi evinin isini nasil yapacak ev yakin olsa zaten ben alir getirir gotururum arabayla 10 dk suruyor kayinpederimede surekli getir gotur diyemem

Canm benm allah yardımcın olsun halin durumun nedir tabiki kimse bilemez ama bahsettiğin durumu kendi bebeğimle aramda düşündüm aklım yerinden oynadı sanki :/ hadi çalışma saatlerini anladım mecburiyet ama işten çıkınca bebeni alıp evine gitmemen geceyide yavrunla geçirmemen çok ilginç kolay kolay kimseninde yapabileceği bişey değil, heleki ilk anneliğini yaşayanlar için. Seninki resmen bi başkasının bebeğini akşamdan akşama sevmek gibi bişey oluyo, kalbinin buna dayanması bile çok zor, duyguları harab olur insanın. Bigün, iyiki çalışmışım bebeğimden ayrı kaldığıma değmiş dermisin bilmem ama ben yavrumla geçireceğim günlerimi asla hiçbi maddi manevi imkana değişmem. Rabbim kimseyi yavrusundan evladından ayrı bırakmasın. Hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin. Sende kuzunu akşamları içeri bile girmeden al evine git sabah kaç olursa olsun kendin bırak onlara kıyamıyosanda, uykuyuda dert etme zaman geçtikçe alışır oda, ya hiç uyanmadan gider yada gittiği gibi tekrar uyur dert etme. Sen uykusunu değil asıl bebeğinin sensiz kaldığı vakitleri dert etmelisin :KK66: iş saatlerin hariç.
Canim bende isterim kendi evladima kendim bakayim gozun onunden ayirmayayim ama olmayinca olmuyor imkanlar el vermiyor, ben cocuguma sirf kendim bakabilmek icin isi birakmistim hamileligimde, doguma 1 ay kala esimi isten cikardilar dunya kadar yerle gorustu ama kismet olmadimi olmuyor hicbiyerden donus yapmadilar benimse is resmen ayagima geldi, demek ki dedim biyerde nasipse insani buluyor, 3 aydir esim calismiyor dunya kadar borca girdik dogumdu oydu buydu arabayida sattik sabahin 5inde otobusu nerde bulupta cocugu gotureyim degeri doneyimde servise yetiseyim? Bunlara katlaniyors evladimin gelecegi icin rahati icin, mecbur kaldi mi herseye katlaniyorsunuz mecburen, evet vakit geciremiyorum diye uzuluyorum ama boyle yapmam gerekiyor boyle yapiyorum mecburen, rabbim hicbirinize yasatmasin mecbur birakmasin insallah

Canim bende isterim kendi evladima kendim bakayim gozun onunden ayirmayayim ama olmayinca olmuyor imkanlar el vermiyor, ben cocuguma sirf kendim bakabilmek icin isi birakmistim hamileligimde, doguma 1 ay kala esimi isten cikardilar dunya kadar yerle gorustu ama kismet olmadimi olmuyor hicbiyerden donus yapmadilar benimse is resmen ayagima geldi, demek ki dedim biyerde nasipse insani buluyor, 3 aydir esim calismiyor dunya kadar borca girdik dogumdu oydu buydu arabayida sattik sabahin 5inde otobusu nerde bulupta cocugu gotureyim degeri doneyimde servise yetiseyim? Bunlara katlaniyors evladimin gelecegi icin rahati icin, mecbur kaldi mi herseye katlaniyorsunuz mecburen, evet vakit geciremiyorum diye uzuluyorum ama boyle yapmam gerekiyor boyle yapiyorum mecburen, rabbim hicbirinize yasatmasin mecbur birakmasin insallah
Anladım canım rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kendi düzeninize dönersiniz, bi kapı kapanır başka kapı açılır allahın izniyle üzme kendini, halimize yinede bin şükür daha zor yada çaresiz durumlarda olabilirdik, çok şükür bu günlerimize

Anladım canım rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kendi düzeninize dönersiniz, bi kapı kapanır başka kapı açılır allahın izniyle üzme kendini, halimize yinede bin şükür daha zor yada çaresiz durumlarda olabilirdik, çok şükür bu günlerimize
Tabiki oyle ferishcim rabbim nasip ettiyse oluyo etmediyse olmuyo, benim kismetimde varmis ayagima geldi bak, cok zor bir durum evet psikolojik olarak cok zorluyor beni surekli aklimda kizim ama onun iyiligi huzuru icin bunlar diyip avutuyorum kendimi, hem babannesinide cok seviyor cok egleniyor onunla o yuzden de icim cok rahat ona birakirken, rabbim ondanda razi olsun insallah

Canim onunda kendine gore bir duzeni var esi var cocuklari var okula giden kizi var, gel bende bak demek bencillik olur kendi evinin isini nasil yapacak ev yakin olsa zaten ben alir getirir gotururum arabayla 10 dk suruyor kayinpederimede surekli getir gotur diyemem
Anladim canim ya cok zor bir durum gercekten. Sikma canini yine de sanslisin bence, benim yasadigim sehirde hic bir akrabamiz yok ve bebegim bakiciya birakilmak icin cok kucuk :KK43: Senin en azindan babannesi bakiyor, canindan kanindan birisi.
Hic bir anne istemez sabahin korunde gideyim yavrumu birakayim diye, ama mecburuz. Ben de calisan bir annenin kiziyim, oglenleri kendi yemegimi kendim yedim, kapiyi hep anahtarla actim, zili calamadim ama mutlu muyum evet :) kardesim ve bana ellerinden geldigince iyi imkanlar sundular. Biz de bebislerimize sunucaz insallah, sevgimizi hissettirdikten sonra mutsuz olmak icin bir sebep yok. Insallah esin de is bulur canim, senin de is saatlerin daha duzenli olur insallah. Sut izni yasal hak biliyorsun, vermiyorlarsa da talep et. Bazi is yerleri sorun cikariyor ama sikayet edilebiliyor.

Anladim canim ya cok zor bir durum gercekten. Sikma canini yine de sanslisin bence, benim yasadigim sehirde hic bir akrabamiz yok ve bebegim bakiciya birakilmak icin cok kucuk :KK43: Senin en azindan babannesi bakiyor, canindan kanindan birisi.
Hic bir anne istemez sabahin korunde gideyim yavrumu birakayim diye, ama mecburuz. Ben de calisan bir annenin kiziyim, oglenleri kendi yemegimi kendim yedim, kapiyi hep anahtarla actim, zili calamadim ama mutlu muyum evet :) kardesim ve bana ellerinden geldigince iyi imkanlar sundular. Biz de bebislerimize sunucaz insallah, sevgimizi hissettirdikten sonra mutsuz olmak icin bir sebep yok. Insallah esin de is bulur canim, senin de is saatlerin daha duzenli olur insallah. Sut izni yasal hak biliyorsun, vermiyorlarsa da talep et. Bazi is yerleri sorun cikariyor ama sikayet edilebiliyor.
sut iznini toplu kullaniyorum canim normalde cumartesi calisiliyoruz ama ben calismiycam sut izni kullanicam cumartesi pazar kizimla olucam, napalim boyle yetinmeye calisicaz evladim saglikli olsun da bana yeter

sut iznini toplu kullaniyorum canim normalde cumartesi calisiliyoruz ama ben calismiycam sut izni kullanicam cumartesi pazar kizimla olucam, napalim boyle yetinmeye calisicaz evladim saglikli olsun da bana yeter
Sonuçta bebeğinin geleceği için yapıyorsun bu fedakarlığı kv lerde kalma olasılığınız Yok mu cnm peki

X