• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hehe annem gibi desene:) biz kız kardeşmle sürekli tepesinde oluruz ucundan sakin diye:) ya bilmyrm ama mesela benm evde olan şeyleride pek canım istemez. Eşime diyorum alalım evde dursun tamam:) valla kendini tanıcaksın ona göre yapcan bişeyleri:)) abud cubur derken sen neyi kastediyorsun canım. Çikolta cips mi yoksa kraker kek mi ? Yoksa pastane ürünleri mi ayy yazarken canım bişyler çekti:)
Şu an sadece cips canım :)

Bugün kırkımız çıktı yuppii:halay:
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Benimki bununla ilgili de bisey soylemedi :( kafama gore besliyorum çocuğu. Yarın başka doktora goturucem inşallah o iyidir memnun kalırım. Bakalım o ne diyecek

kizlar çok şükür dogdu oglum sabah 7de suni sancı serumu verdiler 8de sancim basladi aksam 5e kadar neler cektim 1 cm acilma oldu olmasina ama bebek kanala inmedi sıkışmış 1.5 saat uğraştım ikinarak kendimden geçtim bebegin kalp atislari 60a kadar dustu acil sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz suan @gripenguen benide eklermisin listeye 40+4te doğdu 08.08.2017 adi ataberk
Gozunaydin canim saglikla buyut bebisini.

Dil bağı nasıl bir etki yapıyormuş ki emmeye
Bizimki dilini dışarı çıkartamıyordu ve rahat hareket ettiremiyordu. O yüzden de emmeye çalıştıkça canı acıyormuş. Memeye yaklaşmıyordu bağır bağır.

Benimikini de gomsene oraya :KK70:
Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsa :D bayramda gidersem gömerim seninkini de ne olacak. Beraber büyür okur giderler ne güzel :KK50:

Kızlar herkese merhaba.Bugün ilk kez çatı muayenesi yapıldı.Sanırım kendimi çok kastım çünkü canım çok yandı.Normal doğum yapmak istiyorum neden böyle oldu acaba:KK43:
Canım dediğin gibi kendini kastığın için olmuş. Normal doğum için bişey diyemem bilmiyorum ama muayene kasmazsan çok acımaz. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış.

Bizimki dilini dışarı çıkartamıyordu ve rahat hareket ettiremiyordu. O yüzden de emmeye çalıştıkça canı acıyormuş. Memeye yaklaşmıyordu bağır bağır.

Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsa :KK70: bayramda gidersem gömerim seninkini de ne olacak. Beraber büyür okur giderler ne güzel :KK50:
Soranlara anne karnında başladı bizim dostluğumuz derler :D

Kimsenin ??? Beni unutuyorsun ama gecelerin bir numaralı uykusuz hamilesiydim ben.. Vallahi doğurdum daha fazla uyuyorum haa ayy ne biçim gecelerdi sabaha kadar zombi gibi evde dolan dolan dur...

Kızlar boka battim ben bugün bir hanimefendiye yakışmayan davranışlar sergiledi kızım resmen beşiğinin alt açma yerinden nerdeyse karşı duvara kadar fiskirtti hali beşik ben heryer bok içinde kaldı :KK57: gulsemmi aglasammi bilemedim bide sanki o yapmamış gibi bakiniyo sakin sakin noldu ki ben bişi yapmadımki der gibi :KK70:canim cikti etrafi temizlicem diye o komik degildi ama hic degildi.. :temizlik:
Benim oğlum da pırtlıyo böyle uzunnuzun
Yaparken de o an ne yapıyorsa duruyo dinliyor sanki bem yapıyorum gibi :D

Bende banyodan banyoya çıkarıyorum eldivenleri yoksa ellerinden cok korkuyor hala yaa sizinkilerde oylemi :) banyoda bile elleri tir tir titriyor acilinca esimin parmaklarini tutuyor susuyor bende hizlica yikiyorum :)
Dün aşımuzı olduk bana da dediler etkilemez bu aşı diye ama sanırım bacağı ağrıyordu normalin dışında ağlıyordu gece zor uykuya daldı. Belki tesadüftür ama öyle oldı işte bence bacağı ağrıyordu. Bugün geçti çok şükür.
Eldivenlerini bazen çıkar çocuk elini tanısın canım

Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsa :KK70: bayramda gidersem gömerim seninkini de ne olacak. Beraber büyür okur giderler ne güzel :KK50:
Bizimki dilini çok rahat çıkarabiliyor dil bağı olayı değildir inş

Bende banyodan banyoya çıkarıyorum eldivenleri yoksa ellerinden cok korkuyor hala yaa sizinkilerde oylemi :) banyoda bile elleri tir tir titriyor acilinca esimin parmaklarini tutuyor susuyor bende hizlica yikiyorum :)
Ben üç gün falan kullandım eldiveni ellerini tanıması dokunması önemliymiş bebekler kendini düşüyor gibi hissedermis ellerini tutmak önemli emzirirken de güzel oluyo parmağını tutturmak

Bugün kırkımız çıktı yuppii:halay:
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Bizimkide dogaclama emiyor canim bazen yarim saatte bir bazen 3 saatte bir belli olmuyor

Yeni bebeği olan kızlar bebeği Nasıl giydiriyorsunuz ilk haftalarda havalar sıcak ama sadece çıtçıtlı badi ile üşür mü yenidoğan olduğu için? Kaç kat Nasıl giydirmek lazım
Biz kisa kollu kisa bacakli tulum giyiyiruz gunduz evler coknsicak hergun banyo yapiyoruz.gece uzun kollu ama ustunu ortmuyorum.kisa kolluysa ortuyorum hafif

Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?

Back