How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya ciddimisin benim hep yumuşak dojtor mu dedi biyerden mi okudun ben çok üzülüyorum ya hep boş diye
Emzirme sanati diye bi grup var facete orda baya bilgi veriyorlar orda gormustum canim. Sert olmasi iyi bisey degilmis yani su orani fazla oluyormus ve bebek doymuyormus.

Emzirme sanati diye bi grup var facete orda baya bilgi veriyorlar orda gormustum canim. Sert olmasi iyi bisey degilmis yani su orani fazla oluyormus ve bebek doymuyormus.
Canım benimki yağlı üstte sapsarı bir tabaka oluşuyor ama yine de doymuyor ya :(

Ay olsun ya çok uzun süre kullanmayız bizde bi yaşına kadar emse kardır sonra veririz ellerine çubuk krakeri susarlar anne karnından alisiklar nasilsa ilk aylar tek besin kaynağımız gibi bisidi sonucta.. :KK70:
İnşallah alır seninkide zorla valla kuzum eninde sonunda alacaktır..

Benimde basta öyle yapıyordu kuzum çekip çekip sut gelmeyince bozuluyordu ağlıyordu bak birinci ayin sonunda ancak kendini yatıştırmak için kullanmaya başladı ogrenecektir oda eninde sonunda çabalamaya devam.. Bi yaşından sonra emzik alan var yaa alışır alışır..

Teşekkürler teyzesi.. Hoppa çok şükür gelişimimiz güzel gidiyor.. İste bi tek donemimizin standart durumu gaz problemimiz var.. Tiptende anlaşıldığı gibi ikinma surecimiz komedi oluyo.. :KK70:siz ne alemdesiniz napiyor mis kokuslu kuzucugun :KK36:
Teşekkür ederiz teyzesi iyi çok şükür gaz olayı bitse bebom ıkınıyor kıpkırmızı oluyor üzülüyorum

Toparladi canim 3715 dogmustu bugun 32 gunluk 4500 olmus. Baslarda cok kilo kaybettigi icin almasi gerekenin birazcik altinda ama sorun yokmus.
Evet canım maşallah normal standarta göre kilosu maşallah iyi. Doğum kilosuna göre de iyi çok kilo vermişti ilk başta doktor onu saymıyor ama sen onu da say. İnşallah bu ay daha çok kilo alır öncelik sağlıklı olması tabii ki. Ama insan tombik de olsun istiyor :)

Benimde bebeğim böyle değişik sesler çıkarıyor ne gibi bulamıyorum galiba at gibi kişniyor en yakını :D

Teşekkür ederiz teyzesi iyi çok şükür gaz olayı bitse bebom ıkınıyor kıpkırmızı oluyor üzülüyorum

Evet canım maşallah normal standarta göre kilosu maşallah iyi. Doğum kilosuna göre de iyi çok kilo vermişti ilk başta doktor onu saymıyor ama sen onu da say. İnşallah bu ay daha çok kilo alır öncelik sağlıklı olması tabii ki. Ama insan tombik de olsun istiyor :)

Benimde bebeğim böyle değişik sesler çıkarıyor ne gibi bulamıyorum galiba at gibi kişniyor en yakını :KK70:
Evet canim 3300 den ciktik bu kiloya o yuzden sevindim ben de :) ya biz mamayla beslendigimiz icin obez olcak diye de korkmuyo degilim ama kilo alsin zayif olmasin da istiyorum ne istedigim belli degil acikcasi :D
Ya dimi resmen kisneme sesi. Uykusunda yapıyor genelde cok komikler :)) sizde durumlar nasil 40 cikinca bi rahatlama oldu mu gun sayiyorum da ben :)

Benim hep önden şeffaf peşine beyaz en son çok kıvamlı sarı süt geliyo hatta sagdigimda da bekleyince üstte şeffaf ortada beyaz en altta sarı olarak ayrisiyor süt ben sarıyı emince anlıyorum göğsü bosalttigini zaten az geliyo diye ortalığı yıkıyoruz

Benim hep önden şeffaf peşine beyaz en son çok kıvamlı sarı süt geliyo hatta sagdigimda da bekleyince üstte şeffaf ortada beyaz en altta sarı olarak ayrisiyor süt ben sarıyı emince anlıyorum göğsü bosalttigini zaten az geliyo diye ortalığı yıkıyoruz
Senin tam olmasi gerektigi gibi canim ne guzel masallah. Benimki cok az geliyo zaten o da sadece beyaz. :/

1 hafta oldu kaka yapmayali:110: bi umut koku ve ses gelince bakiyoruz sonrasinda hicbisy yok:) tertemiz bez. Kizim cok dusunceli herlde babamin parasi gitmesin derdinde:KK200:

