- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.861
Valla gece uyurken o seslere odada adam ararsın bunu yapan kim diyeyaa onu denemedim reflü mamasını. ama son günlerde yaptı böyle. bakalm bu mama da yaramazsa onu denerim. kilo alımımız iyiydi bizim de ama işte mideyi hallettiparmağını emiyor da ben çekiyorum elini :))) ayyy gaz altta koca adam gibi ses çıkıyooo yaaa sancı berbat cidden
yağlı süt de gaz anlamına geliyormuş cnm ya benm de yağlıymış :/Goguslerin yumusak olmasi makbulmus canim daha yagli sut ve fazla sut üretimi anlamina gelirmis. Terbiyeli meme diyorlar hatta yumusak goguslere.
Bikaç eczaneye sordum getirtiyoruz pek yok piyasada dediler, burda iki ebebek te de yok neyse şimdi biyerde buldum şükür bir deneyeyim bakayım gazına iyi gelecek mi
Ayy canim ya cok yardimci oldun cok sagol1 aydir dilini cozememistim oglumun. Cok yiyo gibi geliyodu demek hep oyle oluyomus Ben de midesi genislemesin diye az veriyodum sonra uykusuz gecelerde zombi oldum :)) bundan sonra dedigin gibi yapayim da duzene sokayim bari
Valla gece uyurken o seslere odada adam ararsın bunu yapan kim diye
Hayır sonu da yok artık diyorum kızım ağzından aldığı nefesi ordan çıkarıyoraynen canım.. annem o gaz çıkarınca hanginiz diyor rezaleeet
Benimki geceleri ve dus yani sicak su sonrasi acayip sert oluyor dokununca bazen fiskiriyorGöğüslerin süt dolunca sert oluyor mu canim benimkiler hiç sert değil. Yeterince süt yok sanırım
Memeyi emerken tam cikardigin anda agzina emzigi ver bir iki dene o sekilde alabilir uyku sersemi falanYA kızlar emzirme konusu açılmışken bizimki emziği bir türlü almıyor öğüruyor siz nasil alıştırdınız :/ beni emzik yapti beşiğine koyduğum gibi uyanıyor bi uykuya dalamıyor ac mı kalıyor acaba ? bi de her türlü sesi duyuyo irkilip korkuyo uyanıyor sizin bebişleriniz de böyle mi?
Tamamen aynı durumYA kızlar emzirme konusu açılmışken bizimki emziği bir türlü almıyor öğüruyor siz nasil alıştırdınız :/ beni emzik yapti beşiğine koyduğum gibi uyanıyor bi uykuya dalamıyor ac mı kalıyor acaba ? bi de her türlü sesi duyuyo irkilip korkuyo uyanıyor sizin bebişleriniz de böyle mi?
benimki onu da diğer aldığım en az 5 çeşit emziği de almadı vazgeçtim artıkvalla canım ben ne dinlersem onu açıyorum normal pop yanivalla o emzik ağır dediler falan almamıştım baktım olmuyor deneyim dedim aldım cuk cuk pek sevdi :))
Hayır sonu da yok artık diyorum kızım ağzından aldığı nefesi ordan çıkarıyor
Tamamen aynı durum
benimki onu da diğer aldığım en az 5 çeşit emziği de almadı vazgeçtim artık
Selam canım B bebeğinin kilo alımı nasıl dğzelmiştir inşallahAyy canim ya cok yardimci oldun cok sagol1 aydir dilini cozememistim oglumun. Cok yiyo gibi geliyodu demek hep oyle oluyomus Ben de midesi genislemesin diye az veriyodum sonra uykusuz gecelerde zombi oldum :)) bundan sonra dedigin gibi yapayim da duzene sokayim bari
Bazen kokuyo kız ama anlıyorum peşine kaka geliyor :) onun sesini hiç demiyorum bileKucağımda falan olduğunda korkuyorum bazen yanivay halimize şimdi kokmuyor da büyüyünce yandıkkkk...
Selam canım benim oğlan da çenesini titretiyor çenesi güçlensin diyeymiş. Öbürünü doktora sorarsın.Bazen kokuyo kız ama anlıyorum peşine kaka geliyor :) onun sesini hiç demiyorum bilekendi bile kim yaptı ya der gibi bakıyo bide benim kız emmeye başlarken çenesini titretiyor dinlenip tekrar devam edecek yine yapıyo emzikte de aynı şeyi yapıyo arada da bacağı titriyor perşembe doktora sorucam
Emerken hiç bozmuyo istifini keyifle emmeye devam :)Selam canım benim oğlan da çenesini titretiyor çenesi güçlensin diyeymiş. Öbürünü doktora sorarsın.
Evet gaz çıkarıyor emerken mesela. Duruyor dinliyor sanki o değilde ben yapıyormuşum gibi.
Canım doyduğu halde emiyorsa rahatsız olmuş olabilir. Memede tut ama emmesin. Gaz da vardır ondan ağlıyordur. Allah yardımcın olsunTam 50 dk oldu emziriyorum hala ağlıyor ya :.( memede neden ağlıyorki anlamıyorum çıkarıyorum ağzından, mememi kontrol ediyorum süt geliyor zaten yuttuğunu duyuyorum ama yok kendini yırtıyor çocuk ya :.(
50 dkda çoktan bitirmiş olmalı memeyi sıkınca gelir ama onun istediği gibi dolu oldugundaki gibi bol değildir belirli aralıklarla ağlıyorsa gazdir biraz dik tutup sakinlestirmeyi dene uykuya geçmeye çalışıyo olabilir emzik kullaniyosan Vee ya da emerken başını ovala hafifçe iyice dalıp emmesi çok hafiflesmeden alma memedenTam 50 dk oldu emziriyorum hala ağlıyor ya :.( memede neden ağlıyorki anlamıyorum çıkarıyorum ağzından, mememi kontrol ediyorum süt geliyor zaten yuttuğunu duyuyorum ama yok kendini yırtıyor çocuk ya :.(
Dehşet bi gaz çıkardı arka arkaya altını değiştirdim oh rahatlamıştır derken tekrar emmek istedi dedim sakinleşmek istiyor yok anacım hala ağlıyor ya şimdi annem aldı uyutmaya çalışıyor çok yoruldum :/Canım doyduğu halde emiyorsa rahatsız olmuş olabilir. Memede tut ama emmesin. Gaz da vardır ondan ağlıyordur. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?