- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
- #25.281
Evet aynen kuzumFile yok sadece battaniye dimi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen kuzumFile yok sadece battaniye dimi canım
Ya ben fitilin yarısını uyguladım 15 dakika oldu tık Yok çocuğum yine ağlıyor ıkınıyor hiçbirşey değişmedi :.( ne zaman etki eder bu fitil yaİlkinde 7 gun sonra fitil verdk üçte birini. İkinci seferde de 10 gün bekleyn dedi. İyiyki bekledk kendi 8.gün yaptı.
Bizimde hemen olmadı 2 -3 saat falan geçmşti. Önce azcık bi yaptı. İlk 1 saat içinde. Ben o kadr sandım ama snrasında uyudu uyandı. Salıncağındaydı hatta sessiz durunca şaşrdk babası kucağına bi aldı her yer batmış:)) hazır ol yaniiYa ben fitilin yarısını uyguladım 15 dakika oldu tık Yok çocuğum yine ağlıyor ıkınıyor hiçbirşey değişmedi :.( ne zaman etki eder bu fitil ya
Bn iki haftalıkken götrdm bide 2.ayında. Eğer doktorunz çağırmadysa gerk yok bence. Muhtemeln klasik rutin kontroller. Ve sizin sorulariniz falan olur.Herkese bayram şekerleriyle birlikte mutlu bayramlar kızlar. Bebeğinizin bir aylık kontrolünde doktor ne yaptı hanımlar. İlla götürmek lazım mı birinci ayında zaten aşısı aile hekiminde oluyor.
Canım onlar çağırıyor gitmezsen arıyor. Git aşı yapacaklar. Kilo boy takibi. Önemli gelişmi için.Herkese bayram şekerleriyle birlikte mutlu bayramlar kızlar. Bebeğinizin bir aylık kontrolünde doktor ne yaptı hanımlar. İlla götürmek lazım mı birinci ayında zaten aşısı aile hekiminde oluyor.
Canım valla 1 saat sonra evet 1 bez dolusu yaptı ama sonra uyudu rutin bişekilde 2 saat sonra emdi tekrar uyudu yine 2 saat sonra emdi tam yattı bu sefer uyuyamadı ve inleyerek yine ağlamaya başladı yine çıkaramıyor :.( arabayla dolaştık az önce sustu şimdi uyuyor ama kucakta Eminim bırakınca uyanacak.Bizimde hemen olmadı 2 -3 saat falan geçmşti. Önce azcık bi yaptı. İlk 1 saat içinde. Ben o kadr sandım ama snrasında uyudu uyandı. Salıncağındaydı hatta sessiz durunca şaşrdk babası kucağına bi aldı her yer batmış:)) hazır ol yanii
Ben biogaia kıllanıyorum bir süre etki etmedi ama şimdi iyi geliyormuş herhalde günlük yapmaya başladı maşallah. Gaz çıkartmaya da baya iyi geliyor. Bende süt arttırıcı galactoma damla aldım onu kullanacağımda o nu kaç damla kullanmak gerekiyor yanılmıyorsam siz kullanıyordunuz işe yarıyormu son birkaç gündür sütüm baya azaldı emmek istemiyor miniğim.Kizlar gaz ve kaka yapamama durumuyla biz de tanistik sonunda maalesef gaz damlasi olarak ne kullaniyorsunuz? Ayse oner gaz masaji yaptim ama ise yaramadi. Gaz oldukca emmek istiyo yavrum. Sutum az oldugu icin mama veriyorum gogsumde cildiriyo cunku. Yiyo kusuyo bu sefer de surekli kisir döngü oldu
Kakasi nasldi her zamnki gibi norm mi yoksa kabizlik falan var mi? Eger normlase sikintisi kaka olmayabilir gazdir belki. Ama kbiz gibiyse tam bosaltamadi belki.Canım valla 1 saat sonra evet 1 bez dolusu yaptı ama sonra uyudu rutin bişekilde 2 saat sonra emdi tekrar uyudu yine 2 saat sonra emdi tam yattı bu sefer uyuyamadı ve inleyerek yine ağlamaya başladı yine çıkaramıyor :.( arabayla dolaştık az önce sustu şimdi uyuyor ama kucakta Eminim bırakınca uyanacak.
Bir haftalık kontrole götürmüştüm bir aylık olunca da getir dedi, bişey diyeceğini sanmıyorum bir sorunum da yok şükür, dediğin gibi rutin birde özel hastane eşşek yüküyle para alıyorlar ya bilemedimBn iki haftalıkken götrdm bide 2.ayında. Eğer doktorunz çağırmadysa gerk yok bence. Muhtemeln klasik rutin kontroller. Ve sizin sorulariniz falan olur.
Hastahanede mi aşı yapıyorlar e aynı gün aile hekimliğindeki ebe çağırdı aşı için kafam karıştı canım ?Canım onlar çağırıyor gitmezsen arıyor. Git aşı yapacaklar. Kilo boy takibi. Önemli gelişmi için.
Hastahanede mi aşı yapıyorlar e aynı gün aile hekimliğindeki ebe çağırdı aşı için kafam karıştı canım ?
Kızlar bebeğimde üfürüm çıktı çocuk kardiyoloğuna gittik efor ve ekg çekildi bir sorun çıkmadı maşallah . Ama bebeğimin kolunda bacağında morluklar oluyor . Özellikle üstüne yattığı kolu bacağı sizde de böyle olan varmı?
Yaaa kötü bişeyim o ne anlama geliyor yani canım daha ayrıntılı yazarmışım.Morarmalar damarla da alakalı olabilir kan alıp pıhtılaşma durumuna baksınlar canım.
Pardon canım sağlık ocağındqm bahsediyorsun sandım. Hastaneye gitmedim daha kalça için randevu alıp gidicem.Hastahanede mi aşı yapıyorlar e aynı gün aile hekimliğindeki ebe çağırdı aşı için kafam karıştı canım ?
Saglik ocaginda yapiyolarsa boy koli takibi o zamn gerek yok tabi. Asi icin zaten gidecksn. Rutinler orda da yapilir. Bizim rutin kontrller iki ayda bir. Ama aylik gelisim takip etmek guzel olablr.Bir haftalık kontrole götürmüştüm bir aylık olunca da getir dedi, bişey diyeceğini sanmıyorum bir sorunum da yok şükür, dediğin gibi rutin birde özel hastane eşşek yüküyle para alıyorlar ya bilemedim