• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmıerken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar

Kızlar cok sağolun bebek uyuyunca ben de hem rahatsizim diye hem yorgunluktan uyumuşum. Ne iyi geldi cok sukur... Banyosunu bugun yaptirdim. Kakasinida yapiyo yemegini de yedi gazo da cikmisti. Butun bunlarin disinda ağladığı icin care bulamadim:( aglaya ağlaya uyudu yavrum. Yoruldu bayagi.. Bebek arabasını da deneyecegim kızlar. daha hic gezmem icin disariya cikmadik hic olmadi evde gezdiririm :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun. N Naturera kolik mi olmuş kesin :( yaa Allah yardimcin olsun. Sana bol sabir bol güç diliyorum

Benim göğüs uçları mahvoldu :KK43: mama yaptım verdim inş gene alışmaz biberona ya :/
Sen de benim gibi gogus uçlarından muzdaripsin dimi canim. Ben genel cerraha gittim artik, agir doku travmasi dedi. Antibiyotikli krem, ampul ve antibiyotik verdi. 3 haftaya gecer dedi :( yaralardan dolayi sagmaya ara vermistim sutum asiri azaldi artik damla damla cikiyo. Allah yardimcimiz olsun.

30. günden itiberen bebeklerin zor kaka yapma devreleri başlar. Bebek, kaka yapmak için karın adelelerini kastığında acemiliğinden, makatını da sıkar. Kaka çıkamaz, çok bozulur, kıpkırmızı kesilir, arkasında yaptığı kaka da cıvıktır. Bu devreniz, 20 sürecektir, bu arada yaşlıların söylediği "-zeytinyağlı kağıt" yerine kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp popo deliğini biraz kurcalamanız yeterlidir.
Dr.Kadir Tuğcu

Kızlar korkmayın normal Allah tan 20 gün sürecek diyor çok sevindim
Bizim ki daha 10 gunlukken basladi keske 30da baslasaydi, dun zar zor yaptirmistik bugun yine ayni sey, cis yapiyor kaka yok o olmayinca da kizilca.kiyamet.kopuyor vallaha ne uyku var ne huzur

Arkadaslar birsey sorucam, benim dogumdan beri yuzum sapsari rengim biturku yerine gelmedi, surekli tansiyonum dusmuste o hale gelmisim gibi duruyoeum goren iyi misin diyo, sizde de olsu mu?

Ya aynen 3 hafta oldu benim hala dikislerim de duruyo senin dustu mu canim? Eskiye ne zaman donucem diye bekliyorum oyle.
Bilmiyorm ki:) üç hafta sonrasında rahat harejt etmeye başladm ben. Şişlkde üç hafta snrasında baya baya gitmşti. Şimdi çok az bişey elime geliyo o kadr. Dikiş falan ne alemde hiç görmedm ben:))

Bilmiyorm ki:) üç hafta sonrasında rahat harejt etmeye başladm ben. Şişlkde üç hafta snrasında baya baya gitmşti. Şimdi çok az bişey elime geliyo o kadr. Dikiş falan ne alemde hiç görmedm ben:))
Ben 3 haftadir sadece soluma yatiyorum ya dikisler sagda diye. Hamilelik boyunca da soldaydim curudum artik :) acisi cok nadir arada oluyo benim ama cok fazla dikisim oldugu icin tedbirli olmaya calisiyorum. Ben de arada aynayla baksam mi diyorum ama cesaret edemedim.

Arkadaslar birsey sorucam, benim dogumdan beri yuzum sapsari rengim biturku yerine gelmedi, surekli tansiyonum dusmuste o hale gelmisim gibi duruyoeum goren iyi misin diyo, sizde de olsu mu?
Benim de kan kaybindan dolayi bembeyaz canim alacakaranlik vampirleri gibi geziyorum :) pekmez iciyorum ben o biraz renk getirdi sen de dene istersen.

Ayy gelnce tutamyrm zaten:)) ama korka korka yapyrm. Ne zamn geçer peki. Bide bunun için hangi dr'a gitmek lazım. Kadn doğmcuma daha gitmdm doğmdan 6 hafta snra çağırmştı onunla randevm haftaya ona söylerm belki o yönlendirir.
Canm genel cerrahi ye gideceksin. Benim epey sürmüştü cnn. 15 gün civarı. Zonkluyordu lavabo sonrası resmen oturamiyordum. Ara ara atak yapmıştı. Hala da olur. Bir dikkat etmeyeyim hemen başlar. Aman çok dikkat et hiç erteleme hemen dr a git canm. Krem verir rahatlarsin

Ben 3 haftadir sadece soluma yatiyorum ya dikisler sagda diye. Hamilelik boyunca da soldaydim curudum artik :) acisi cok nadir arada oluyo benim ama cok fazla dikisim oldugu icin tedbirli olmaya calisiyorum. Ben de arada aynayla baksam mi diyorum ama cesaret edemedim.
Valla ben dogumdan snra o sisligi gorunce agladim bidaha da incelemedim :)))) bende dr dikislerim icin norml dedi. Cok kotu degl dedi. Zaten kesi atmadilar kizim yirtmis saolsun:) bizim 5 haftamiz bitti ama bende her harketi yapmyrm henuz. Ama aci yok cok sukur. Sennde yavas yavas geciyodr artik.

