- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.181
Bugün 15. Günü cnmBebeğin kaç günlük şuan.
Dpktor iyi dediyse iyidir zaten doğduktan sonra bayağı kilo veriyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 15. Günü cnmBebeğin kaç günlük şuan.
Dpktor iyi dediyse iyidir zaten doğduktan sonra bayağı kilo veriyorlar
Zaten yatarken yaptırıyorum banyoyu. Sabah da kaldırıp aşıya götürücem. Tekrar yıkamayım olmazsa? Çok da sıcak mahvolur üç gün çocuk. banyo saati gelince bile huysuzlanıyor yaptırana kadar. Hayırlısı bakalım napıcaz
Hayırlı olsun kilo alımı nasıl?Kızlar biz aşımızı oldukk :)) ama huzursuz sık sık uyanıp ağlıyor calpol versem mi bilemedim açıkçası. 14 eylülde 2.ay aşılarımız var. Bakalım gelmeden yıka 3 gün banyo olmayacak dedi :)) kokuşcak bir sonraki ay kuzum şuan huzursuz olduğu için kucağımda uyuyor kuzum kıyamam yaa ama benim de belim ağrıyor.. ne yapsak bilemedim? Ateşi yok ama baya huzursuz..
Evet bana önceki gün yıka ertesi günü getir 3 gün banyo yok dedi. Sende öyle yap unutmuşlar galiba söylerler.Geçmiş olsun canım.
Biz de 17 sinde gidicez ikinci ay aşısına. Ama bize hiç banyo yaptırma demediler. İlkinde de herkese bugün yıkama demişler bana dememişlerdi yıkamıştım ben de. neden yıkanmıyor acaba? Ben de mi yıkamayım üç gün? Haftaya perşembe aşı var zaten korkuyorum ateş de yapabilir dedi
Bundan sonra kilo alır inşallah bol bol emzir saat tutma bol bol emzirBugün 15. Günü cnm
Sarılık üç gün önce var gibiydi ama şu an iyi görünüyor, annem çok iyi anlıyor sarılıktan beş çocuk üç torun büyüttüğü için oda yanımda iyi dedi. İnşallah bu saatten sonrada olmaz.Canım bol bol emzir sarılık olmasın yeni doğdu
Öbürü zor zaten.
Bebeğin gelişmi nasıl
Keşke dolsa memiktolarım kuzumİlk günden beri oluyor bizimde kuzum normal olsa gerek kaç aydır ayni deriyle suyun icendelerdi napsinlar denize gidip guneslenince soyulmuyo mu millet buda ole sayılır
Kuzu eden fazla 3 saat izin ver uyulmasına zorla uyandır zaten bi kaç gün sonra acikinca kendi uyanacak ama ilk günler uyandiramiyolar kendilerini.. Benim cadı 4 5 saat uyanmiyodu yaa cimdiriyoduk orasini burasini renk sariya donmeye baslayinca artik sarılık olmaması için şart bu bide sutun o emmedikce memede birikiyoya snnde çok ihtiyacın var buna şişip kalıyor sonra o memiktolar ben neler cektim..
Hayırlı olsun kilo alımı nasıl?
Maalesef bu gece uykuya dalana kadar sürebilir bizim öyle olmuştu geceye kadar sürdü huzursuzluk ben ilaç.vermedim. Bacağı iğne yeri ağrıyordu bemce.
Evet bana önceki gün yıka ertesi günü getir 3 gün banyo yok dedi. Sende öyle yap unutmuşlar galiba söylerler.
Merhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür hala minicik 48 cm 3725 gr :)beyazyalan canım nasılsın kaan nasıl oldu? Güzel haberlerini bekliyoruz epeydirgelmedin belki de evdesiniz
Minicik olur mu hiç canım maşallah kuzuya ne yollar katetti çok sevindim evde olmanıza. Çok şükür neler atlattınız. Zamanla o da düzelecek inşallah artık birbirinize kavuştunuz ya senle olmak ona da sana da iyi gelecekMerhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür hala minicik 48 cm 3725 gr :)
Canım suan agiz sutu denen çok kıymetli bir sut geliyor senden. Zaten çok gelmez yeni doğum yaptin. Zamanla artar ama beyaza döner.Kızlar sütümü sağdığımda çok çıkmıyor yeni yeni geliyor ama böyle rengi sarı gibi inek sütü renginde mi olması gerekiyor iyice geldiği zaman ?
Beyaza döndüğü zaman çoğalıyor mu kuzum, sütüm artsın istiyom bir an evvelCanım suan agiz sutu denen çok kıymetli bir sut geliyor senden. Zaten çok gelmez yeni doğum yaptin. Zamanla artar ama beyaza döner.
Canım gözünüz aydın oğluşunuzu alıpta eve dönmeniz sizin için çok iyi olmuştur, inşallah zamanla iyileşir sapasağlam bi çocuk olarak büyümeye devam eder. Ayrıca hiçte küçük değil ele avuca gelecek kadar büyümüş maaşallah annesi. Burdan sonrada büyüyüp akranlarına yetişir sen hiç merak etmeMerhaba eve dün geldik .tam 77 gün bekledim bu anı .Kaan sağlığına kavuştu sayılır ama uzun bir zaman doktor kontrolünde devam edecek .akut böbrek yetmezliği ve idrar yapma sorunu var ama olsun buna da şükür hala minicik 48 cm 3725 gr :)
Valla bizim cocuk sicaktan midir bilmem surekli kirmizi kirmizi biseyler cikariyo yuzunde de sivilce var hep.benim evler guney bati cephe cok sicak bende cok ince giyindigim halde terliyorum o yuzden cocugu da ince giydiriyorum. Evlerin isisina gore degisir tabide havalae sicak .bana biraz fazla giydiriyormussunuz gibime geldi cnm ama siz daha iyi bilceniz evin durumuna gireYa kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.
Gayet guzel canim dogum kilosu 3800 suanki kilosu 34 gunluk 5500 lerdeKilo alımı nasıl canım peki?
Bizimkide emerken cikariyor canim ih ih felan diyor yoruluyor sanirim ikiniyor bazen koca adam gibi kipkirmizi oluyor kaka yapcam diyeArkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)
Canim cok gecmis olsun ama ihmal etme onemli cunku safra kesesi tasi.bizim bir tanidik hamileyken olusmus sonra pankreasa gecmis taslar iltahap yapmis safra kesesi ve pankreasi alindi ama kurtulamadi 2 aylik bebegi kaldi. Yani baska bir yere zarar vermeden bir an once tedavisine bak canim . Erken teshis onemliKızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Biogaia damla kullaniyor musun canimOğlum kakasını çok zor yapıyor kızlar her seferinde yaparken ağlıyor sizde var mı bu durum bide ne yapabilirim acaba 10gunluk oğlum henüz
Canım aynı şey bizdede oluyodu, sonra farkettimki ben uyudu sanıp o tam dalmadan yatağına koyuyomuşum. Artık göğsüm ağzından bilinçsizce kendiliğinden kayıp çıkana kadar bekliyorum, hatta dikkat ettimki tam anlamıyla daldığında nefesi yok denecek kadar sakinleşiyo, karnı incecik şişip iniyo. Eğer sabırla dalmasını bekleyip böyle yaparak yatırırsam o gece çok daha güzel uykusunu alıyo ve sabahları beni bile şaşırtan şekilde neşeyle oynayarak yatağında uyanık buluyorum. Bu bahsettiğimi gece uykumun bi ortasında yapmak ne kadar zor olsada genelde yapmaya çalışıyorum.