• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selammm özledim burayı gelemedim.Annem memlekete döndü kaldı başbaşa ev ben çocuklar yemekler ütü hepsi ile romantik dakikalar geçiriyorum :D :D :D

Gece 11 de uyanıyor prensesim neredeyse 3 e kadar vız vızzzz oyy çok gazı var ilaç verdi bitkisel işe yaramadı.

sizler nasılsınız kuzular nasıl

Kızlar göğüsleri yara olanlar için bi tavsiyeyle geldim dünden beri uyguluyorum baya bi faydasini gördüm sarı kantaron yağını her emzirmeden sonra damla sürüyorum üstüne de göğüs ucu kremi ni sürüyorum göğüs kalkanı ni da takıyorum ben dün yapmaya başladım bunu inanin acısı bile baya bi fark etti yalnız emziriken göğüs ucunu temizlemek gerekiyor ins sizde faydalinirsiniz

Kuzu biz ikinci büyüme atağını yaşıyoruz gece farkettim butun gun ac birakmisiz gibi emince sizde yasamistiniz bunu muhtemelen yine oluyor olabilir.. Ayni durumdayım çünkü.. Sicmak icin bile emiyor sıpa siciyor yine emiyor kusuyor yine emiyor.. Mütemadiyen emiyor devamlı emiyor hunharca emiyor.. :işsiz:
Valla ben hiç bişey anlamadım cnm ya canı neye sıkılsa memeee:)) şimdi doktordan çıktık 4320 olmuş yani 5 günde 200 gr almış doktor artık takıntı yapma dedi yani toplamda 800 gr almış oldu 1 ayda gayet normal dedi. Kalça ultrasonu ve aşımızı da yaptırdık aşı yapılırken de memedeydi tabisi de :))

baldan_madam baldan_madam cnm siz Çınar ı sünnet ettirmiş miydiniz ne zaman yaptirdiniz bi de acisi çok oluyo mu yaparken ve sonradan bakımı filan nasiloluyo
Canım biz doğumda düşünüyorduk ama erken doğduğu için yaptıramadık. Sonra da yenidoğan sünnetini kaçırdık. Açıkcası dr lar da kafamı karıştırdı. Çocuk cerrahları önermiyor. Çocuk bezden kurtulmadan yaptırmayın ve 2-7 yaş arası yaptırmayın dedi. İki cerrahla konuştum ikisi de kendi çocuklarını 7yaşında yaptırmış. Açıkcası ben o kadar büyük olsun hatırlasın asla istemiyorum. Ama 6-7 aylıkken yaptırırız gibi. Babasına kalsa hemen yaptıracak ama ben korktum biraz. O koruyucu kılof gidince enfeksiyon riski artıyormuş. Bir de sürekli beze değdiği için daha sonra tekrar ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. :KK64:

Hay allam bu sefer de kaka yaparken aşırı zorlanmaya başladı katıla katıla ağlıyor sürekli emmek istiyor ama artık yetmiyor böyle durumlarda aç mı yoksa gerçekten okunduğu için mi aranıyor bilemiyorum anlayamıyorum offffffff

Canım mama vermeyi denesen.. aç olup olmadığını da anlarsın. Aptamilin sıvı devam sütü çıkmış. 1 tane al dene sonra eğer açsa formül ile devam edersin. Değilse zatrn gerek kalmaz

Arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ve neler yapabiliyorlar. Göz teması takip etme yüz üstüykrn kafasını kaldırmak sağdan sola çevirmek gibi

Canım mama vermeyi denesen.. aç olup olmadığını da anlarsın. Aptamilin sıvı devam sütü çıkmış. 1 tane al dene sonra eğer açsa formül ile devam edersin. Değilse zatrn gerek kalmaz
Aldım tatlım o sıvı mamadan da aşırı ağladığı zaman 100 cc falan dolduruyorum biberona 40 cc falan içiyor :/ napiyim artık arada dinlenmek için onu da aşırı ağlatmamak için biraz vericem ya

