How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar sut emzirme sorunu yasayanlar ben biraz çözdüm sorunu her emzirmeden sonra zorlada olsa birseyler yiyorum iciyorum gogsum sut doluyor aliskanlik haline getirdim mecbur yiyorum bir kase sutlac veya bir tabak yemek ekmeksiz artik yumusadi diye almamazlik yapmiyor
Göğüslerin süt dolunca sert oluyor mu canim benimkiler hiç sert değil. Yeterince süt yok sanırım :(

Kizlar biz bugun 1 aylik olduk :KK200:bebeginiz her istediginde emziriyor musunuz ya da saat tutuyor musunuz? Gogus uclarim yara oldugundan dolayi doktor bana 2 saatten once verme dedi ama bazen acikiyo agliyo napcagimi bilemiyorum. Mamayi da kesmedim zaten emdikten sonra ayni olcek mamayi da iciyo anlamadim ben bu emzirme isini :(

Kizlar biz bugun 1 aylik olduk :KK200:bebeginiz her istediginde emziriyor musunuz ya da saat tutuyor musunuz? Gogus uclarim yara oldugundan dolayi doktor bana 2 saatten once verme dedi ama bazen acikiyo agliyo napcagimi bilemiyorum. Mamayi da kesmedim zaten emdikten sonra ayni olcek mamayi da iciyo anlamadim ben bu emzirme isini :KK43:

canım 3 saatte 1 yiyoruz mama biz. arada istediğinde emzik veriyorum. emzirmiyorum zaten biliyorsun. mama versem kusuyor o zaman aralarda

YA kızlar emzirme konusu açılmışken bizimki emziği bir türlü almıyor öğüruyor siz nasil alıştırdınız :/ beni emzik yapti beşiğine koyduğum gibi uyanıyor bi uykuya dalamıyor ac mı kalıyor acaba ? bi de her türlü sesi duyuyo irkilip korkuyo uyanıyor sizin bebişleriniz de böyle mi?

YA kızlar emzirme konusu açılmışken bizimki emziği bir türlü almıyor öğüruyor siz nasil alıştırdınız :/ beni emzik yapti beşiğine koyduğum gibi uyanıyor bi uykuya dalamıyor ac mı kalıyor acaba ? bi de her türlü sesi duyuyo irkilip korkuyo uyanıyor sizin bebişleriniz de böyle mi?

ben müzik açıyorum artık uyanmıyor. bir de şu soothie emziği sevdi başka almadı.

ben müzik açıyorum artık uyanmıyor. bir de şu soothie emziği sevdi başka almadı.

Hangi müziği aciyosun cnm olmadi bi de o emzikten de alayım 5 cesit aldım yok beğenmiyo istemiyor

valla canım ben ne dinlersem onu açıyorum normal pop yani :D valla o emzik ağır dediler falan almamıştım baktım olmuyor deneyim dedim aldım cuk cuk pek sevdi :))

Kizlar biz bugun 1 aylik olduk :KK200:bebeginiz her istediginde emziriyor musunuz ya da saat tutuyor musunuz? Gogus uclarim yara oldugundan dolayi doktor bana 2 saatten once verme dedi ama bazen acikiyo agliyo napcagimi bilemiyorum. Mamayi da kesmedim zaten emdikten sonra ayni olcek mamayi da iciyo anlamadim ben bu emzirme isini :KK43:
Uyanık olunca saat başı emiyor ama uyuduğunda ne zaman uyanırsa veriyorum. Ben doğdugndan beri hesaplıyorum:) günde ortalama toplam 1 saat emiyor:KK45:

Valla babasına kalsa alıştıramazdı:) ilk başlarda hastanede ver diyodum veriyodu bu almıyor deyip çekiliyordu. Ben biraz tıkıyorum ağzına ve bekliyorum. Öylelkle aldı emzk çok da farktmedi. Ama bu bildiğm klask emzkleri tutmaları bence daha kolay. Diğer yenidğn emzk(avent) sürekli düşüyordu zatn kocamn bişey. Onuda emdi ama buna göre daha kolay düştü. Yalnız şöyle bi durum var memeyi emmeyi tam öğrenmedyse bu klasık memelern ağız yapısı farklı oldğndan zorlanablr. Yani benm klask emzk kullandğmı gören hemşire uyarmştı. Ama ben tınladım tabi:))) ama doğru söyledğni tecrübe ettk

