- 26 Eylül 2024
- 1.258
- 1.747
- 48
Bunların aynılarını yaşayan bir insan olarak söylüyorum, bizim biraz bunalımda olmamızdan daha doğal bir şey göremiyorum. Amacım olabildiğince fiziksel ve ruhsal sağlığımızı koruyarak bu süreci tamamlamak.Kızlar herkese selam umarım herkes çok iyidir hepimizin bebeği huzurluca uyuyordur güzelce besleniyordur
Ben biraz bunalımdayım içimi buraya dökmek istedim bebeğim bazen ağlama nöbetleri geçiriyor sebep yok aranıyor emmek istemiyor uykusu var uyumak istemiyor altı temiz gazi yok ne yapacağımı şaşırıyorum.
EnÇok canımı sıkan da göz pompasıyla sütümü sağınca en fazla 60 milim süt çıkarabildim o da iki göğüsten ama bebeğim emiyor ve uyuyor da benim sütüm yok yoksa sağmayı mı beceremiyorum bilmiyorum. Bazen bebeğim doymuyor sanırım diye düşünüyorum biraz psikolojik olarak kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum
Süt sağma işi makineye de bağlı, bu bebegimde ilk kez dün sağdım ama makinenin çekiş gücünü hiç beğenmedim. İlkinde kuandigim makineyi bilmesem çıkan süte inanabilirdim ama yok yani. Bir de sonrasında bebeği emzirdim o çektikçe geliyor. Makine bebek kadar güçlü çekemiyor.