temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım benim hiç belli olmuyor ya bazen dura dura uyuya uyuya 2 saati bulduğu oluyor bazen 10 dakikada işi bitiriyor bazen 15 er dakka iki memeyi de emiyor hiç düzeni yok.
Ya bizimki hep aynı 35 40 dk. Bi memeden sınraa diğerini hemen veriyor musun canım uzun süre emdiği zaman

Mayışsa bile çıkarıyor.karnımdaykende çok hareketliydi sıpa, senin sıpa alışmış kuzum :)

Insallah cabuk gecer canim. Bence de 1 kereden o kaadar etki etmez. internete baktim ikisi de yaziyo. Anlamadim. Dr. A gittiginde ogrenirsin bize de soyler misin neden oluyormus bu yesil kaka

Ya o on dakikada cöp cöp mü emiyor? Bizimki on dk cöp cöp emiyo sonra duruyo duruyo emiyor. Senin bebiş kendi mi bırakıyo memeyi canım ?
Yani oyle sayilir sonlarina dogru biraka biraka aliyo en sonunda ittiriyo direk zaten:))vermek istedgmde agliyo mesela:) kizim rejimde misin diye dalga geciyorum artik

T
tamam canım lütfen bana da haber ver üşüttü mü senin oğlan öksürüyo mu
Canım sanırım üşütmekle ilgili. Dün yeşil kaka yapmıştı. Bu sabahta 100 cc mama yedi neredeyse 120 cc kustu. Durdu durdu boşalttı mideyi. Ama sonra rahatladı heralde. Bugün ki kakası normaldi.
Bir de tatile geldik biz. Sahilde küçük yatağını götürdüm onda yatıyor atletle. Denize de ayak sokmuştuk dün biraz ondan üşüttü heralde
Bugün sorun yoktu. Ayaklarını çorapsız gezdirme canım. Ayaktan hemen üşütüyorlar.

Ya bizimki hep aynı 35 40 dk. Bi memeden sınraa diğerini hemen veriyor musun canım uzun süre emdiği zaman
Çok kısa emdiyse ve çok hareket ediyoraa değiştirdiğimde gaz almıyorum geyirtme olarsk. Ama uzun süre emdiyse geyirtiyorum mutlaka. Ya Deniz resmen uyku öncesi akşam özellikle çılgınlar gibi ağlayıp emme moduna geçiyor, gaz değil olsa karnı sert olur diye biliyorum, ama tam yatırıyorum hop yine ayakta :/

Insallah cabuk gecer canim. Bence de 1 kereden o kaadar etki etmez. internete baktim ikisi de yaziyo. Anlamadim. Dr. A gittiginde ogrenirsin bize de soyler misin neden oluyormus bu yesil kaka
Teşekkür ederim canım tabi yazarım..
Bugün üç kez bez değişirrken yeşildi üçünde de.

Ya sırtı ıslaktı uyandığında hemen üstünü değiştirdim ana bişey olmaz dimi ya terlemeden :/

Size de gecmis olsun canim. Ben tek badiyle biraksam da coraplarini cikarmiyorum dedigin gibi ayaktan aliyo kuzucuklar

Dün gece oğlum ağızdan burundan çok çok aşırı kustu ve baygın oldu sanki uyudu hemen. Acile gittik doktor kan değeri düşük bugün sağlık ocağından ilaç yazdıracaz doktor öyle dedi.

Kakası yeşil dedim. Ağzında da biraz salya görmüş herhalde diş çıkarıyo ondan öyle yeşil dedi..
Şaşırdım.
Bende iki gündür tükürük yapıyor diye seviniyorum yeni bişey öğrenmiş diye.

Allah kimseye acile gitmeyi nasip etmesinçok zor gerçekten

Bizimde akşam uykusuna çığlık çığlığa yatıyor uyku topluyor diyorlar gece uykusuna yatacagi için

Valla annem ve teyzem ayakta sallamayi da denedi canım ama onda bile uyumadi inat oglum benim

Benim eşimde durup durup emzirsen mi diyor her bebeğin ağlamasına senin gibi delirtiyor,bu sefer çocukta gaz birikiyor yavrum zaten zorlanıyor
Seninki yine iyi emzir diyormuş benimki doymuyor bu çocuk mama mi yapsan acaba diyor benim psikolojimi bozuyor. Süt geliyorsa da gelmicek senin yüzünden diyorum. Valla bayramda o evdeyim daha fazla mama verdim. Normalde bi sabah bi gece veriyordum. Herhalde doymasa ağlar devamlı

İyi gibi bizimki ama geceyi kabus gibi geçirdik kaka yapmakta zorlandığı için yaparken ağlamaktan helak oldu tabi biz de :/
Sorma hem kaka yapamama hem gaz mahvolduk. Hala da uyuyamiyo surekli bi gaz sancisi. acliktan bayilcam bi lokmayi zor aldim basbas bagriyo. Yalnizim bi oglum var yanimda. Gercekten bunaldim

Sorma hem kaka yapamama hem gaz mahvolduk. Hala da uyuyamiyo surekli bi gaz sancisi. acliktan bayilcam bi lokmayi zor aldim basbas bagriyo. Yalnizim bi oglum var yanimda. Gercekten bunaldim
Ay o kadar iyi anlıyorum ki artık ben yalnız değilim diye avunmaya başladım ki hiç sevmem böyle demeyi ama bitek bizde böyle olduğunu düşünürsem çok moralim bozuluyor:/ sabır dileyim şükredelim ki başka bi dertleri Yok bu da geçecek arkadaşım biraz daha zaman var sanki

Tabi Allah saglik versin. Bunlar gecici sikintilar cok sukur. . Dedigin gibi sukretmek lazim insanlar neler yasiyor. Allah korusun...

Canim benimki de cok hareketli kanepede yuvarlaniyo dedigin gibi daha kucuk ama yine de yastik koyuyorum yanlarına. Ben mayisinca kundak yapiyorum agliyo mizirdaniyo pis pis diyip besigi salliyorum bi 5 dk sonra oyle kaliyo ellerini cikarmaya calismiyo. Tabi uyandiginda cikmis oluyo yine ama en azindan 1 saate cikardik uyku süresini iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…