Selammm özledim burayı gelemedim.Annem memlekete döndü kaldı başbaşa ev ben çocuklar yemekler ütü hepsi ile romantik dakikalar geçiriyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Gece 11 de uyanıyor prensesim neredeyse 3 e kadar vız vızzzz oyy çok gazı var ilaç verdi bitkisel işe yaramadı.

sizler nasılsınız kuzular nasıl
Canım bebekler için olan küçük sıcak şu torbasını koy poposunun altına ayaklarına ama ılık suyla doldur bide biz nurse harveys şurup kullanıyoruz gerçekten inanılmaz fayda etti dediğin gibi akşam yedi sekiz bi başlıyordu 1 2 de artık uykuya bayiliyodu yavrum kaç gün çektik şimdi masallahimiz var

Valla ben hiç bişey anlamadım cnm ya canı neye sıkılsa memeee:)) şimdi doktordan çıktık 4320 olmuş yani 5 günde 200 gr almış doktor artık takıntı yapma dedi yani toplamda 800 gr almış oldu 1 ayda gayet normal dedi. Kalça ultrasonu ve aşımızı da yaptırdık aşı yapılırken de memedeydi tabisi de :))

Meme arsızı olmuş bunlar bacım sutyene sıkıştırıp öle gezcez artik bu gidişle.. Dert babası onların bizim memeler ayyaş gibi çekiyor yaa ağzı bildiğin ayyaş ağzı yana kaymış boyle salyalar aka aka... Benimkide 4500 dü en son dünden beri 5 olduysa sadirmam sürekli emdi az öce koydum yerine bak gene uykusunda aranıyor sabah 6bucuktan beri uyumadi yarim saatte bi emdi geberiyor yorgunluktan uyumuyor gene :KK43:

Gecenlerde bende merak ederek denedim bunu yarım saat içinde 60+40 şeklinde iki seferde sagdigim 100 ml sütü çekti uyudumu hayir bi kısmını kustu gene kıyametleri kopartarak emdi ve öyle uyudu.. He ne kadar emdi dersen iki dakka ya cekti ya cekmedi direk sizdi açlıktan olsa hemen zibarmazmiydi ya biberonla.. Memiktolara krem neyin suremiyorum artık kalmiyorki emiyor aciyor yav aciyor.. Maşallah diyimde gene emsin emmesin demiyorum ama hobi olarakta emmesin yahu.. :KK57:

Baktım da fiyatı 700 küsür :eek: anam arabasını 750ye aldım bu biraz zor..
Ebaydan bakablrsin. Bende Amerikadaym ama çinden aldım burda aslında Türkiyeye göre daha ucuz ama o bile çok geldi bana:)) gerçi eşime çok geldi:) diğer ürünlerin ucuzluğunu görünce bu baya pahalı kalıyor. Oradan güvenilir bi satıcıdan bakabirsin (istersen tabi:KK52:)

Arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ve neler yapabiliyorlar. Göz teması takip etme yüz üstüykrn kafasını kaldırmak sağdan sola çevirmek gibi
Aynıyız:) benmki isterse bakıyor istemezse bakmıyor valla gözlerimize:)) yüzüstüykende zaten sevmiyor öyle durmayı o yüzden kafayı koyamamaya diretiyo. Oyuncak denedm şu şıngırakların rengarnk ve çok sesli olanını zor dikkatini çekti ilk başta ama sonradan onuda tınlamadı:)) valla benmki bi araba koltuğuna oturup ben giyinince gülüyo:)) bence anlıyo dışarı çıkacagmzı. Benm farkttğm bu bide banyo için küvetinde hareketlendi biraz. Dün mesela kanguruyla çıktık şapşik şapşik sağa sola bakıyor:)) çok hoşuma gitti. Ama bazen kafayıda dengesiz çeviriyo gibi geliyor. Çenemize kafa atıyo kuzum sonra ağlıyo. Yavaş yavaş oluyo galiba bişeyler

1
1 ben emzirmiyorum ya başladım diyete:) elma sirkesi ve aspir yağına başladım ayrıca:) ☺ spor yapamıyorum maalesef ama evde hareket etmeye çalışıyorum :))

Ohh maaşalalh bol eksili güler hepimize :D gitsin kilolar yağlar :halay::halay:

Bende dikkat ediyorum artık gece yemiyorum :D veriyorum kendimi suya :D spor şuanda mümkün değil zaten benim de..