Benim kız gazını bi türlü tamamen çıkaramıyor ya zaten üstten çıkarmak gibi bir huyu yok çıkarırsa hep alttan çıkarıyor oda rahatlatmıyor hiç her mama içtiğinde aynı gaz macerası başlıyor, çocuk değil gaz doğrmuşym sanki, aklım almıyor bu kadar gaz bi mama içmeyle nasıl oluşabiliyor birde kalktım gaz yapmayan aptamilin comfirmilmidir nedir o mamasından aldım,ondan almasam hepten tırlatıcaz sanırım , her akşam bu saatlerde hepten coşuyor kolik olmasından korkmuyo değilim :/

Benim kız gazını bi türlü tamamen çıkaramıyor ya zaten üstten çıkarmak gibi bir huyu yok çıkarırsa hep alttan çıkarıyor oda rahatlatmıyor hiç her mama içtiğinde aynı gaz macerası başlıyor, çocuk değil gaz doğrmuşym sanki, aklım almıyor bu kadar gaz bi mama içmeyle nasıl oluşabiliyor birde kalktım gaz yapmayan aptamilin comfirmilmidir nedir o mamasından aldım,ondan almasam hepten tırlatıcaz sanırım , her akşam bu saatlerde hepten coşuyor kolik olmasından korkmuyo değilim :/
Biberonla veriyosan cok hava yutuyor canim ondandir. Benim oglan buyuk insan gibi gegiriyor mamadan sonra :) omzuna koyup sirtini sivazlayinca cikmiyor mu? Ustten çıkarmayınca hic rahatlayamiyorlar ya ondandir sıkıntısı kuzunun.

Canım ben çözümü her beslenme sonrası omzunda gazı çıkana kadar tutmakla buldum bazen yarım saat ama söyle bişey var bebeklerin midesinden sindirim 15 ile 45 dk arasında yani gazı cikmadiysa bile en az 15 dk dik tutmalisin yavruyu

Senin tam olmasi gerektigi gibi canim ne guzel masallah. Benimki cok az geliyo zaten o da sadece beyaz. :/
En güzel süt uykuyla birikiyor canım bebeğin uyuduktan sonra yarım saat bile olsa kestir mutlaka en azından sütünü artır bi süre böyle benim sütüm de mesela sağda az sol göğüste çok bunu saginca da anlıyorum kızım da sağı on dakkada bitiriyor doymuyo anlıyorum

Biberonla veriyosan cok hava yutuyor canim ondandir. Benim oglan buyuk insan gibi gegiriyor mamadan sonra :) omzuna koyup sirtini sivazlayinca cikmiyor mu? Ustten çıkarmayınca hic rahatlayamiyorlar ya ondandir sıkıntısı kuzunun.
Yok canım ne yaparsam yapayım çıkarmıyo üstten, alttanda öyle zor çıkarıyor ki, ama korktugum başıma geldi sanırım benim çocuk kolik, dikkat ediyorum birkaç gündür hep yemek saatinde kıyametleri koparıyor 1 2 saat sonra aniden sızıp uyuyor

Evet canim 3300 den ciktik bu kiloya o yuzden sevindim ben de :) ya biz mamayla beslendigimiz icin obez olcak diye de korkmuyo degilim ama kilo alsin zayif olmasin da istiyorum ne istedigim belli degil acikcasi :KK70:
Ya dimi resmen kisneme sesi. Uykusunda yapıyor genelde cok komikler :)) sizde durumlar nasil 40 cikinca bi rahatlama oldu mu gun sayiyorum da ben :)
Olmaz ya korkma daha küçük toparlanması lazım. İlerde zayıflıyorlar diş, emekleme falan hem duruma göre bakarsın
Evet canım rahatlarsın hem bebo büyür hem sen tecrübe ve cesaretlenirsin biraz daha rahatlarsın bende öyle oldum şükür :)

Hadi ya ne guzel aslinda ama neden doymuyo ki :/ benimki baya bembeyaz cikiyo. Mamayi kesmedik o yuzden hatta mamayla bile doymuyo kerata :)
Yok anacım ya obur bir nesil heralde doymuyorlar hangi arkadaşımla konuşsam aynısını duydum saatlerce memedeler ama yine de doymak Yok:/ belki ilk aylar böyledir bilemiyorum ama bu şekilde dışarı falan çıkılamaz

Yok anacım ya obur bir nesil heralde doymuyorlar hangi arkadaşımla konuşsam aynısını duydum saatlerce memedeler ama yine de doymak Yok:/ belki ilk aylar böyledir bilemiyorum ama bu şekilde dışarı falan çıkılamaz
Face de emzirme sanatı diye bir sayfayı takip ediyorum canım ben de. Orda bebeklerin yenidoğan döneminde sadece aç olduğu için değil bisürü farklı nedenden meme istediğini söylüyorlar hep. Açlık ağrı gaz güven duygusu anne özlemi korku bisürü farklı sebepten 24 saat memede kalmak istiyorlarmış.

Kızlar günaydın, bi aylık konspeti yapıp bebeşinin fotosunu çeken var mı? Varsa foto atar misinız bana da fikir lazım da bulamıyorum hiç yaratıcı değilim

Back