temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz biz 30 günlüğüz sadece bir memede 40 dk emiyor gündüz neyse de geceleri zor oluyor ya
Kendinin birakmasini mi bekliyosun canim? Ben 20 dk olunca çekiyorum goguslerim cok aciyo zaten diye :/ yanlis mi yapiyorum acaba? Kendini beklersem hic birakmaz sanirim emmese de agzinda tutuyor.

Canim cok geçmiş olsun. Bizim de kan degerimiz düşüktü ama doktor 4. aydan sonra kan ilacina baslaticam demisti. Ne kullandiginizi bana da haber verir misin doktora gittikten sonra?

Kizlar beni saglik ocagindan aradilar. 3. Topuk kaninin alinmasi gerekiyormus bi oncekinde bi deger sinirda cikmis. Hemsire telaslanma desi ama canim cok sıkıldı. Boyle bisey yasayan var mi aranizda

Selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun ❤
Ayın 20 sinde ise donucem ve içim çok buruk şimdiden ıkı ay yarım gün gidicem öğlen evdeyim uyku düzeni de ona göre güzel sabah 6 da kalkıp 8-9 gibi uyur 11-12 de uyanır kızım ben de zaten 1 gibi evde olurum inşallah alisabiliriz bu duruma

2 ay önce mi çıkmıştın izne cnm

Mayışınca ben de deniyim kuzum bakalım, uyuduktan sonra beşiğe yatırmadan yapsam diyorum hemen uyanıyor kolunu kaldırsam uyanıyor o kadar hafif bir uyku

Kendinin birakmasini mi bekliyosun canim? Ben 20 dk olunca çekiyorum goguslerim cok aciyo zaten diye :/ yanlis mi yapiyorum acaba? Kendini beklersem hic birakmaz sanirim emmese de agzinda tutuyor.
Yok canım kendi hiç bırakmıyor ki o kadar ki sabaha kadar emer durup durup emiyor bir de boş beklese çekcem hemen ama. Benimde göğüs uçları haka pert acımaya başlayınca çekiyorum hemen düşürdüm süreyi 25 30 dk ya ondada hemen uyanıp ağlıyor doymadım der gibi bu sefer diğer memeyi veriyorum bir saat geçmeden acıkıyor. Bu bebekler hemen konuşsa keşke derdini anlasam

Aynen doymasa ağlar, dogmadığını nerden biliyorlar anlamıyorum, stres sütü azaltır sen kafana takma yine de kolaysa gel sen emzir de mama yapmak bile zor bence bu erkeklerde ki mantık herkes yaptığına göre zor değildir düşüncesi herkes aynı şeyi yaşamıyor

Kız aynı benim oğlanı anlattın ya bizimkide akşamları krizde..birde iki buçuk gündür kaka yapmıyor normal mi ki acaba

Yani oyle sayilir sonlarina dogru biraka biraka aliyo en sonunda ittiriyo direk zaten:))vermek istedgmde agliyo mesela:) kizim rejimde misin diye dalga geciyorum artik
Eheheh şimdiden başlamasın rejime:) bizimkindeki sorun ittirmiyor tam tersi çeksem vermiyor daha öok acıtıyor bu sefer

Kızlar bebeklerini ilk ay kaç gr aldı? Benim oğlan 4 kilo doğdu bir aylık 4400 normal mi sizce mama vermiyorum

Kızlar bebeklerini ilk ay kaç gr aldı? Benim oğlan 4 kilo doğdu bir aylık 4400 normal mi sizce mama vermiyorum
Biraz da şişi inmiştir canım belki doktoru ne dedi kilo alımına ? Benimki 2960 gr doğdu ılk kontrolde 4200 gr olmuştu

Canim cok geçmiş olsun. Bizim de kan degerimiz düşüktü ama doktor 4. aydan sonra kan ilacina baslaticam demisti. Ne kullandiginizi bana da haber verir misin doktora gittikten sonra?

Ferro Sanol'B
Bu şekilde yazıyor adı üstünde demir eksikliği tedavisinde yazıyor.
Bende özel doktora gittik acile çocuk doktoruydu.
Acaba bana niye verdi o zaman sana niye vermicem dedi?

Bebeğim bugün 59 günlük. Tahminen 55 günlükken beri tükürük yapıyor. baldan_madam senin bebiş yapıyo mu tükürük yoksa gerçekten benim oğlanın diş mi çıkıyor
Benimki de 50 günlük bikaç gündür yapıyo reflulu bebekler yaparmış benimki çok kusuyor ondan diyorum diş için erken

Benimki de 50 günlük bikaç gündür yapıyo reflulu bebekler yaparmış benimki çok kusuyor ondan diyorum diş için erken
Bende 2. Ayda tükürük bezleri geliştiği için olabilir diye okudum netten.
Evet her zaman minik minik kusuyor.
Ama dün felaket kustu ağızdan burundan kustu hemde bayağı... acile gittik.. Biliyorsundur yazmıştım gündüz..

Kız aynı benim oğlanı anlattın ya bizimkide akşamları krizde..birde iki buçuk gündür kaka yapmıyor normal mi ki acaba
Canım bence ufak değişiklikler hariç hepsi aynı ben artık böyle düşünüyorum. Biz saat 17:30 dan beri ayaktayız resmen ama bu sefer ağlama krizine girmesine tam izin vermedim habire zıpladık hareket ettirdim falan ama öldüm tabi. En son artık memede sakinleşti zannettim yatırdım pat tekrar uyanınca bi de çıkardı biraz dedim artık arabayla gezelim bi de 10 turun ardından uyudu şimdi yatırdım bakalım inş 2 saat falan uyur. Bu arada 6 güne kadar fln normalmiş diye biliyorum kaka için, bazı bebekler biriktirip yaparmış.

Son düzenleme:
Eheheh şimdiden başlamasın rejime:) bizimkindeki sorun ittirmiyor tam tersi çeksem vermiyor daha öok acıtıyor bu sefer
Iste herkesin kendince farkli sorunlari:) buyudukce duzelirler ins. Umudumuz böyle:) bziimki kiloda biraz normalin altında bu yüzden. Hem az emiyor hem de kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…