• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür:anne: hala minicik 48 cm 3725 gr :)

Gözün aydın canım.. minicik değil annesi maşallah kuzuya :) daha da toparlar o aen merak etme :)

Canim cok gecmis olsun ama ihmal etme onemli cunku safra kesesi tasi.bizim bir tanidik hamileyken olusmus sonra pankreasa gecmis taslar iltahap yapmis safra kesesi ve pankreasi alindi ama kurtulamadi 2 aylik bebegi kaldi. Yani baska bir yere zarar vermeden bir an once tedavisine bak canim . Erken teshis onemli
Şuan hastaneden geldim dr da zor bir ameliyat dedi. Sen de hem korkuttun hem de moralimi bozdun biraz.

Canim cok gecmis olsun ama ihmal etme onemli cunku safra kesesi tasi.bizim bir tanidik hamileyken olusmus sonra pankreasa gecmis taslar iltahap yapmis safra kesesi ve pankreasi alindi ama kurtulamadi 2 aylik bebegi kaldi. Yani baska bir yere zarar vermeden bir an once tedavisine bak canim . Erken teshis onemli
Bence kötü bi örnek vermişsin keşke hiç yazmasaydın fikrini.

Şuan hastaneden geldim dr da zor bir ameliyat dedi. Sen de hem korkuttun hem de moralimi bozdun biraz.
Canim amacim moralini bozmak degildi sadece ciddi bir durum oldugunu bilmeni istedim insallah kolayca atlatirsin ameliyat zormu kolaymi onu bilmiyorum ama ole bi durum yasamistik gecen sene iste cok uzulduk . Erken tedbir alirsin diye anlatttim kuzum Allah sifa versin moralini bozma teshis ve tedavi onemli iyiki erken farketmisler seninkini

Bence kötü bi örnek vermişsin keşke hiç yazmasaydın fikrini.
Canim hayat her zaman lay lay lom degil safra kesesi deyince ve yeni dogum yapinca aklima ilk o geldi . Sonucta hamilelikte safra kesesi taslarini artiriyormus.bunda koru birsey bence ayrica .burda neler neler okuduk biz ne olumlere sahit olduk bunda abartilacak bisey yok

Kızlar bi sorum olcak? Bebeğim 21 günlük daha sizce uzun yola gidebilir miyiz ist dan sinop a gibi ? Nasıl olr sizce oranın havasi iyi gelir mi cok küçük mü uzun yol için ?

Kızlar bi sorum olcak? Bebeğim 21 günlük daha sizce uzun yola gidebilir miyiz ist dan sinop a gibi ? Nasıl olr sizce oranın havasi iyi gelir mi cok küçük mü uzun yol için ?
Canım biz beş saat yol gittik geldik. Arabada uyumayı seviyorsa ve otobüsle gitmeyecekseniz sorun yaşamazsınız bence. Biz rahat ettik hep uyudu.

Kullanmıyorum canım doktor bişey demedi acaba erken diye mi
Bizim asiribgaz sorunumuz yok sukur ama bu damla cok iyi diyor herkes doktor da bunu onerdi normalde 4-5 damla kullaniliyor istersen sen 3 damlayla baslayabikirsin canim zaten sigorta odemiyor kendinde eczaneden alabilirsin . Bu damlanin icinde bagirsak calistiran canli organizmalar varmis o yuzden buzdolabinda saklaniyor . Genelde herkes iyi yorumlar duydum canim.seninki kac gunluk

Keşke dolsa memiktolarım kuzum

Dolar kuzum merak etme ilk günler öyle koyu sari bi sut geliyor göğsün dolsa bile damla damla çıkıyor o sut çok koyu ve çok faydalı bi sut damlasini boşa goturmemek lazim 10 günden filan sonra biraz daha beyazlamaya daha bi açılmaya başlıyor sagarken fis fis gidiyo yani moralini hep yuksek tut yiyebildigin kadar yemek ye bak bebisin yaninda tadını çıkar sütü kafana takma yaktıkça kötü olur iyi düşün iyi olsun memiktolar sütle dolsun.. :rolleyes: Bebisin nasıl bu arada kuzum kime benziyor seninkide memeyi bulana kadar ofkeleniyormu benimki çok sinirli ya çok gülüyorum hallerine :KK70:

Benim kiz bugun costu ne dogru duzgun uyku uyuyor ne mama yiyor ne emiyor gazi var gibi yok gibi naptigi belli degil 9. Gun daha bunun sonrasi nasil olur Allah bilirrr

Kızlar az önce bir şey duydum sinirlerim bozuldu. Kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum. Sorun ABLAM! hanımefendi teyzeme 1 ay oldu hala iş yapmıyor bilmem ne diye konuşurken duydum. Kendi 2 normal doğum yaptığından halimden anlamasını beklemiyorum zaten ama biraz fazla saçmalıyor ki durumumu biliyor yani. 3 ameliyatı aynı anda oldum, yetmedi göğsüme süt toplandı ateşlendim, o da yetmedi dikişlerim enfeksiyon kaptı.. Yediğim iğnelerin yeri hala ağrıyor. Hala süt için o sersem eden ilacı kullanıyorum. Antibiyotikler yüzünden barsaklarımın düzeni bozuldu tuvalete gittiğimde ağrılar yaşadım. Bugün sağlık ocağına yürüdüm evde de biraz iş yaptım diye dikişimde sağ taraf resmen yanıyor ara ara. Çok canım sıkıldı moralim bozuldu. Belli etmiyorum ama sinirliyim acayip. Sanki keyfimden yapmıyorum iş falan. İlaçlar yüzünden doğru düzgün gece uyanamıyorum bile bebeğe. Çok memnunum ben ya böyle birirlerine muhtaç olmaktan anlatamam yani.. insanlar kendi başına gelmeden neden anlamazlar bilmiyorum. Dileğim aynısını yaşaması.. Bende annemi yormak istemem ama ne yapabilirim. Gece kalkamıyorum içtiğim ilaç ağır. Elimden geldiğince yine yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Bu doğumum daha ağır. İlk doğumum gibi asla değil. Ayy kızlar böyle yazdım ama napim ya içimi dökmem lazımdı :(

Gidersiniz canimgidersiniz hele sinopa kesin gidersiniz hicbisey olmaz :) Memleketime de selamlarrr

Canım senın kızın adı ne oldu listeye ekletmemişsin
Aaa unuttum ben listeyii, kendimden gectim vallahi hicbiseyin farkinda degilim analigi kaldiramadim galiba ben cok agir geldi bana, surekli aglayacak moddq geziyorum hic keyfim yok surekli uykum var boyle sacma sapan bir durumdayim :KK43: canim listeye beni de ekler misin baldan_madam baldan_madam 01.08.2017. Ilgın Melek 40+0

Back