How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

50 dkda çoktan bitirmiş olmalı memeyi sıkınca gelir ama onun istediği gibi dolu oldugundaki gibi bol değildir belirli aralıklarla ağlıyorsa gazdir biraz dik tutup sakinlestirmeyi dene uykuya geçmeye çalışıyo olabilir emzik kullaniyosan Vee ya da emerken başını ovala hafifçe iyice dalıp emmesi çok hafiflesmeden alma memeden
Sonunda şuan uyudu sanırım heralde sabaha kadar uyur :/ şok içindeyim ya dişi çıktıpında mememi koparacak heralde

Sonunda şuan uyudu sanırım heralde sabaha kadar uyur :/ şok içindeyim ya dişi çıktıpında mememi koparacak heralde
Canım kulaklarını yoklayın. Kulak ağrısı olan bebek sürekli yutkunup ağrıyı hissizleştirmek istermiş. Buda sürekli emmek demektir. Kardeşiminkide sürekli ağlıyodu meğer orta kulak iltihabı olmuş. Dr da çıktı ortaya. Onuda şöyle anlayabilirmişiz, bebek sakin olduğu anlarda kulaklarının yanakla çeneyle birleştiği kısımlara hafifçe bastırdığımızda bebek rahatsız olup yada direk ağlıyosa kulakta sıkıntı var demekmiş. Yada uykuya dalamadığı içinde olabilir. Uyku saatleri geçince iyice saçmalıyolar çünkü.

Benim kızımda hasta oldu :( dünden beri hafif öksürmeye başladı kuru kuru. Genzindede hırıltı var. Enerjiside pek yok daha durgun. Bu sabah dr a gidicez bakalım mühim bişey değildir inşallah.

Kizlar gunaydin. Kizimi kontole goturmustum doktor d vitamini olarak wellcare marka bi sprey verdi. Eczanelerde bulamiyorum. Interneteen aiparis versem guveenli mi acaba? Bu urunu kullanan var mu bu arada ? Kooruyucu olarak sadece zeytinyag varmis icinde

Bazen kokuyo kız ama anlıyorum peşine kaka geliyor :) onun sesini hiç demiyorum bile :KK70: kendi bile kim yaptı ya der gibi bakıyo :KK70: bide benim kız emmeye başlarken çenesini titretiyor dinlenip tekrar devam edecek yine yapıyo emzikte de aynı şeyi yapıyo arada da bacağı titriyor perşembe doktora sorucam

:D kaka kokuyor canııııımmm.... kendi korkuyor bazen yaparken:D çenesi bizimkinin de titriyor üşümüş de titretirmiş gibi onu istem dışı yaparmış normalmiş korkmayın demişti doktor. Kendi dedi hatta biz sormadan yapar böyle korkmayın diye. Cuma usg için gideceğiz bakalım hemen bakacaklar mı..

Kızlar bide bişey daha benim kızın herşeyi sesli emerken iyk iyk diye ses çıkarıyor dinlenirken he he he uyurken tavuk gibi sesler çıkarıyor ya da nine gibi inliyor :)

Bizim de kapı gıcırtısı ve araba fren sesi gibi sesler çıkarıyor :D uyurken bileeeeee :D

Canım kulaklarını yoklayın. Kulak ağrısı olan bebek sürekli yutkunup ağrıyı hissizleştirmek istermiş. Buda sürekli emmek demektir. Kardeşiminkide sürekli ağlıyodu meğer orta kulak iltihabı olmuş. Dr da çıktı ortaya. Onuda şöyle anlayabilirmişiz, bebek sakin olduğu anlarda kulaklarının yanakla çeneyle birleştiği kısımlara hafifçe bastırdığımızda bebek rahatsız olup yada direk ağlıyosa kulakta sıkıntı var demekmiş. Yada uykuya dalamadığı içinde olabilir. Uyku saatleri geçince iyice saçmalıyolar çünkü.
Tamam cnm ben anlamasam bile cmt kontrolu var doktora sorayım. ya her emme aşırı iştahlı geçip sonra neden ağlar ya hemen mi gaz yapar bu süt anlamıyorum :/ gerçi dün akşamdan beri ilaç kullanmamama rağmen çok güzel gaz çıkardı bu sefer kaka yapma zorluğu yaşıyor heralde hey yarabbim

Kızlar benim bebeğimde makat darlığı varmış 2 güne bir kaka yapıyor ama katı değil her akşam 2:30 dan sonra boğazını temizliyormuş gibi sabaha kadar ıkınıp kıpkırmızı oluyor. Biogaia damla kullanıyorum oda fayda etmiyor. Sizinde böyle olan var mı?

