• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kızlar Nasılsıniz istanbul yine kavurucu sicaklara geri döndü bebek mevludu yapanlara sorum yada yapacaklara mevlut te hediyelik olarak bişeyler dağıtmaya dusunuyor musunuz bebek Bebek Kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama başka ne olabilir hiç fikir gelmiyor aklima

Nöroloji ne alaka anlayamadım :/ ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Emzirdiğimi ve genel tahlillerime bakılmasını istediğimi söyliycem. Sonuçlardan sonrada ağrılarımdan bahsedicem. Zaten ozaman daha net anlaşılır durum diye düşünüyorum.
Maşallah kızına :)

Selam kızlar Nasılsıniz istanbul yine kavurucu sicaklara geri döndü bebek mevludu yapanlara sorum yada yapacaklara mevlut te hediyelik olarak bişeyler dağıtmaya dusunuyor musunuz bebek Bebek Kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama başka ne olabilir hiç fikir gelmiyor aklima
Canım ben haftaya pazar yapacağım kısmet olursa, isme özel yasin yaptırıp dağıtacağım kısmet olursa

Ise başlayacak kızlar süt işini nasıl yapıcaz dolaba atacak kadar süt çıkmıyor emzirme sonrası sagiyorum 40 cc çıkıyor iki öğün lazım olsa 180 cc süt lazım en az kafam çok karışık mama takviyesi mi başlasam doktorla da konusucam 6 ay anne sütü diye bangır bangır reklam afiş ama çocuk iki aylıkken ise döneceksin dinlenmeyen çalışan stresli kadında hangi süt 6 ay acaba

Ise başlayacak kızlar süt işini nasıl yapıcaz dolaba atacak kadar süt çıkmıyor emzirme sonrası sagiyorum 40 cc çıkıyor iki öğün lazım olsa 180 cc süt lazım en az kafam çok karışık mama takviyesi mi başlasam doktorla da konusucam 6 ay anne sütü diye bangır bangır reklam afiş ama çocuk iki aylıkken ise döneceksin dinlenmeyen çalışan stresli kadında hangi süt 6 ay acaba
Ne iş yapıyorsun? Normalde ilk bir yıl öğlene kadar çalışabilirsin. Elinden geldiğinde sütünü sağ sakla 1 cc bile olsa bebeğin için iyi. Göğsünü dolu bırakma

Dolap süsü yaptırabilirsiniz nette güzel örnekleri var bak istersen

Ne iş yapıyorsun? Normalde ilk bir yıl öğlene kadar çalışabilirsin. Elinden geldiğinde sütünü sağ sakla 1 cc bile olsa bebeğin için iyi. Göğsünü dolu bırakma
Memurum canım bir yıl değil malesef iki ay yarım gün sonra iki ay günde üç saat bir yaşına kadar da günde 1.5 saat izin

Öyle yapıyorum canım paketler az çok atıyorum dolaba gerekirse bi öğün süt bi öğün mama verilir ben gelene kadar

Bide kızlar ben sagdiktan sonra sıkıyorum süt geliyo hala ama makinede gelmiyor artık

Memurum canım bir yıl değil malesef iki ay yarım gün sonra iki ay günde üç saat bir yaşına kadar da günde 1.5 saat izin
Anladım canım. Evin işyerine uzak mı arabanız varsa öğle arası 1 buçuk saat zaten gider emzirir gelirdin.

Zatrn bebek biraz.büyüdükce artık 3-4 saatte enziriyorsun. Arada da bir iki öğün mama olurdu mecburen o ara da göğsün dolardı.

Anladım canım. Evin işyerine uzak mı arabanız varsa öğle arası 1 buçuk saat zaten gider emzirir gelirdin.

Zatrn bebek biraz.büyüdükce artık 3-4 saatte enziriyorsun. Arada da bir iki öğün mama olurdu mecburen o ara da göğsün dolardı.
Gidip gelmem toplam 40 dk olur öğle arası da bir saat malesef bakalım bi şekilde rayına oturacak

Canım sen 32. Haftada mi cıktın izne bi de süt iznilerini kurum kabul ederse toplatıp güne cevirip izinini uzatamıyomusun sordun mu hiç
Evet canım 32 de ayrıldım aslında var haftada 2.5 gün gidebilirim henüz konuşmadım ben de karar veremedim nasıl yapsam bilemiyorum hangisi daha iyi olur

Yillik izin alma ya da rapor alma imkanin yok mu canim bebis daha cok kucuk azicik daha idare edebilsen keske
Malesef hamileliğim boyunca rahatsizlandigimda doktorlar rapor yazmadı bu ohalden dolayı hep yıllık izinlerimi kullandım düşün hastanede yattığımda bile taburcu olurken rapor verilmedi dinlen dediler bide

Malesef hamileliğim boyunca rahatsizlandigimda doktorlar rapor yazmadı bu ohalden dolayı hep yıllık izinlerimi kullandım düşün hastanede yattığımda bile taburcu olurken rapor verilmedi dinlen dediler bide
Ohal tam bizim hamileliklere denk geldi dimi kotu oldu :( ama bana dusuk riski oldugunda doktor rapor vermisti cok ciddi sorun olunca mi veriyorlar acaba bilemedim. Benim de ekim sonu bitiyo iznim sonra yillik izinlerimi kullanicam ama o da 20 gun sadece. Ah keske uzun uzun izinlerimiz olsa.
Canim bu arada sut stoklama isi nasil oluyo? Mesela 40 cc cikinca onu digerleriyle birlestirip mi atiyosun buzluga yoksa oyle ayri ayri mi? Posetler kac cc lik? Ben hic stoklamadim zaten daha mamayi kesemedim sagdigimi iciriyorum ama ise baslayinca lazim olur bana da.

Back