• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben çok halsizleştim :( kafamı kaldıramıyorum midem buruluyor üşüme hissediyorum sanırım üşüttüm sıcaktan kapı pencere açıp ceryanda kaldım heralde :/ şuAn habire uyumak istiyorum

Zaten yatarken yaptırıyorum banyoyu. Sabah da kaldırıp aşıya götürücem. Tekrar yıkamayım olmazsa? Çok da sıcak mahvolur üç gün çocuk. :KK43: banyo saati gelince bile huysuzlanıyor yaptırana kadar. Hayırlısı bakalım napıcaz :KK64:

Yok gerek olmaz canım. Bende öyle yapacağım zaten. Mecbur yapamayacak canım 3 gün.. zor ama mecbur

Kızlar biz aşımızı oldukk :)) ama huzursuz sık sık uyanıp ağlıyor calpol versem mi bilemedim açıkçası. 14 eylülde 2.ay aşılarımız var. Bakalım gelmeden yıka 3 gün banyo olmayacak dedi :)) kokuşcak bir sonraki ay kuzum :KK70: şuan huzursuz olduğu için kucağımda uyuyor kuzum kıyamam yaa ama benim de belim ağrıyor.. ne yapsak bilemedim? Ateşi yok ama baya huzursuz..
Hayırlı olsun kilo alımı nasıl?
Maalesef bu gece uykuya dalana kadar sürebilir bizim öyle olmuştu geceye kadar sürdü huzursuzluk ben ilaç.vermedim. Bacağı iğne yeri ağrıyordu bemce.
Geçmiş olsun canım.
Biz de 17 sinde gidicez ikinci ay aşısına. Ama bize hiç banyo yaptırma demediler. İlkinde de herkese bugün yıkama demişler bana dememişlerdi yıkamıştım ben de. :KK43: neden yıkanmıyor acaba? Ben de mi yıkamayım üç gün? Haftaya perşembe aşı var zaten korkuyorum ateş de yapabilir dedi :KK43:
Evet bana önceki gün yıka ertesi günü getir 3 gün banyo yok dedi. Sende öyle yap unutmuşlar galiba söylerler.

Canım bol bol emzir sarılık olmasın yeni doğdu

Öbürü zor zaten.
Bebeğin gelişmi nasıl
Sarılık üç gün önce var gibiydi ama şu an iyi görünüyor, annem çok iyi anlıyor sarılıktan beş çocuk üç torun büyüttüğü için oda yanımda iyi dedi. İnşallah bu saatten sonrada olmaz.

Kızlar sütümü sağdığımda çok çıkmıyor yeni yeni geliyor ama böyle rengi sarı gibi inek sütü renginde mi olması gerekiyor iyice geldiği zaman ?

İlk günden beri oluyor bizimde kuzum normal olsa gerek kaç aydır ayni deriyle suyun icendelerdi napsinlar denize gidip guneslenince soyulmuyo mu millet buda ole sayılır :KK70:

Kuzu eden fazla 3 saat izin ver uyulmasına zorla uyandır zaten bi kaç gün sonra acikinca kendi uyanacak ama ilk günler uyandiramiyolar kendilerini.. Benim cadı 4 5 saat uyanmiyodu yaa cimdiriyoduk orasini burasini renk sariya donmeye baslayinca artik sarılık olmaması için şart bu bide sutun o emmedikce memede birikiyoya snnde çok ihtiyacın var buna şişip kalıyor sonra o memiktolar ben neler cektim..:cry:
Keşke dolsa memiktolarım kuzum

Hayırlı olsun kilo alımı nasıl?
Maalesef bu gece uykuya dalana kadar sürebilir bizim öyle olmuştu geceye kadar sürdü huzursuzluk ben ilaç.vermedim. Bacağı iğne yeri ağrıyordu bemce.

Evet bana önceki gün yıka ertesi günü getir 3 gün banyo yok dedi. Sende öyle yap unutmuşlar galiba söylerler.

