Cnm zaten ikinci haftamızın başındayız ilk hafta sarılıkla uğraştığımız için uyusa bile uyandırıp emziriyodum sonra göğüs uçlarım aşırı yara olduğu için pompa makinası kiralamıştım sağıp verince tam 1,5-2 saat te bire denk geliyordu derken tekrar memeye başladık bir gün falan yine aynı düzwn gitti sonra büyüme atağı mıdır nedir öyle tahmin ediyorum inanılmaz bi beslenme moduna geçti bebeğim ben emziriyorum tam uyuyor doydu diyorum yatağa yatırıyorum başlıyor ağlamaya altı temiz gazını çıkarmış olsa bile tekrar emmek istiyordu. Ben de sürüm yetmiyor mu acaba falan diye düşünmeye başlamıştım çok moralim bozuldu :/ kilo alımı sınırda ama iyi çıktı neticede tuvaletini de iyi yapıyor o bana moral oldu ama şimdi o kadar olmasa da emiyor memede uyuyor biraz bekliyorum sonra yatırıyorum eğer tam doymuşsa kalkmıyor ama doymamaışsa kalkıyor meme istiyor. Ben bu açlık tokluk durumunu saate ve sütümün yetip yetmediğine bağlamıştım. Şimdi pozitif düşünüyorum artık saat diye birşey Yok aklımda yani saate göre doyup doymadığını düşünmicem.