Canm genel cerrahi ye gideceksin. Benim epey sürmüştü cnn. 15 gün civarı. Zonkluyordu lavabo sonrası resmen oturamiyordum. Ara ara atak yapmıştı. Hala da olur. Bir dikkat etmeyeyim hemen başlar. Aman çok dikkat et hiç erteleme hemen dr a git canm. Krem verir rahatlarsin
Aynen oturmak sikinti oluyr bazen. Kendi dr hap vermisti dogum sonrasi ona ara vermstm tekrar basladm o baya rahatlatti. Gidelim bakalim belki krem verr dedgn gibi. Tesekkurler

Benim de kan kaybindan dolayi bembeyaz canim alacakaranlik vampirleri gibi geziyorum :) pekmez iciyorum ben o biraz renk getirdi sen de dene istersen.
Al benden de o kadar kağıt gihi bembeyazim gozlerimin önü mor tahin pekmez de yiyorum ama hastalıklı gibi duruyorum aynaya bakmıyorum moralim bozulmasın diye

Sen de benim gibi gogus uçlarından muzdaripsin dimi canim. Ben genel cerraha gittim artik, agir doku travmasi dedi. Antibiyotikli krem, ampul ve antibiyotik verdi. 3 haftaya gecer dedi :KK43: yaralardan dolayi sagmaya ara vermistim sutum asiri azaldi artik damla damla cikiyo. Allah yardimcimiz olsun.
Ben de savaşıyorum işte cnm gitsem bana da öyle der kesin ama bugün yaptıklarım işe yaradı sanki önce zeytin ysğı ile ovdum sonra garmastsbn Krem
Kızlar cok sağolun bebek uyuyunca ben de hem rahatsizim diye hem yorgunluktan uyumuşum. Ne iyi geldi cok sukur... Banyosunu bugun yaptirdim. Kakasinida yapiyo yemegini de yedi gazo da cikmisti. Butun bunlarin disinda ağladığı icin care bulamadim:KK43: aglaya ağlaya uyudu yavrum. Yoruldu bayagi.. Bebek arabasını da deneyecegim kızlar. daha hic gezmem icin disariya cikmadik hic olmadi evde gezdiririm :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun. N Naturera kolik mi olmuş kesin :KK43: yaa Allah yardimcin olsun. Sana bol sabir bol güç diliyorum
15. Gün itibariyle bağırsak florası oluşmaya başlıyormuş bugüne kadar gaz problemi zaten olmazmış. Bi de çok enterasan o kasar ağlayan çocuk yaklaşık 45 dakka nerdeyse çatlayacak dedim artık hala başım ağrıyor kendimi kasmaktan aşağıya bi indik tık kesildi arabada falan hiç sesi çıkmıyor mışıl mışıl uyudu. Doktora bunu söyledim o da çok klasik dedi hareket edince bağırsak rahatlıyormuş öyle bir durumda aynen diğer arkadaşların dediği gibi bindir arabasına biraz gezdir dedi. Bi de bi masaj gösterdi göbeğinin yanından bastırarak ovma gibi bişey de yapabilir miyim bilmiyorum. Ve bu şekilde 6 ay devam edecek dedi :/

Sen de benim gibi gogus uçlarından muzdaripsin dimi canim. Ben genel cerraha gittim artik, agir doku travmasi dedi. Antibiyotikli krem, ampul ve antibiyotik verdi. 3 haftaya gecer dedi :KK43: yaralardan dolayi sagmaya ara vermistim sutum asiri azaldi artik damla damla cikiyo. Allah yardimcimiz olsun.
Sağ göğsümü kremlerle toparlıyorum sanırım ama sol göğüs ucum resmen içler acısı :( garmastan, lanolin, lansolin nekadar krem varsa topladım eczaneden garmastan iyi geliyor gibi bi de kapakları artık hep kullanmaya başladım ay Of ne zormuş yaa

Kızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan

Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum :(

Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.

1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?

Back