Verdim canım mecburen ben.. durmadı çok ağladı hala ara ara ağlıyor kuzum. Kilo alımı biraz fazla canım sadece mama yediği içün doktor baştan demişti zaten 1.5 kiloya yakın almış. Boyu tam ölçmeyi beceremedi :) bende sormadım :)

beyazyalan beyazyalan canım nasılsın kaan nasıl oldu? Güzel haberlerini bekliyoruz epeydirgelmedin belki de evdesiniz :KK9:
Merhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür:anne: hala minicik 48 cm 3725 gr :)

Merhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür:anne: hala minicik 48 cm 3725 gr :)
Minicik olur mu hiç canım maşallah kuzuya ne yollar katetti :nazar::KK200: çok sevindim evde olmanıza. Çok şükür neler atlattınız. Zamanla o da düzelecek inşallah artık birbirinize kavuştunuz ya senle olmak ona da sana da iyi gelecek :KK68:
Arada yaz bize merak ediyoruz sizi :KK15::KK3:

Kızlar sütümü sağdığımda çok çıkmıyor yeni yeni geliyor ama böyle rengi sarı gibi inek sütü renginde mi olması gerekiyor iyice geldiği zaman ?
Canım suan agiz sutu denen çok kıymetli bir sut geliyor senden. Zaten çok gelmez yeni doğum yaptin. Zamanla artar ama beyaza döner.

Canım gözünüz aydın oğluşunuzu alıpta eve dönmeniz sizin için çok iyi olmuştur, inşallah zamanla iyileşir sapasağlam bi çocuk olarak büyümeye devam eder. Ayrıca hiçte küçük değil ele avuca gelecek kadar büyümüş maaşallah annesi. Burdan sonrada büyüyüp akranlarına yetişir sen hiç merak etme ;)

Ya kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.
Valla bizim cocuk sicaktan midir bilmem surekli kirmizi kirmizi biseyler cikariyo yuzunde de sivilce var hep.benim evler guney bati cephe cok sicak bende cok ince giyindigim halde terliyorum o yuzden cocugu da ince giydiriyorum. Evlerin isisina gore degisir tabide havalae sicak .bana biraz fazla giydiriyormussunuz gibime geldi cnm ama siz daha iyi bilceniz evin durumuna gire

Arkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)
Bizimkide emerken cikariyor canim ih ih felan diyor yoruluyor sanirim ikiniyor bazen koca adam gibi :KK70:kipkirmizi oluyor kaka yapcam diye

Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Canim cok gecmis olsun ama ihmal etme onemli cunku safra kesesi tasi.bizim bir tanidik hamileyken olusmus sonra pankreasa gecmis taslar iltahap yapmis safra kesesi ve pankreasi alindi ama kurtulamadi 2 aylik bebegi kaldi. Yani baska bir yere zarar vermeden bir an once tedavisine bak canim . Erken teshis onemli

Canım aynı şey bizdede oluyodu, sonra farkettimki ben uyudu sanıp o tam dalmadan yatağına koyuyomuşum. Artık göğsüm ağzından bilinçsizce kendiliğinden kayıp çıkana kadar bekliyorum, hatta dikkat ettimki tam anlamıyla daldığında nefesi yok denecek kadar sakinleşiyo, karnı incecik şişip iniyo. Eğer sabırla dalmasını bekleyip böyle yaparak yatırırsam o gece çok daha güzel uykusunu alıyo ve sabahları beni bile şaşırtan şekilde neşeyle oynayarak yatağında uyanık buluyorum. Bu bahsettiğimi gece uykumun bi ortasında yapmak ne kadar zor olsada genelde yapmaya çalışıyorum.

Suanda da ayni seyi yasiyorum canim. Saat 2.30dan beri uyutmaya çalışıyorum. Belki 10 defa yataga koydum uyudu diye ama biraktigim an uyandi. Suanda da yaninda oturdum koltukta kendisi uyuyordu birden irkildi uyandi yineee:( yani o kadar uykusuzum ki acaba sancisi mi var ne yapsam bilmiyorum da.. Gece de deniycem tam uyutmayi. Benim bebegim de tam daldiginda uyanmıyor ama dalmasi biraz uzun sürüyor. Buna da şükür ama bi çözüm bulmak gerek

Back