temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla gece uyurken o seslere odada adam ararsın bunu yapan kim diye

Yok yok hepsi öyle minnoşların :) midesi büyüsün ki güzel yesin rahat uyusun:) ypksa vay halimize.. ben mesela ek gıdayı sabırsızlıkla bekliyorum. Gece kaşık maması yiyip daha rahat uyur çünkü :))

Göğüslerin süt dolunca sert oluyor mu canim benimkiler hiç sert değil. Yeterince süt yok sanırım
Benimki geceleri ve dus yani sicak su sonrasi acayip sert oluyor dokununca bazen fiskiriyor ama onun disinda biri ara ara doluyo digeri hep yumus yumus yaa sinir oluyorum buyuk kucuk farki bile oluyor.. sen biri bitmeden digerini verme sertlesir dolar sanirim o sekilde

Memeyi emerken tam cikardigin anda agzina emzigi ver bir iki dene o sekilde alabilir uyku sersemi falan

Tamamen aynı durum
valla canım ben ne dinlersem onu açıyorum normal pop yani valla o emzik ağır dediler falan almamıştım baktım olmuyor deneyim dedim aldım cuk cuk pek sevdi :))
benimki onu da diğer aldığım en az 5 çeşit emziği de almadı vazgeçtim artık

Selam canım B bebeğinin kilo alımı nasıl dğzelmiştir inşallah

Kucağımda falan olduğunda korkuyorum bazen yani vay halimize şimdi kokmuyor da büyüyünce yandıkkkk...
Bazen kokuyo kız ama anlıyorum peşine kaka geliyor :) onun sesini hiç demiyorum bile kendi bile kim yaptı ya der gibi bakıyo bide benim kız emmeye başlarken çenesini titretiyor dinlenip tekrar devam edecek yine yapıyo emzikte de aynı şeyi yapıyo arada da bacağı titriyor perşembe doktora sorucam

Selam canım benim oğlan da çenesini titretiyor çenesi güçlensin diyeymiş. Öbürünü doktora sorarsın.

Evet gaz çıkarıyor emerken mesela. Duruyor dinliyor sanki o değilde ben yapıyormuşum gibi.

Tam 50 dk oldu emziriyorum hala ağlıyor ya :.( memede neden ağlıyorki anlamıyorum çıkarıyorum ağzından, mememi kontrol ediyorum süt geliyor zaten yuttuğunu duyuyorum ama yok kendini yırtıyor çocuk ya :.(

Tam 50 dk oldu emziriyorum hala ağlıyor ya :.( memede neden ağlıyorki anlamıyorum çıkarıyorum ağzından, mememi kontrol ediyorum süt geliyor zaten yuttuğunu duyuyorum ama yok kendini yırtıyor çocuk ya :.(
Canım doyduğu halde emiyorsa rahatsız olmuş olabilir. Memede tut ama emmesin. Gaz da vardır ondan ağlıyordur. Allah yardımcın olsun

50 dkda çoktan bitirmiş olmalı memeyi sıkınca gelir ama onun istediği gibi dolu oldugundaki gibi bol değildir belirli aralıklarla ağlıyorsa gazdir biraz dik tutup sakinlestirmeyi dene uykuya geçmeye çalışıyo olabilir emzik kullaniyosan Vee ya da emerken başını ovala hafifçe iyice dalıp emmesi çok hafiflesmeden alma memeden

Canım doyduğu halde emiyorsa rahatsız olmuş olabilir. Memede tut ama emmesin. Gaz da vardır ondan ağlıyordur. Allah yardımcın olsun
Dehşet bi gaz çıkardı arka arkaya altını değiştirdim oh rahatlamıştır derken tekrar emmek istedi dedim sakinleşmek istiyor yok anacım hala ağlıyor ya şimdi annem aldı uyutmaya çalışıyor çok yoruldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…