YA kızlar emzirme konusu açılmışken bizimki emziği bir türlü almıyor öğüruyor siz nasil alıştırdınız :/ beni emzik yapti beşiğine koyduğum gibi uyanıyor bi uykuya dalamıyor ac mı kalıyor acaba ? bi de her türlü sesi duyuyo irkilip korkuyo uyanıyor sizin bebişleriniz de böyle mi?
Bendensin canım 4 emzik denedim kusuyor zorlayinca almıyor beni emzk niyeyine kullanıyor

Bendensin canım 4 emzik denedim kusuyor zorlayinca almıyor beni emzk niyeyine kullanıyor

Ben aldırmayı başardım galiba :KK71: ucuz emziği aldı ama oyuncakli olanı da emdi emecek zamanla ona da alisacak para verdim ben ona emecek iste başka yolu yok :KK53: sürekli tiktim ben ağzına öğürdü ağladı hep ama her fırsatta tıktık aslında en çok biberonla sütümü verdikten sonra ise yaradı biberon emziği sanıp çekti galiba dünde aşıdan sonra artık ağrısı mi vardı kendini yatıştırmak için mi emdi bilemiyorum hic birakmadi düşürdüğünde ağladı hep... Ama sonunda manüel susturucu operasyonu başarıyla sonuçlandı sanirsam:KK71::KK71::KK71:

Ben aldırmayı başardım galiba :KK71: ucuz emziği aldı ama oyuncakli olanı da emdi emecek zamanla ona da alisacak para verdim ben ona emecek iste başka yolu yok :KK53: sürekli tiktim ben ağzına öğürdü ağladı hep ama her fırsatta tıktık aslında en çok biberonla sütümü verdikten sonra ise yaradı biberon emziği sanıp çekti galiba dünde aşıdan sonra artık ağrısı mi vardı kendini yatıştırmak için mi emdi bilemiyorum hic birakmadi düşürdüğünde ağladı hep... Ama sonunda manüel susturucu operasyonu başarıyla sonuçlandı sanirsam:KK71::KK71::KK71:
Gözün aydın darısı bana ya emzik kurtarıcı ama işte bırakırken sıkıntı oluyor ben oğlumda çok çektim biraktirirken ama ne yapalım emzik olmaktan iyidir

Benimki de maksimum 2 dakika emiyor sonra ıngaaaaa

Tamam cnm ben anlamasam bile cmt kontrolu var doktora sorayım. ya her emme aşırı iştahlı geçip sonra neden ağlar ya hemen mi gaz yapar bu süt anlamıyorum :/ gerçi dün akşamdan beri ilaç kullanmamama rağmen çok güzel gaz çıkardı bu sefer kaka yapma zorluğu yaşıyor heralde hey yarabbim
Canım bizimki de öyle emin ol, yiyor içiyor kakayı dolduruyor zorda olsa bezini bağlayamadan sızıp kalıyor, sonra uyanıyor yine karnını doyuruyor aynı gaz sancıları tekrar başa sarıyor, alılıcaz bu duruma sanırım normal bir süreç

Kızlar benim bebeğimde makat darlığı varmış 2 güne bir kaka yapıyor ama katı değil her akşam 2:30 dan sonra boğazını temizliyormuş gibi sabaha kadar ıkınıp kıpkırmızı oluyor. Biogaia damla kullanıyorum oda fayda etmiyor. Sizinde böyle olan var mı?

Benim oğlum da emerken ağlıyor bazen kendini sıkıştırıyor gazdan o bence
Tam 50 dk oldu emziriyorum hala ağlıyor ya :.( memede neden ağlıyorki anlamıyorum çıkarıyorum ağzından, mememi kontrol ediyorum süt geliyor zaten yuttuğunu duyuyorum ama yok kendini yırtıyor çocuk ya :.(

Maşallah kızına tipe bak ya :) hayırlı olsun bir ayınız bebeğin gelişimi nasıl inşallah iyidir :)

Gözün aydın darısı bana ya emzik kurtarıcı ama işte bırakırken sıkıntı oluyor ben oğlumda çok çektim biraktirirken ama ne yapalım emzik olmaktan iyidir

Ay olsun ya çok uzun süre kullanmayız bizde bi yaşına kadar emse kardır sonra veririz ellerine çubuk krakeri susarlar anne karnından alisiklar nasilsa ilk aylar tek besin kaynağımız gibi bisidi sonucta.. :KK70:
İnşallah alır seninkide zorla valla kuzum eninde sonunda alacaktır..

Benimki de maksimum 2 dakika emiyor sonra ıngaaaaa

Benimde basta öyle yapıyordu kuzum çekip çekip sut gelmeyince bozuluyordu ağlıyordu bak birinci ayin sonunda ancak kendini yatıştırmak için kullanmaya başladı ogrenecektir oda eninde sonunda çabalamaya devam.. Bi yaşından sonra emzik alan var yaa alışır alışır..

Maşallah kızına tipe bak ya :) hayırlı olsun bir ayınız bebeğin gelişimi nasıl inşallah iyidir :)

Teşekkürler teyzesi.. Hoppa çok şükür gelişimimiz güzel gidiyor.. İste bi tek donemimizin standart durumu gaz problemimiz var.. Tiptende anlaşıldığı gibi ikinma surecimiz komedi oluyo.. :KK70:siz ne alemdesiniz napiyor mis kokuslu kuzucugun :KK36:

Back