- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.361
Ya bizimki hep aynı 35 40 dk. Bi memeden sınraa diğerini hemen veriyor musun canım uzun süre emdiği zamanCanım benim hiç belli olmuyor ya bazen dura dura uyuya uyuya 2 saati bulduğu oluyor bazen 10 dakikada işi bitiriyor bazen 15 er dakka iki memeyi de emiyor hiç düzeni yok.
Mayışsa bile çıkarıyor.karnımdaykende çok hareketliydi sıpa, senin sıpa alışmış kuzum :)Norml ortu bende ortmuyorum dedgn gibi cekeblr. Sakincali bi durum. Ben ilk gunden beri yapiyrm surekli olmasa da alisti demekki sadece kivraniyo bazen:) harektli bebekler icinde kundak iyi degl tabi bende bi sure sonra zor yaparim herlde:) bazen kollarini cikariyor smdiden. Istersen mayistiginda deneyeblrsn. Gunduzleri oyle yapyrm.
Insallah cabuk gecer canim. Bence de 1 kereden o kaadar etki etmez. internete baktim ikisi de yaziyo. Anlamadim. Dr. A gittiginde ogrenirsin bize de soyler misin neden oluyormus bu yesil kakaCanım teşekkür ederim. Ama çok dikkat ediyorum bir göğüs bitmeden öbürünü vermiyorum hiç. Sadece misafir varken öyle yaptım dün. Ama o kadarcık yani 1 gün etki etmez bence üşüttğpü için de öyle olabilir diyorlar
Neyse emmedense onu düzeltirim. Üşüttüyse de geçer inşallah dikkat ediyorum.
Yani oyle sayilir sonlarina dogru biraka biraka aliyo en sonunda ittiriyo direk zaten:))vermek istedgmde agliyo mesela:) kizim rejimde misin diye dalga geciyorum artikYa o on dakikada cöp cöp mü emiyor? Bizimki on dk cöp cöp emiyo sonra duruyo duruyo emiyor. Senin bebiş kendi mi bırakıyo memeyi canım ?
Demek ki :) bizimkide harektli ama aliskanliktan herlde. Dogar dogmaz kundaktaydi yavrucak bizde oyle devam ettik.Mayışsa bile çıkarıyor.karnımdaykende çok hareketliydi sıpa, senin sıpa alışmış kuzum :)
Canım sanırım üşütmekle ilgili. Dün yeşil kaka yapmıştı. Bu sabahta 100 cc mama yedi neredeyse 120 cc kustu. Durdu durdu boşalttı mideyi. Ama sonra rahatladı heralde. Bugün ki kakası normaldi.T
tamam canım lütfen bana da haber ver üşüttü mü senin oğlan öksürüyo mu
Çok kısa emdiyse ve çok hareket ediyoraa değiştirdiğimde gaz almıyorum geyirtme olarsk. Ama uzun süre emdiyse geyirtiyorum mutlaka. Ya Deniz resmen uyku öncesi akşam özellikle çılgınlar gibi ağlayıp emme moduna geçiyor, gaz değil olsa karnı sert olur diye biliyorum, ama tam yatırıyorum hop yine ayakta :/Ya bizimki hep aynı 35 40 dk. Bi memeden sınraa diğerini hemen veriyor musun canım uzun süre emdiği zaman
Teşekkür ederim canım tabi yazarım..Insallah cabuk gecer canim. Bence de 1 kereden o kaadar etki etmez. internete baktim ikisi de yaziyo. Anlamadim. Dr. A gittiginde ogrenirsin bize de soyler misin neden oluyormus bu yesil kaka
Bugün üç kez bez değişirrken yeşildi üçünde de.Canım sanırım üşütmekle ilgili. Dün yeşil kaka yapmıştı. Bu sabahta 100 cc mama yedi neredeyse 120 cc kustu. Durdu durdu boşalttı mideyi. Ama sonra rahatladı heralde. Bugün ki kakası normaldi.
Bir de tatile geldik biz. Sahilde küçük yatağını götürdüm onda yatıyor atletle. Denize de ayak sokmuştuk dün biraz ondan üşüttü heralde
Bugün sorun yoktu. Ayaklarını çorapsız gezdirme canım. Ayaktan hemen üşütüyorlar.
Benim kizin da islakti hemen degistirdim insallah olmaz canimYa sırtı ıslaktı uyandığında hemen üstünü değiştirdim ana bişey olmaz dimi ya terlemeden :/
Size de gecmis olsun canim. Ben tek badiyle biraksam da coraplarini cikarmiyorum dedigin gibi ayaktan aliyo kuzucuklarCanım sanırım üşütmekle ilgili. Dün yeşil kaka yapmıştı. Bu sabahta 100 cc mama yedi neredeyse 120 cc kustu. Durdu durdu boşalttı mideyi. Ama sonra rahatladı heralde. Bugün ki kakası normaldi.