Canım bebekler için olan küçük sıcak şu torbasını koy poposunun altına ayaklarına ama ılık suyla doldur bide biz nurse harveys şurup kullanıyoruz gerçekten inanılmaz fayda etti dediğin gibi akşam yedi sekiz bi başlıyordu 1 2 de artık uykuya bayiliyodu yavrum kaç gün çektik şimdi masallahimiz var

Onu deneyeyim bir de. Herkes bir ilaç adı söylüyor doktorum 3 bitkisel isim verdi.deneyin diyor aldık 1 tane 2 gün ne gece ne gündüz uyumadı ishal oldu içi dışına çıktı yavrumun :(

Benimki geceleri ve dus yani sicak su sonrasi acayip sert oluyor dokununca bazen fiskiriyor :KK70: ama onun disinda biri ara ara doluyo digeri hep yumus yumus yaa sinir oluyorum buyuk kucuk farki bile oluyor.. sen biri bitmeden digerini verme sertlesir dolar sanirim o sekilde
Bittiğini nasıl anlicam ki? Valla 53 gun oldu hala şu süt işini anlayamadım :( benim hiç taş gibi olmuyor. Süt olsun diye humana içiyorum, doktor damla verdi onu kullanıyorum, bulgur pilavı yapıp yiyorum, sütlac yapıp yiyorum artık soğan yemeğe de başladım kokarsam kokayim dedim. Ama yine yok yine yok :(

Oyy Allah yardimcin olsun seninde canım ya ikiz daha zor tabi. Ya evet yardimlarina Allah razı olsun ama en iyi b4n bilirim diye diretmenin anlami yok. Allah bize de bi annelik duygusu hissiyati veriyor zaten. Al bak şimdi doktordwn geldim konak oldu dedim yikarken kafasini bastirmaya korktuguniz icin oluyor dedi. Tirnaklarinla ovala kafasını kaşını dedi. Ama kv sor çocuğun kafasının yumuşak yeri dokunulmaz diyip güzel yikamiyor orayi. Bide zor olur diyip bana da yikattirmiyir sadece su dokebiliyprum çocuğuma. Sizler nasıl yikiyorsunuz illa bi anneyle mi olmalı yoksa beni çok mu korkutuyorlar
Ben 10-15 günden beri kendim yikiyorum canım. Hiç zor olmuyor korkma. Filesine koyuyorum çok ta rahat yikiyorum

Meme arsızı olmuş bunlar bacım sutyene sıkıştırıp öle gezcez artik bu gidişle.. Dert babası onların bizim memeler ayyaş gibi çekiyor yaa ağzı bildiğin ayyaş ağzı yana kaymış boyle salyalar aka aka... Benimkide 4500 dü en son dünden beri 5 olduysa sadirmam sürekli emdi az öce koydum yerine bak gene uykusunda aranıyor sabah 6bucuktan beri uyumadi yarim saatte bi emdi geberiyor yorgunluktan uyumuyor gene :KK43:

Gecenlerde bende merak ederek denedim bunu yarım saat içinde 60+40 şeklinde iki seferde sagdigim 100 ml sütü çekti uyudumu hayir bi kısmını kustu gene kıyametleri kopartarak emdi ve öyle uyudu.. He ne kadar emdi dersen iki dakka ya cekti ya cekmedi direk sizdi açlıktan olsa hemen zibarmazmiydi ya biberonla.. Memiktolara krem neyin suremiyorum artık kalmiyorki emiyor aciyor yav aciyor.. Maşallah diyimde gene emsin emmesin demiyorum ama hobi olarakta emmesin yahu.. :KK57:
Ben bir umut nuk damaklı emzik aldım uyanınca onu deniycem görenler halime acıyor artık :) dua edin alsın bu emziği.

Back