• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben biogaia kıllanıyorum bir süre etki etmedi ama şimdi iyi geliyormuş herhalde günlük yapmaya başladı maşallah. Gaz çıkartmaya da baya iyi geliyor. Bende süt arttırıcı galactoma damla aldım onu kullanacağımda o nu kaç damla kullanmak gerekiyor yanılmıyorsam siz kullanıyordunuz işe yarıyormu son birkaç gündür sütüm baya azaldı emmek istemiyor miniğim.
Gunde 45 damla diyor canim icinde eczacı da uc kere 15 er damla dedi. Ben duzenli kullanamadim aklima geldikce iciyorum. Humana, rezene, tahin helva tuketiyorum. Ama yine de sutum az yani saginca 30 ancak cikiyor 2 gogsumden basta da oyleydi degisen bisey olmadi. Emdikce cogalir diyorlar benimki az emdigi icin cogalmiyor da mecburen mama agirlikli besleniyor. Siz cok cok emzirirseniz artar.

Kakasi nasldi her zamnki gibi norm mi yoksa kabizlik falan var mi? Eger normlase sikintisi kaka olmayabilir gazdir belki. Ama kbiz gibiyse tam bosaltamadi belki.
Canım sabaha karşı olayı bitirdik çok şükür. Öğlene doğru da ıkınarak biraz daha yaptı şimdi iyiyiz çok şükür. Bidaha fitil kullanmama gerek kalmaz inş şimdi her memeden sonra full hareket ettiriyorum.

Kizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu ya :cry: kansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
Onun disinda cok fazla gazi varmis karninda birikmis. Ben agladikca ac sanip mama verdigim icin o da fazla gelmis ondan kusuyomus meger. Biogaia aldik eczaneden. Eczaci buzdolabinda saklayin dedi ama oyle soguk soguk mu iciricez siz nasil yapiyosunuz?

Kizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu ya :cry: kansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
Onun disinda cok fazla gazi varmis karninda birikmis. Ben agladikca ac sanip mama verdigim icin o da fazla gelmis ondan kusuyomus meger. Biogaia aldik eczaneden. Eczaci buzdolabinda saklayin dedi ama oyle soguk soguk mu iciricez siz nasil yapiyosunuz?
Cnm çok geçmiş olsun ama ben buzdolabında saklamıyordum hata mı ediyormuşum acaba? Üzerinde oda sıcaklığı yazıyordu sanki ama bidaha bakarım sabah.

Yaaa kötü bişeyim o ne anlama geliyor yani canım daha ayrıntılı yazarmışım.
birde ona baktırmak için hangi bölüme gitmek lazım ki biz çocuk kardiyolojisine gittik. Ona nasıl baktıracağız internette araştırdım bulamadım.

Canım sabaha karşı olayı bitirdik çok şükür. Öğlene doğru da ıkınarak biraz daha yaptı şimdi iyiyiz çok şükür. Bidaha fitil kullanmama gerek kalmaz inş şimdi her memeden sonra full hareket ettiriyorum.
İnş gerek kalmaz canım. Benmde ikinci sefer herlde yine kullancaz dedim ama dr 10 gün bekleyin dedi. 8.gün kendi yaptı:) şmdi bakalım bu sefer nolcak. En son çarşamba yapmştı. Bekliyorz

Geçmiş olsun canım öncelikle. Gaz ilacını koymuyrm ama bi ara bende kullandğm bişeyi dolaba koydum. Şırıngaya alıyp biraz dışarda bekletip öyle veriyordum. Bu şeklde yapablrsin.

Geçmiş olsun canım. Sancı çok kötü gerçekten. Evet o buzdolabında saklanmalı canlı bakteri çünkü. Kaşığa koyup veriyordum ben. Üzerine de biraz su damlatıyordum rahat oluyordu vermesi. Tatsız bir şey zaten

Sebebini bilmek lazım canım morarmaların. Sonuçta kan değerleri ne derse o ben şimdi sana ne desem doğru olmaz. Morarma sebebi nedir bilmiyorum ama kana baktırmak lazım onlar bilir en doğrusunu

Ge
geçmiş olsun kuzum, gazdan ağlayınca kusuyorlar kendini sıkmışsa bebiş. Sırtını sıvazlayınca gazı çıkmıyor mu bizde çok zorlanıyoruz gaz çıkarırken. Birde ablam dedi bende buraya yazıyım bebeğe mama verince yada emzirdikten sonra biraz midesinde mayalansın diye bekle dedi ondan kusuyomuş oğluşum :(

Kızlar sütünüzü donduçurucuya koyuyo musunuz benim az bi sütüm var dondurucuya ne ile koymam lazım? Süt saklama torbası alsam o kadar gazla süt de yok ki kavanozla mı koysam acaba ?

Kızlar sütünüzü donduçurucuya koyuyo musunuz benim az bi sütüm var dondurucuya ne ile koymam lazım? Süt saklama torbası alsam o kadar gazla süt de yok ki kavanozla mı koysam acaba ?

Kızlar sizin bebeklerinizin yüzünden de sivilce çıkıyor mu beebğim 29 günlük yüzü sivilceleniyor. Hayır annem geliştiği için olduğunu söylüyor. Kvalidem de morelimi bozuyor senden geçiyordur çocuğa diyor ayağımdan çiban gibi bir şey çıktı diye.böyle bir şey olabilir mi ya her şeyde gelinine bir şey buluyor sinir oluyorum:oha:

Kızlar benim kız dün gündüzde uyumadı doğru düzgün bugünde uyymadı, tam uyutuyorum yatırıyorum 5 dk bile olmadan uyanıyo dün huysuzluğu yoktu ama bugün huysuzluğuda var biraz, bir de dün gece gayet güzel uyudu sıkıntı olmadı gece ama gündüz niye uyumuyo anlamadım, tam 11den beri uyanık, uyudugu dkları toplasak 20 dk etmemiştir, büyüme atağı dediğümiz şeymidir buna sebep acaba, 27 günlük benim kız bilmiyorum 4.haftası doluyor 5.haftaya giriyor 5.haftada da atak haftası oluyormuş ondan sebep mi acaba, sizinkilerde de böyle olan var mı ??
Benimki de böyle canım. Gündüz uykuları yok sabah 5.30-6 da bir uyaniyor bir daha artık akşam 8.30-9 gibi uyuyor. O saate kadar tam dalamiyor. Azar azar uyuyor neden bole yapior anlamiyorim :(

Ge

geçmiş olsun kuzum, gazdan ağlayınca kusuyorlar kendini sıkmışsa bebiş. Sırtını sıvazlayınca gazı çıkmıyor mu bizde çok zorlanıyoruz gaz çıkarırken. Birde ablam dedi bende buraya yazıyım bebeğe mama verince yada emzirdikten sonra biraz midesinde mayalansın diye bekle dedi ondan kusuyomuş oğluşum :KK43:
Cikmiyo canim ya onceden cikiyodu simdi cikartamiyo. Ablan dogru demis aslinda ama gece o kadar uykulu oluyorum ki beklemeye dermanim olmuyo o uyuyunca ben de siziyorum hemen.

Back