temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hay allam bu sefer de kaka yaparken aşırı zorlanmaya başladı katıla katıla ağlıyor sürekli emmek istiyor ama artık yetmiyor böyle durumlarda aç mı yoksa gerçekten okunduğu için mi aranıyor bilemiyorum anlayamıyorum offffffff

Bari sütünü sağ biberonla ver canım olduğu yere kadar

Bende bingildaga deyilmez diye bildim hep canım kesin annen dayatir bastirma diye malesef bende sadece su dokebiliyorum

Doğru kaprisleri bitmez

Canım ben oğlumu kucağımda yıkadım bugün çok rahat oldu tavsiye ederim oturdum aldım kucağıma yikadim

Kızlar sutum gündüz hiç dolmuyor memeyi emiyir süt gelmeyince cekistiriyor ağlıyor ben ne yapicam böyle nasıl artar bu süt
Canım uyuyor musun gündüzleri? Bebeğin uyuyunca mutlaka sen de uyu. Farkı göreceksin göğüslerin taş gibi olaxak. Bulgur, dereotu, malt içeceği gibi şeyler de söylüyorlar duş alırken de göğüslerine sıcak su tutmsyı unutma

Canım nasıl oldun? Göğüslerini dert etme inşallah düzelecekler. Emzirmekten vazgeçme annesi yazık aslanıma annesi

Canım biberona alışmıştır belki benimki de öyleydi başta mama verdim süt yok diye, sonradan aynı seninki gibiydi. Bu biberonların akış hızı anne memesine göre hızlı olduğundan hemen ağzıma gelsin istiyor bebeişler. Biberonla beş dk da emdiği süt anne memesinde 35 dk filandır belki zira benim oğlanı bıraksam bir saat memede kalacak. Yani emzirmeye devam et düzelir Allah ın izniyle. Benim memiktolarda pert

7 haftalık bugun tek başıma zor yıkadım :)) hareketlendi sanki artık. Küvetin içinde kayıyor artık ay çok komikti. Oturmaya başlayana kadar zorlıcak beni galiba

Kizlar esimle cok kotu tartismistik, uzuntu ve dalginliktan dolayi ogluma d vitamini yerine kendi kullandigim sut artirici bitkisel damladan vermisim simdi acile gidiyoruz nolur dua edin bisey olmasin damlanin adi galactago bilen yardimci olacak vardir belki. Cok uzgunum cok

Sen onu uyandırırsan bunu hep yaşarsın. Bırak artık o seni acıktığında uyandırsın bak nasıl şapur şupur emiyo

Kuzu biz ikinci büyüme atağını yaşıyoruz gece farkettim butun gun ac birakmisiz gibi emince sizde yasamistiniz bunu muhtemelen yine oluyor olabilir.. Ayni durumdayım çünkü.. Sicmak icin bile emiyor sıpa siciyor yine emiyor kusuyor yine emiyor.. Mütemadiyen emiyor devamlı emiyor hunharca emiyor..

C Chen31 canım sıkıntı olacağını sanmam. Onlar da vitamin desteği zaten. En fazla biraz fazla vitamin alır kuzucuk. ne yaptınız sıkıntı var mı canım?

C Chen31 canım sıkıntı olacağını sanmam. Onlar da vitamin desteği zaten. En fazla biraz fazla vitamin alır kuzucuk. ne yaptınız sıkıntı var mı canım?
Cok korkmustum canim ama yokmus sukur bitkisel olduğu icin bisey olmaz dedi doktor. Insallah dedigi gibidir cocuga su bile vermezken gitmisim vitamin vermisim ya