Ben çıngıraklı hayvanlarını konuşturuyorum öyle oynuyor ama öyle tutup sallamaya falan başlamadı daha. En çok saçlarımı tutup çekmeyi seviyor. :KK48:
Zaten geçen dr gittik dedik ayları nasıl hesaplıycaz biz. Doğması gereken tarihe göre mi doğduğu tarihe göre mi diye. Dişi ek gıdası vb. Doğması gerekene göreymiş :oha: dedim ben bu çocuğa iki aydır bakıyorum 15 günlük mü oldu yani. :kızgın: 1.5 ayı boşa gitti resmen sayılmadı uykusuz gecelerim. :KK45::KK53:
bende aynısını düşünüyorum :D 55 günümüz sayılmıyor yarın 3 aylık olacak ama gel gör ki 35 günlük daha .bana gülmüyor hala bekliyorum gülmesi için .

Kızlar teşekkür ederim hepinize dualarınızı eksik etmeyin..

Dün gidip gördük Canim öyle özledim ki anlatamam.. Uyuyordu prenses güldü babasıyla bana :) saat 11.30 olmasini bekliyoruz hastaneye gidicez insallah taburcu der ama hic sanmıyorum nedense..
Dun ateşimiz 36daymis cok şükür bakalim bugun daha bilgi alamadım Insallah iyi olacak kizim
canım çok geçmş olsun bir an önce alırsın tekrar kucağına inşallah ,çok zor oluyor orada öylece bırakıp eve gitmek:(

Valla babasına kalsa alıştıramazdı:) ilk başlarda hastanede ver diyodum veriyodu bu almıyor deyip çekiliyordu. Ben biraz tıkıyorum ağzına ve bekliyorum. Öylelkle aldı emzk çok da farktmedi. Ama bu bildiğm klask emzkleri tutmaları bence daha kolay. Diğer yenidğn emzk(avent) sürekli düşüyordu zatn kocamn bişey. Onuda emdi ama buna göre daha kolay düştü. Yalnız şöyle bi durum var memeyi emmeyi tam öğrenmedyse bu klasık memelern ağız yapısı farklı oldğndan zorlanablr. Yani benm klask emzk kullandğmı gören hemşire uyarmştı. Ama ben tınladım tabi:))) ama doğru söyledğni tecrübe ettk
Avent aldık kauçuk aldık bes tl kik emzik aldık yok :/ memeyi emiyo onlari almıyo anlamadım :/

Kızlar dün kızım durmaksızın ağlıyordu uykuya dalamiyodu babam başını ovaladı uyudu arada ovaladı başı ağrır bebeklerin dedi gece yine krizlere girmişti perişan oldu emzirirken başını ovalamamla iki üç dakikada uykuya düştü mis gibi de uyku çekti gerçekten ise yaradı yani sadece gaz değil bide baş ağrımız çıktı galiba

canım 3 saatte 1 yiyoruz mama biz. arada istediğinde emzik veriyorum. emzirmiyorum zaten biliyorsun. mama versem kusuyor o zaman aralarda
Canim sen mama konusunda tebrubelisin doyduğunu anliyo mu bu minnaklar? Ben de yuzde doksan mamayla besliyorum zaten emmeye yeni basladik ama sutum cok az. Mesela 2 gogsumu emziriyorum hala araniyo ustune 60lik mama veriyorum. Aranmiyo artik ama huysuz oluyo uyumuyo. Acaba doymadi mi diyorum bi 30 daha veriyorum. Bu sefer uyuyo. Ama fazla mi oldu acaba diye bilemiyorum :/ gaz sorunumuz yok bu arada aglamasinin tek sebebi aclik o yuzden surekli doymadı hissi olustu bende. :( nasil anlicam bu mama olcusunu ve araligini bilemedim.

Benim kızım doğduğu gibi emzik aldı zaten parmak emme huyu var ultrasonda da sürekli parmak emiyordu şimdi emzigin yanına bile parmak sokmaya çalışıyo her türlü emziği de emiyor ben de biraktirma derdi cekicem galiba vermesem parmak emiyor baş parmağı orta parmak gibi uzayacak ama emzik tutsun diyosan çok aciktiginda emzik ver önden çok az bi süre birde uykuya dalmasi için sürekli emzirme aşırı emerse de huzursuz olur uyuyamaz emzik verip kucağında pispisle kokunu alsın dalar belki

Back