temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gecmis olsun canim. Allah sifa versin...

Kızlar yaa Bebeğim beşinci günde sütüm gelmeye yeni yeni başladı. Emzirirken uyuyor bazen hemen uyanıyor bazen uyuyor uzun süre uyuduğu zaman doyuyo mudur ? Sanki hiç doymuyomuş gibi açken çok ağlıyor, memeyi tutarken heycanlanıyor, bazende meme ucumu tutup geri bırakıyor basıyor yine yaygarayı bu nedendir ki acaba ?

Bugün itibariyle saat maat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum çünkü çoğu zaman memede uyuyup yeteri kadar doymuyor e haklı olarak yatırınca kalkıyor taki tam doyana kadar.
Bebişin ne kadarlık canım bende hiç saat tutmuyırum, acıkınca daha iyi emer dedi ablam uykudan uyandırıp emzirmiyorum, uyanmasını bekliyorum.çok zor uyanıyor diye

Evet hepatit b canim inan gece hic uyuyamadi agrisi kesin vardi emzirdim surekli ama gece dayanamadim calpol verdim yarim olcek biraz etkisi oldu sanki 2 saat uyuyabildi bu ilk asida boyle olduysa dusunemiyorum bir sonraki asida napacak daha zor diye biliyorum digeri

Ikınıyo normal benimde öyle

Bugün itibariyle saat maat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum çünkü çoğu zaman memede uyuyup yeteri kadar doymuyor e haklı olarak yatırınca kalkıyor taki tam doyana kadar.
Zaten öyle yapmak lazım. Eskiden nasıl yapıodun bebek ağlıyorsa bile vermiyor muydun 2 saat dolmadıysa

Bebişin ne kadarlık canım bende hiç saat tutmuyırum, acıkınca daha iyi emer dedi ablam uykudan uyandırıp emzirmiyorum, uyanmasını bekliyorum.çok zor uyanıyor diye
Canım bol bol emzir sarılık olmasın yeni doğdu
Öbürü zor zaten.
Bebeğin gelişmi nasıl

Kızlar bebisin derisi soyuluyor annem kilo alıyor dedi deri değiştiriyor dedi ama sizde de varmi bu durum

İlk günden beri oluyor bizimde kuzum normal olsa gerek kaç aydır ayni deriyle suyun icendelerdi napsinlar denize gidip guneslenince soyulmuyo mu millet buda ole sayılır

Kuzu eden fazla 3 saat izin ver uyulmasına zorla uyandır zaten bi kaç gün sonra acikinca kendi uyanacak ama ilk günler uyandiramiyolar kendilerini.. Benim cadı 4 5 saat uyanmiyodu yaa cimdiriyoduk orasini burasini renk sariya donmeye baslayinca artik sarılık olmaması için şart bu bide sutun o emmedikce memede birikiyoya snnde çok ihtiyacın var buna şişip kalıyor sonra o memiktolar ben neler cektim..

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı upuzun mutlu bi omrunuz olsun insallah.. Oyy kokla o minnaki benim yerime annesi emi.. Dünyanın en güzel duygusunu yasiyorsun simdi tadını çıkar

Zaten öyle yapmak lazım. Eskiden nasıl yapıodun bebek ağlıyorsa bile vermiyor muydun 2 saat dolmadıysa
Cnm zaten ikinci haftamız. ilk hafta sarılıkla uğraştığımız için uyusa bile uyandırıp emziriyodum sonra göğüs uçlarım aşırı yara olduğu için pompa makinası kiralamıştım sağıp verince tam 1,5-2 saat te bire denk geliyordu derken tekrar memeye başladık bir gün falan yine aynı düzwn gitti sonra büyüme atağı mıdır nedir öyle tahmin ediyorum inanılmaz bi beslenme moduna geçti bebeğim ben emziriyorum tam uyuyor doydu diyorum yatağa yatırıyorum başlıyor ağlamaya altı temiz gazını çıkarmış olsa bile tekrar emmek istiyordu. Ben de sürüm yetmiyor mu acaba falan diye düşünmeye başlamıştım çok moralim bozuldu :/ kilo alımı sınırda ama iyi çıktı neticede tuvaletini de iyi yapıyor o bana moral oldu ama şimdi o kadar olmasa da emiyor memede uyuyor biraz bekliyorum sonra yatırıyorum eğer tam doymuşsa kalkmıyor ama doymamaışsa kalkıyor meme istiyor. Ben bu açlık tokluk durumunu saate ve sütümün yetip yetmediğine bağlamıştım. Şimdi pozitif düşünüyorum artık saat diye birşey Yok aklımda yani saate göre doyup doymadığını düşünmicem.

Zaten öyle yap ben baştan beri her istediğinde emziriyorum. Zaten öyle yapmak lazım. Ama uyuyudupunda 2 buçuk 3 saatte bir uyanıdırıyordum. Gece ise kendi uyanıyor acıkınca.

Bende o büyüme atağını yaşadım bende düşündüm sütüm yetmiyor diye ama o zaman bu büyüme atağını bilmiyordum şimdi burdan öğrendim :)

Üzülme ilk 2 hafta sonra doğum kilosuna ulaştıysa yeter bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…