Bir de tatile geldik biz. Sahilde küçük yatağını götürdüm onda yatıyor atletle. Denize de ayak sokmuştuk dün biraz ondan üşüttü heralde
Bugün sorun yoktu. Ayaklarını çorapsız gezdirme canım. Ayaktan hemen üşütüyorlar.
İyi gibi bizimki ama geceyi kabus gibi geçirdik kaka yapmakta zorlandığı için yaparken ağlamaktan helak oldu tabi biz de :/Benim kizin da islakti hemen degistirdim insallah olmaz canim
Bizimde akşam uykusuna çığlık çığlığa yatıyor uyku topluyor diyorlar gece uykusuna yatacagi içinÇok kısa emdiyse ve çok hareket ediyoraa değiştirdiğimde gaz almıyorum geyirtme olarsk. Ama uzun süre emdiyse geyirtiyorum mutlaka. Ya Deniz resmen uyku öncesi akşam özellikle çılgınlar gibi ağlayıp emme moduna geçiyor, gaz değil olsa karnı sert olur diye biliyorum, ama tam yatırıyorum hop yine ayakta :/
Valla annem ve teyzem ayakta sallamayi da denedi canım ama onda bile uyumadiCanım benimde uzun süre uykusuzluktan sonra en fazla 4 saat uyuyor emiyor gözünü açmadan tekrar uyuyor, sonra 2 saat uykularla devam ediyor sabah 7ye kadar falan,sonrada yine aynı uyku problemleri :/
Canım ben çözüm sayılmaz ama şunu çözdüm, 1buçuk saat uyanıklıktan sonra zorla uyutmazsam eğer arka arkaya uykusuzluğu birikiyor ve onun huzursuzluğuyla hep uyumuyor, zorla uyutmayı başarmak lazımm, ben asla yapmam dediğim herşeyi yapıyorum ne yazıkkiayakta sallamak ,karsılıklı iki kişi bezde sallamak ne varsa, birde dalana kadar bırakmıyorum bazen bir saati buluyor dalması,ayağıma koyuyorum devindikçe sallıyorum ,en son çok hafif yavaş nefes almaya başlayınca anlıyorumki derin daldı bırakıyorum, 2 saat uyuyor o şekildee,sonra o gün boyu hep arka arkaya uyuyor sorun olmuyor başka
Seninki yine iyi emzir diyormuşBenim eşimde durup durup emzirsen mi diyor her bebeğin ağlamasına senin gibi delirtiyor,bu sefer çocukta gaz birikiyor yavrum zaten zorlanıyor
Sorma hem kaka yapamama hem gaz mahvolduk. Hala da uyuyamiyo surekli bi gaz sancisi. acliktan bayilcam bi lokmayi zor aldim basbas bagriyo. Yalnizim bi oglum var yanimda. Gercekten bunaldimİyi gibi bizimki ama geceyi kabus gibi geçirdik kaka yapmakta zorlandığı için yaparken ağlamaktan helak oldu tabi biz de :/
Ay o kadar iyi anlıyorum ki artık ben yalnız değilim diye avunmaya başladım ki hiç sevmem böyle demeyi ama bitek bizde böyle olduğunu düşünürsem çok moralim bozuluyor:/ sabır dileyim şükredelim ki başka bi dertleri Yok bu da geçecek arkadaşım biraz daha zaman var sankiSorma hem kaka yapamama hem gaz mahvolduk. Hala da uyuyamiyo surekli bi gaz sancisi. acliktan bayilcam bi lokmayi zor aldim basbas bagriyo. Yalnizim bi oglum var yanimda. Gercekten bunaldim
Tabi Allah saglik versin. Bunlar gecici sikintilar cok sukur. . Dedigin gibi sukretmek lazim insanlar neler yasiyor. Allah korusun...Ay o kadar iyi anlıyorum ki artık ben yalnız değilim diye avunmaya başladım ki hiç sevmem böyle demeyi ama bitek bizde böyle olduğunu düşünürsem çok moralim bozuluyor:/ sabır dileyim şükredelim ki başka bi dertleri Yok bu da geçecek arkadaşım biraz daha zaman var sanki
Canim benimki de cok hareketli kanepede yuvarlaniyo dedigin gibi daha kucuk ama yine de yastik koyuyorum yanlarına. Ben mayisinca kundak yapiyorum agliyo mizirdaniyo pis pis diyip besigi salliyorum bi 5 dk sonra oyle kaliyo ellerini cikarmaya calismiyo. Tabi uyandiginda cikmis oluyo yine ama en azindan 1 saate cikardik uyku süresini iyi oldu.Ya canım bende kundak yapmaya çalıştım ama olmadı ağlaya ağlaya çözdü bir de çok hareketli yaşnız bile bırakamıyorum hiç korkuyorum başına gözüne ağzına getirir battaniyeyi diye üstünü örterlen bile göğüsten aşağısını örtüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?