• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet geç geldim. Bilmiyordum grupları. 😊
Sıcaktan değil. O kesin. Ama sık uyanıyordu hep. Bunu değiştiremedim. Sanırım uykuyu çok sevmiyor. En son bunda karar kıldım
Ben bu instagramdakiler yüzünden taktım kafaya çocuğu zorla 8de uyutmaya çalışıyodum o ağlıyodu ben de strese giriyodum neden uyumuyor diye. Kendi haline bıraktığımdan beri uykuları düzeldi kendi istediği saatte uyuyup uyanıyor. Sadece geceyle gündüzü öğretmek gerekiyor rutinlerle vs

Ben bu instagramdakiler yüzünden taktım kafaya çocuğu zorla 8de uyutmaya çalışıyodum o ağlıyodu ben de strese giriyodum neden uyumuyor diye. Kendi haline bıraktığımdan beri uykuları düzeldi kendi istediği saatte uyuyup uyanıyor. Sadece geceyle gündüzü öğretmek gerekiyor rutinlerle vs
Ben erken yatırmaya çalışıyorum. Uyurdu önce, şimdi olmuyor. Ama 11 de uyusun istemiyorum ya.

Noldu canım? Kesin bebek mevzusudur 🤔
Ay evet. Kızımın uykusu gelince olduğu yerde uyuması gerektiğini söylüyor sürekki. sen uyu olduğun yerde koltukta nasıl uyucan diyorum ama her fırsatta aynısı. Kızım yarım aaat sonra uyanıyor uykusunu uzatıyorum neymiş alışmış uykusu olsa uyuması lazımmış kendi kendine. Deli oldum yemin ediyorum cahilsin bilmiyorsun diye ağzıma geleni saydım. Yetmezmiş gibi bide göbeğimi elleyip güldü karnın kaldı dedi.

Bizde başlamadık yarın randevumuz var alerji doktorunda bakalım ne dicek 4 buçuk aylığız bizde
4 aylığız biz de bugün diyetisyenle görüşüp soracağım. Muhtemelen başlamayacağız
merhaba
Ben diyetisyenle çalışıyorum
Kakada kan olduğu için demir bu ay başlamıyoruz dedi
5.ayda başlayacakmış
Aynı zamanda tadımlara da başlayacakmışız
Teşekkür ederim evet kakada kan var bizim de. Diyetisyenle görüşeceğim bugün ben de. Tadımlara 4.5 aylıkken başla demişlerdi erken geliyor 😔

4 aylığız biz de bugün diyetisyenle görüşüp soracağım. Muhtemelen başlamayacağız

Teşekkür ederim evet kakada kan var bizim de. Diyetisyenle görüşeceğim bugün ben de. Tadımlara 4.5 aylıkken başla demişlerdi erken geliyor 😔
Bağırsak tepkili alerjilerde çocuk doğrudan ne kadar erken kendisi gıdayı almaya başlarsa alerji o kadar erken bitiyormuş diye duymuştum
Çok amin 🙏
Kan çok mu sizde
Bizim minik minikti
Rotavirüs aşıdından sonra iki kez yoğun oldu
Şimdi yine azaldı çok şükür

Gündüz de uyku yok ki. Gündüz az da fazla da uyusa gece uykusunu bozuyomuş. Bu ataktan önce uyku işaretlerini de fark edebiliyodum şimdi o işaretler de yok ağlayınca uyytmayı deniyorum sadece uyanık kaldığı saati falan takip ediyorum. En kötü 20 en iyi 45 dk falan uyuyo gündüzleri de. Yakında çalışmaya başlıyorum bu durumun düzelmesi lazım ya gerçekten artık tükenmiş durumdayım. Tekrar tekrar maşallah size ayrıca ayrıca, bozulmasın daha iyi olaun umarım hep☺️🙏🏻
sizin de düzelir inşallah ya. şu ana kadar geçici denen şeylerin hepsi geçti. gazdır, mastittir vs. bi bildikleri vardır herhalde. 😅

Bir an gözümü açtım aniden bebeğim hareketsiz yatıyo gibi geldi uyuyomuş meğer🤦‍♀️öyle korktum ki sarsarak uyandırdım çocuğu ya rüya mı görüyodum acaba uyuyan çocuğu uyandırdım🤦‍♀️
Ay Allahım az önce aynısını yaşadım uyuyordu yanına geldim nefesine bakıyorum yok gibi böyle aman Allahım o an nasıl kötü oldum bende elini salladım derin bir nefes aldı çok kötü oldum çok 😢😢😢

Ay Allahım az önce aynısını yaşadım uyuyordu yanına geldim nefesine bakıyorum yok gibi böyle aman Allahım o an nasıl kötü oldum bende elini salladım derin bir nefes aldı çok kötü oldum çok 😢😢😢
Çok fena bir şey ya Allah kimsenin başına vermesin düşüncesi bile kötü

Back