- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.321
Ici sari gibi olan sivilceler yenidoganlarda oluyo canim benim oglumda da vardi sonradan gecti. Ama simdi dermatit oldu yani kucuk kucuk noktalar var yuzunde bende de egzama var bana cekmis heralde :) ama oyle sari noktali sivilce degil de kabarti gibiyse yediklerinden olabilir. Ben bi kere cilek yemistim oglumun kollari bacaklari kabartilarla dolmuştu.Kızlar sizin bebeklerinizin yüzünden de sivilce çıkıyor mu beebğim 29 günlük yüzü sivilceleniyor. Hayır annem geliştiği için olduğunu söylüyor. Kvalidem de morelimi bozuyor senden geçiyordur çocuğa diyor ayağımdan çiban gibi bir şey çıktı diye.böyle bir şey olabilir mi ya her şeyde gelinine bir şey buluyor sinir oluyorum
Ilk ay 750 gr falan aldi. Çarşamba tekrar gidicem doktora o zaman ogrenicem 2. Ay kilosunuKilo alımı nasıl
Ya benim oglum da aynı şekilde. 12 saat daha 2 aylik.bebek uyumaz mi yaKızlar ya bu uyku problemi yıldırdı beni, 12saat uyumadığı oluyor ,siz nasıl uyutuyorsunuz , yöntem ne kullanıyorsunuz, denemediğim yol kalmadı, beşer onar dk uyuyor hop gözler yine faltaşı ,ağlıyacam artık psklojim bozuldu
Aynı şeyleri yaşıyoruz cnm ama geçecek inş sabredelim. Biz de çığlık kıyamet gidiyoruz yarın 40 ımız var mucize beklemiyorum ama artık azalsın inşAyy vallahii yıldımm artık, ne gazmış ne kakaymış ya, bizimkide inat gibi ne kakasını yapıyor ne gazını çıkarıyor gitgide herşeyini zorlaştırıyor, eskiden kaka yapardı artık yapmıyor eskiden gaz çıkarırdı şimdi saatlerce uğraştırıyor, nolucak böyle bilmem elimizde kulak çubuğuyla geziyoruz ya, herşey poposunun ucunda duruyor resmen bilerek yapmıyor, kulak çubuğuny değdirmemizle pısss diye ses geliyo resmen, iyi ki kayınvalideme gelmişim bu tek başına baş edilebilecek birşey değil vallahi, gazı kakası tuttu mu resmen katıla katıla ağlıyo bi sesi yerde bi sesi gökte, şaşırıyorum daha mama mideye iner inmez nasıl gaz oluyor hemen ciyaklamaya başlıyorr
Ben kundak tavsiye ederim. En azndan uyuynca bi suru uzatiyo:) sadece kollari baglasaniz yeter. Bende yatryrm kalkiyo yatryrm kalkio ucuncude artik kundak yapiyrm en azndan 1 saat kestiryo:)) gerci sonunda ondanda kollari cikariyo ya. Iste idare ediyozYa benim oglum da aynı şekilde. 12 saat daha 2 aylik.bebek uyumaz mi yavar mi bi çözüm buldun mu canım ?
ay benim de sorma ya öyle ki eşimi çağırasım geliyor o uğraşsın gazını da ben uyuyum diye :)Cikmiyo canim ya onceden cikiyodu simdi cikartamiyo. Ablan dogru demis aslinda ama gece o kadar uykulu oluyorum ki beklemeye dermanim olmuyo o uyuyunca ben de siziyorum hemen.
Basın sağolsun canımMerhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Deniyeyim canım. Sadece kolları kundak yapayım ayaklar kalsın mi? Ayakta bile salladim istemediğim halde. Ama o da fayda etmediBen kundak tavsiye ederim. En azndan uyuynca bi suru uzatiyo:) sadece kollari baglasaniz yeter. Bende yatryrm kalkiyo yatryrm kalkio ucuncude artik kundak yapiyrm en azndan 1 saat kestiryo:)) gerci sonunda ondanda kollari cikariyo ya. Iste idare ediyoz
Canim ben sleepy kullanıyorum sadece 1kez cis çıkardık oda benim hatamdi bel kismini biraz yüksek tutuyorum ob tarafta göbek deligini cok az gecio bantladiktan sonra bacaklarini aciyorum ve bacaklari saran bariyerlerini kontrol ediyorum katlaniyosa yada bacagi tam sarmiyosa siziyoKizlar benim bezle ilgili sorunum bitmedi ya surekli cis sizdiriyor. Cisi cok yaptigi icin degil direkt disina yapıyor nasıl oluyosa. Prima 2 numaraya geçtik, 1 numarada da ayni sorun olmustu. 4 farkli kisi bagladi bezi, degisik stillerde bağladık, pipisini asagiya indirdik yok yine olmuyo. Gunde 4 5 kez kıyafet degisiyoruz cis yuzunden. Ve islak kaldigi icin ben farkedene kadar usutmus oluyone cozum onerirsiniz?
