- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.381
Kendinin birakmasini mi bekliyosun canim? Ben 20 dk olunca çekiyorum goguslerim cok aciyo zaten diye :/ yanlis mi yapiyorum acaba? Kendini beklersem hic birakmaz sanirim emmese de agzinda tutuyor.Kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz biz 30 günlüğüz sadece bir memede 40 dk emiyor gündüz neyse de geceleri zor oluyor ya
Canim cok geçmiş olsun. Bizim de kan degerimiz düşüktü ama doktor 4. aydan sonra kan ilacina baslaticam demisti. Ne kullandiginizi bana da haber verir misin doktora gittikten sonra?Dün gece oğlum ağızdan burundan çok çok aşırı kustu ve baygın oldu sanki uyudu hemen. Acile gittik doktor kan değeri düşük bugün sağlık ocağından ilaç yazdıracaz doktor öyle dedi.
Kakası yeşil dedim. Ağzında da biraz salya görmüş herhalde diş çıkarıyo ondan öyle yeşil dedi..
Şaşırdım.
Bende iki gündür tükürük yapıyor diye seviniyorum yeni bişey öğrenmiş diye.
Allah kimseye acile gitmeyi nasip etmesinçok zor gerçekten
2 ay önce mi çıkmıştın izne cnmSelam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun ❤
Ayın 20 sinde ise donucem ve içim çok buruk şimdiden ıkı ay yarım gün gidicem öğlen evdeyim uyku düzeni de ona göre güzel sabah 6 da kalkıp 8-9 gibi uyur 11-12 de uyanır kızım ben de zaten 1 gibi evde olurum inşallah alisabiliriz bu duruma
Mayışınca ben de deniyim kuzum bakalım, uyuduktan sonra beşiğe yatırmadan yapsam diyorum hemen uyanıyor kolunu kaldırsam uyanıyor o kadar hafif bir uykuCanim benimki de cok hareketli kanepede yuvarlaniyo dedigin gibi daha kucuk ama yine de yastik koyuyorum yanlarına. Ben mayisinca kundak yapiyorum agliyo mizirdaniyo pis pis diyip besigi salliyorum bi 5 dk sonra oyle kaliyo ellerini cikarmaya calismiyo. Tabi uyandiginda cikmis oluyo yine ama en azindan 1 saate cikardik uyku süresini iyi oldu.
Yok canım kendi hiç bırakmıyor ki o kadar ki sabaha kadar emer durup durup emiyor bir de boş beklese çekcem hemen ama. Benimde göğüs uçları haka pert acımaya başlayınca çekiyorum hemen düşürdüm süreyi 25 30 dk ya ondada hemen uyanıp ağlıyor doymadım der gibi bu sefer diğer memeyi veriyorum bir saat geçmeden acıkıyor. Bu bebekler hemen konuşsa keşke derdini anlasamKendinin birakmasini mi bekliyosun canim? Ben 20 dk olunca çekiyorum goguslerim cok aciyo zaten diye :/ yanlis mi yapiyorum acaba? Kendini beklersem hic birakmaz sanirim emmese de agzinda tutuyor.
Aynen doymasa ağlar, dogmadığını nerden biliyorlar anlamıyorum, stres sütü azaltır sen kafana takma yine de kolaysa gel sen emzir de mama yapmak bile zor benceSeninki yine iyi emzir diyormuşbenimki doymuyor bu çocuk mama mi yapsan acaba diyor benim psikolojimi bozuyor. Süt geliyorsa da gelmicek senin yüzünden diyorum. Valla bayramda o evdeyim daha fazla mama verdim. Normalde bi sabah bi gece veriyordum. Herhalde doymasa ağlar devamlı
Kız aynı benim oğlanı anlattın ya bizimkide akşamları krizde..birde iki buçuk gündür kaka yapmıyor normal mi ki acabaÇok kısa emdiyse ve çok hareket ediyoraa değiştirdiğimde gaz almıyorum geyirtme olarsk. Ama uzun süre emdiyse geyirtiyorum mutlaka. Ya Deniz resmen uyku öncesi akşam özellikle çılgınlar gibi ağlayıp emme moduna geçiyor, gaz değil olsa karnı sert olur diye biliyorum, ama tam yatırıyorum hop yine ayakta :/
Eheheh şimdiden başlamasın rejime:) bizimkindeki sorun ittirmiyor tam tersi çeksem vermiyor daha öok acıtıyor bu seferYani oyle sayilir sonlarina dogru biraka biraka aliyo en sonunda ittiriyo direk zaten:))vermek istedgmde agliyo mesela:) kizim rejimde misin diye dalga geciyorum artik
Evet 32 de ayrıldım hem enfeksiyon derdi hem işim yoğundu uzatmadım2 ay önce mi çıkmıştın izne cnm
Biraz da şişi inmiştir canım belki doktoru ne dedi kilo alımına ? Benimki 2960 gr doğdu ılk kontrolde 4200 gr olmuştuKızlar bebeklerini ilk ay kaç gr aldı? Benim oğlan 4 kilo doğdu bir aylık 4400 normal mi sizce mama vermiyorum
Bebeğim bugün 59 günlük. Tahminen 55 günlükken beri tükürük yapıyor.3tatlikardes bebeğin kaç günlük bizimkinin de ağzı çok sulanıyo
Canim cok geçmiş olsun. Bizim de kan degerimiz düşüktü ama doktor 4. aydan sonra kan ilacina baslaticam demisti. Ne kullandiginizi bana da haber verir misin doktora gittikten sonra?
Benimki de 50 günlük bikaç gündür yapıyo reflulu bebekler yaparmış benimki çok kusuyor ondan diyorum diş için erkenBebeğim bugün 59 günlük. Tahminen 55 günlükken beri tükürük yapıyor.baldan_madam senin bebiş yapıyo mu tükürük yoksa gerçekten benim oğlanın diş mi çıkıyor
Bende 2. Ayda tükürük bezleri geliştiği için olabilir diye okudum netten.Benimki de 50 günlük bikaç gündür yapıyo reflulu bebekler yaparmış benimki çok kusuyor ondan diyorum diş için erken
Canım bence ufak değişiklikler hariç hepsi aynı ben artık böyle düşünüyorum. Biz saat 17:30 dan beri ayaktayız resmen ama bu sefer ağlama krizine girmesine tam izin vermedim habire zıpladık hareket ettirdim falan ama öldüm tabi. En son artık memede sakinleşti zannettim yatırdım pat tekrar uyanınca bi de çıkardı biraz dedim artık arabayla gezelim bi de 10 turun ardından uyudu şimdi yatırdım bakalım inş 2 saat falan uyur. Bu arada 6 güne kadar fln normalmiş diye biliyorum kaka için, bazı bebekler biriktirip yaparmış.Kız aynı benim oğlanı anlattın ya bizimkide akşamları krizde..birde iki buçuk gündür kaka yapmıyor normal mi ki acaba
Iste herkesin kendince farkli sorunlari:) buyudukce duzelirler ins. Umudumuz böyle:) bziimki kiloda biraz normalin altında bu yüzden. Hem az emiyor hem de kusuyorEheheh şimdiden başlamasın rejime:) bizimkindeki sorun ittirmiyor tam tersi çeksem vermiyor daha öok acıtıyor bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?