- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.141
Ayy evet komik oluyorlar yani canlari yanmasinda sikinti yok. Bugun aklima videoya cekmek geldi:) kaytaltnda dursun. Ilerde kendini izler. Malum tarif edilmesi zor seslerCanım bizde de durum aynı. :) değişik hayvan sesleri çıkardığı da oluyor aradanormaldir heralde.
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin...Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Benim annemde aynı seyi dedi. Büyükler söylerse doğrudur.Kızlar bebisin derisi soyuluyor annem kilo alıyor dedi deri değiştiriyor dedi ama sizde de varmi bu durum
Bebişin ne kadarlık canım bende hiç saat tutmuyırum, acıkınca daha iyi emer dedi ablam uykudan uyandırıp emzirmiyorum, uyanmasını bekliyorum.çok zor uyanıyor diyeBugün itibariyle saat maat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum çünkü çoğu zaman memede uyuyup yeteri kadar doymuyor e haklı olarak yatırınca kalkıyor taki tam doyana kadar.
Evet hepatit b canim inan gece hic uyuyamadi agrisi kesin vardi emzirdim surekli ama gece dayanamadim calpol verdim yarim olcek biraz etkisi oldu sanki 2 saat uyuyabildi bu ilk asida boyle olduysa dusunemiyorum bir sonraki asida napacak daha zor diye biliyorum digeriBize vermedi canım. Hepatit aşısı değil mi. Bende sormuştum huysuzluk yaptı mı cocuklariniz diye yok denmişti ama gerçekten bacağı etkiliyor çocuğu o gün hiç kucagimdan inmedi yattigi anda çığlık atiyordu yavrum korktu galiba. Tüm gün gözleri kapandı uykusuzluktan ama yerine yatamadi hiç kollarim tutulmuştu hatta.
Ikınıyo normal benimde öyleArkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)
Korkma canım normal ilaç verme ben vermedim geçiyo ertesi gün.Canim ayni sorunu yasiyoruz suan bende bacak agrisindan supheleniyorum yaa atesi yok ama memeyi bile reddediyor surekli agliyor uykuya dalamiyor
Zaten öyle yapmak lazım. Eskiden nasıl yapıodun bebek ağlıyorsa bile vermiyor muydun 2 saat dolmadıysaBugün itibariyle saat maat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum çünkü çoğu zaman memede uyuyup yeteri kadar doymuyor e haklı olarak yatırınca kalkıyor taki tam doyana kadar.
Canım bol bol emzir sarılık olmasın yeni doğduBebişin ne kadarlık canım bende hiç saat tutmuyırum, acıkınca daha iyi emer dedi ablam uykudan uyandırıp emzirmiyorum, uyanmasını bekliyorum.çok zor uyanıyor diye
Öbürü zor zaten.Evet hepatit b canim inan gece hic uyuyamadi agrisi kesin vardi emzirdim surekli ama gece dayanamadim calpol verdim yarim olcek biraz etkisi oldu sanki 2 saat uyuyabildi bu ilk asida boyle olduysa dusunemiyorum bir sonraki asida napacak daha zor diye biliyorum digeri
İlk doğduğu zaman oluyodu kaynanam deri değiştiriyor demişti yeni doğduğu içinKızlar bebisin derisi soyuluyor annem kilo alıyor dedi deri değiştiriyor dedi ama sizde de varmi bu durum
Kızlar bebisin derisi soyuluyor annem kilo alıyor dedi deri değiştiriyor dedi ama sizde de varmi bu durum
Kızlar yaa Bebeğim beşinci günde sütüm gelmeye yeni yeni başladı. Emzirirken uyuyor bazen hemen uyanıyor bazen uyuyor uzun süre uyuduğu zaman doyuyo mudur ? Sanki hiç doymuyomuş gibi açken çok ağlıyor, memeyi tutarken heycanlanıyor, bazende meme ucumu tutup geri bırakıyor basıyor yine yaygarayı bu nedendir ki acaba ?
Kızlar bende doğum yaptım. Normal doğum oldu. Çok şükür rahat bir doğum gerçekleşti. Suni sancı ile doğumun başladı çünkü rahim ağzım açılmış eşimle birlikte biraz eğlenceli ve birazda yorucu oldu ama kızım dünyaya geldi.
Cnm zaten ikinci haftamız. ilk hafta sarılıkla uğraştığımız için uyusa bile uyandırıp emziriyodum sonra göğüs uçlarım aşırı yara olduğu için pompa makinası kiralamıştım sağıp verince tam 1,5-2 saat te bire denk geliyordu derken tekrar memeye başladık bir gün falan yine aynı düzwn gitti sonra büyüme atağı mıdır nedir öyle tahmin ediyorum inanılmaz bi beslenme moduna geçti bebeğim ben emziriyorum tam uyuyor doydu diyorum yatağa yatırıyorum başlıyor ağlamaya altı temiz gazını çıkarmış olsa bile tekrar emmek istiyordu. Ben de sürüm yetmiyor mu acaba falan diye düşünmeye başlamıştım çok moralim bozuldu :/ kilo alımı sınırda ama iyi çıktı neticede tuvaletini de iyi yapıyor o bana moral oldu ama şimdi o kadar olmasa da emiyor memede uyuyor biraz bekliyorum sonra yatırıyorum eğer tam doymuşsa kalkmıyor ama doymamaışsa kalkıyor meme istiyor. Ben bu açlık tokluk durumunu saate ve sütümün yetip yetmediğine bağlamıştım. Şimdi pozitif düşünüyorum artık saat diye birşey Yok aklımda yani saate göre doyup doymadığını düşünmicem.Zaten öyle yapmak lazım. Eskiden nasıl yapıodun bebek ağlıyorsa bile vermiyor muydun 2 saat dolmadıysa
Bugün 15. Günümüze girdik cnmBebişin ne kadarlık canım bende hiç saat tutmuyırum, acıkınca daha iyi emer dedi ablam uykudan uyandırıp emzirmiyorum, uyanmasını bekliyorum.çok zor uyanıyor diye
Zaten öyle yap ben baştan beri her istediğinde emziriyorum. Zaten öyle yapmak lazım. Ama uyuyudupunda 2 buçuk 3 saatte bir uyanıdırıyordum. Gece ise kendi uyanıyor acıkınca.Cnm zaten ikinci haftamızın başındayız ilk hafta sarılıkla uğraştığımız için uyusa bile uyandırıp emziriyodum sonra göğüs uçlarım aşırı yara olduğu için pompa makinası kiralamıştım sağıp verince tam 1,5-2 saat te bire denk geliyordu derken tekrar memeye başladık bir gün falan yine aynı düzwn gitti sonra büyüme atağı mıdır nedir öyle tahmin ediyorum inanılmaz bi beslenme moduna geçti bebeğim ben emziriyorum tam uyuyor doydu diyorum yatağa yatırıyorum başlıyor ağlamaya altı temiz gazını çıkarmış olsa bile tekrar emmek istiyordu. Ben de sürüm yetmiyor mu acaba falan diye düşünmeye başlamıştım çok moralim bozuldu :/ kilo alımı sınırda ama iyi çıktı neticede tuvaletini de iyi yapıyor o bana moral oldu ama şimdi o kadar olmasa da emiyor memede uyuyor biraz bekliyorum sonra yatırıyorum eğer tam doymuşsa kalkmıyor ama doymamaışsa kalkıyor meme istiyor. Ben bu açlık tokluk durumunu saate ve sütümün yetip yetmediğine bağlamıştım. Şimdi pozitif düşünüyorum artık saat diye birşey Yok aklımda yani saate göre doyup doymadığını düşünmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?