• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sakın sürme karbonat. Daha da azdırıyor pamukçuğu. İlacı var dokora sor onu al. Ama sakın karbonat sürme!
Ya karbanat başta sürdüm daha çoğaldı gibi geldi mikosıtatin diye damla kullanıyoruz üç gündür pamukçuğu daha da çoğaldı damağı filan hep yara parça parça da değil kalıp gibi yapışmış meret. Göğüs ucum da yara geçmiyor bide oda

Ya karbanat başta sürdüm daha çoğaldı gibi geldi mikosıtatin diye damla kullanıyoruz üç gündür pamukçuğu daha da çoğaldı damağı filan hep yara parça parça da değil kalıp gibi yapışmış meret. Göğüs ucum da yara geçmiyor bide oda
Canim karbonat direk surulmemeli zaten

Benim de bebegim de oldu pamukçuk 2 gün günde 3 kere karbontli suyla gazlı bezi islattim ağzının içini temizledim ama temizlerken biraz bastirdim parmağımi dilini yanaklarina güzelce geçti

Kizlar bugun baska bir kadin dogum doktoruna gittim, iç dikislerim tutmamis 1.5 cm acik kalmis. Kendi kendine kaynarsa görüntü ve islevsel olarak kotu olur dedi doktor. 3 ay sonra tekrar dikis yapalim dedi. Moralim alt ust oldu zaten dogumum cok zordu simdi bütün hayatim bitmis gibi hissediyorum :KK43: hiçbir sey eskisi gibi olmicak tuvalette bile hissedicem o acikligi, ki cinsellik konusu artik tamamen biter heralde. Napicam ben kizlar ya :KK43: bu konuda uzman bi doktor var mi acaba bildiginiz? Hangi ilde olursa olsun gitmeye raziyim.
Bu kadar mi herseyimiz ayninolur banada 6 ay sonra ameliyat dedi doğum bittiğinde söyledi bide ilk dogumun zor olduğu için bişey olmuş falan dedi ben o an doğum sonrası olduğu için anlayamadım tam ama 6 ay sonra toplattir falan dedi bilmiyorum ne olacak

Ben bu gaz problemi ile kafayı atıcam ağlamasına dayanamıyorum :(( masaj da yapıyorum ama ilk defa yaptım işe yaramamış ya da yanlış yapmış olabilirim :( offff

Bu kadar mi herseyimiz ayninolur banada 6 ay sonra ameliyat dedi doğum bittiğinde söyledi bide ilk dogumun zor olduğu için bişey olmuş falan dedi ben o an doğum sonrası olduğu için anlayamadım tam ama 6 ay sonra toplattir falan dedi bilmiyorum ne olacak
Ay gercekten mi canim ya :( bi de normal dogum sonrasi hemen toparlanirsin derlerdi biz pert olduk resmen. Ic kisim cok yirtilmis benim bebek cikarken o yuzden olmus sonra da dikis tutmamis :/ sen napcaksin peki olcak misin ameliyat? Ben cok korkuyorum ya zaten gec iyilesen bi vucudum var nasil kaldircam bi operasyon daha :(

Kızlar bebisleriniz nasil uykuya dalıyor memmmedmi yoksa sallaya
rak mi emzikle mi
Emzik sallama muzik:) sabit bisymz yok bizim Ama gunduzleri daha cok ayakta( daha dogrusu dizde) geceleri pispis ve besiginde hafif sallama. Aksamlari otomtk salincgnda muzikle:) gazi olunca biraz bunlara mecburuz gibi

Ay gercekten mi canim ya :KK43: bi de normal dogum sonrasi hemen toparlanirsin derlerdi biz pert olduk resmen. Ic kisim cok yirtilmis benim bebek cikarken o yuzden olmus sonra da dikis tutmamis :/ sen napcaksin peki olcak misin ameliyat? Ben cok korkuyorum ya zaten gec iyilesen bi vucudum var nasil kaldircam bi operasyon daha :KK43:
Canım valla şuan daha doğumun psikolojisi nden kurtulamadım suan için düşünmüyorum eğer sorun yaratirsa bana gidicem el mahkum ama şimdiden düşünmek istemiyorum belkide çok kafama takiyorum dıkisleri artık pansumani falan bıraktım olduğu kadar akışına bıraktım aynayla bakıyordum ne durumda diye artık bakmıyorum dikise falan valla düşündükçe psikoloji gidiyor bi tatile ciksam herseyi unutsam ah keşke 6 ay sonrasını düşünmek istemiyorum gidermiyim gitmezmiyim o an ki duruma bağlı :KK14::confused:

Emzik sallama muzik:) sabit bisymz yok bizim Ama gunduzleri daha cok ayakta( daha dogrusu dizde) geceleri pispis ve besiginde hafif sallama. Aksamlari otomtk salincgnda muzikle:) gazi olunca biraz bunlara mecburuz gibi
Otomatik salinsaga bende koyuyorum en düşük hızla bile fazla saliyor gibi i geliyor ya pek koymuyorum bişey okur diye korkuyorum

Benim de bebegim de oldu pamukçuk 2 gün günde 3 kere karbontli suyla gazlı bezi islattim ağzının içini temizledim ama temizlerken biraz bastirdim parmağımi dilini yanaklarina güzelce geçti
Karbonat derken karbonatlı gazlı bez canım senin dediğin gibi yaptım dün yumuşamış tabaka hemen geldi beze ama bugün gene beyazlık var dudağında da var :(

Benim kiz hala kaka yapmayi ogrenemedi, gaz cikarirken bile korkuyor gazida cikarmiycam diye kasip duruyor kendini, kakayi zaten yapamiyor gazida sıkışıyor o zaman karnında basbas bağırıyor her gün aynı macera katıla katıla ağlıyor öyle olmasa ellemiycem kendi yapsın diye bekliycem ama böyle şddetli ağlayınca mecbur uyararak yaptırıyorum anında sızıp uyuyor, yaptırmayınca 10 dk dabir kıvranıyor sancıdan uyku bile uyuyamıyor

Kızlar ya sürekli soru sormak için açıyorum valla sizin mesajlarıda okuyamıyorum cevaplayamıyorum kusura bakmayın :( yine bi sorum var benim oğlan ana kucağında uyumayı çok seviyor kaldırıp düz yatırınca uyanıyor, bir ıyumaya iki saat uyuduğu oluyor bir zararı olur mu acaba Beline kalçasına filan?

Back