Vallahi banada herkes yok benim çocukta öyleydi 40ından sonra geçti yok benim yeğenimde öyleydi 40ından sonra geçti diyor, göreceğiz kaldı 1 hafta kırkımıza korkuma evime geçemiyorum ciddenAynı şeyleri yaşıyoruz cnm ama geçecek inş sabredelim. Biz de çığlık kıyamet gidiyoruz yarın 40 ımız var mucize beklemiyorum ama artık azalsın inş
Yok eger kundagi sevmiyorsan sadece kollari dene anlaminda demstim:) yoksa ben toptan kundakliyrm. Ilk zamanlar ayaklar harekt edemiyodu baya her yeri kundkliydi. Ama smdi hazir kundak kullanyrm onda da ayaklari icinde ama relax oluyor. Ve bende gunduzleri ayakta salliyorm maalesf. Su gaz donemlerini atlatana kadar da umursamicm artik. Cnku sunu anladim uyuyamamalrnin baslica sebebi bi sikintilarinin olmasi. Daha sonra cozulsede bu sefer uykusuzlugun verdigi sikintiyla uykuya dalamiyorlar. Artik her yol mubah gaz dertleri bitene kadarDeniyeyim canım. Sadece kolları kundak yapayım ayaklar kalsın mi? Ayakta bile salladim istemediğim halde. Ama o da fayda etmedi
Hehe:) bende bazen yanimda uyusn istiyrm ama yok azcik yatsin hemen cigligi basiyor:) anasina cekmis herlde bu konuda. Bende sevmezdim oyle birilerinin yaninda yatmayi. Valla her hafta degisiyolar sanki:) buyume kompleksi mi yapiyolar anlamadim:)))8 haftayi doldurduk uyku sorunumuz daha da artti:) kakayi artik sallamiyrm bile 3-4 gun gecnce basliyo huysuzlugu artik yapana kadar devamBu çocuklar bir aleem, hergün yeni bir huy çıkarıyolar, dün istedşklerşni bugün istemiyolar, yüzüstü yatmayı seviyo diyr reflü yatağı almıştım hanımefendi artık yüzüstü yatmıyor yanımda yatacak illaki, başını kolumun altına sokacak öyle uyuyacak, vallaha çok şikayetçi de değilim kızımla yanyana yatmak çok güzel gerçi biyerine çarparım diye tek gözün açık resmen ama insan çarpmıyor içgüdüsel olarak herhalde kıpırdamıyorum bile, onun kokusunu içime çekee çekee yatıyorum :) şu gaz kaka işide bi çözülse artıkk başka bir zorluğu kalmayacak nasipse
Yeşil üşütmek demekmiş sanırım canım. Dün bizimki de sarı yeşil karışık ve mukusluydu bugün takipteyim bakalım.Bebeğimin hırıltısı var ve arada bir öksürüyo cumartesiden beri. Burnuna serum suyu koyuyorum geçiyor. Öksürüğü normal öyle çok değil. Üşütmüş kısacası bence ve bende üşüttüm.
Sorum şu;
dün bebeğim kakası sarı ve yeşil karışıktı. Bu sabahta sadece yeşildi. Ne olabilir. Yarın doktora gidicem. Bebeğim 58 günlük. Kilo alımı güzeldi şimdiye kadar
Aynen canım bende o yüzden her yolu denemeye başladım artık ama henüz bir çare bulamadım. Şu kundagi da deniyeyim. 4.30 ta kalktı 5.30 ta uyudu, 6.30 ta kalktı 7.30 ta uyuttum yatağına yatirdim 8 de yine kalktı. 9 da yatirdim. Bakalım ne kadar uyucak. 8 de artık mama verdim bide babasının doymuyor bu çocuk demelerinden biktigim için. Sonuç deli gibi kustu bütün yatağı batirdiYok eger kundagi sevmiyorsan sadece kollari dene anlaminda demstim:) yoksa ben toptan kundakliyrm. Ilk zamanlar ayaklar harekt edemiyodu baya her yeri kundkliydi. Ama smdi hazir kundak kullanyrm onda da ayaklari icinde ama relax oluyor. Ve bende gunduzleri ayakta salliyorm maalesf. Su gaz donemlerini atlatana kadar da umursamicm artik. Cnku sunu anladim uyuyamamalrnin baslica sebebi bi sikintilarinin olmasi. Daha sonra cozulsede bu sefer uykusuzlugun verdigi sikintiyla uykuya dalamiyorlar. Artik her yol mubah gaz dertleri bitene kadar
Kusma sorunu bizde de var yaAynen canım bende o yüzden her yolu denemeye başladım artık ama henüz bir çare bulamadım. Şu kundagi da deniyeyim. 4.30 ta kalktı 5.30 ta uyudu, 6.30 ta kalktı 7.30 ta uyuttum yatağına yatirdim 8 de yine kalktı. 9 da yatirdim. Bakalım ne kadar uyucak. 8 de artık mama verdim bide babasının doymuyor bu çocuk demelerinden biktigim için. Sonuç deli gibi kustu bütün yatağı batirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?