• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Çok geçmiş olsun

Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Geçmiş olsun. Umarım kolaylıkla atlatırsın.

Arkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)

Kızlar hastaneye gelenlere ne ikram Ettiniz? Eve çıkınca hemen gelmeye başlıyorlar mı yoksa Bebek biraz büyüyünce mi geliyor insanlar
Saat kaç gibi yaptırıyorsunuz cnm ya kararsız kaldım gündüz mü gece mi alıştırsam diye. Yarın sabahtan yaptırıcam bi kere.
Canım ben hastaneden çıktığımız gün yaptik ilk. Sonra en fazla 2. Gün yaptırıyoruz. O halde bile konak oldu kaşları :(

Bugün kırkımız çıktı yuppii:halay:
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Canım bende ne zaman ısterse o zaman veriyorum bazen 2 saati de doldurmuyor emdikce artar zaten süt bende bol bol emzirmeye çalışıyorum. Uykulari zaten 3 saate falan çıktı acikinca uyaniyor kendisi. Belli de olmuyor bazen başka sıkıntısı oluyor galiba 2 saatte de uyandığı oluyor

Arkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)

Canım gün boyu kapı gıcırtısıı gibi ses çıkarıyor benim kızım :KK70: ne oğlumda gördüm ne yeğenlerimde ama normal yani. Garip bir durum yok. Kaka yaparken çiş yaparken resmen gıcır gıcır ses çıkarıyor :KK70:

Kızlar bu biberonun hangi parçaları kaynatılıyor?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım bizde de durum aynı. :) değişik hayvan sesleri çıkardığı da oluyor arada:olamaz: :KK45: normaldir heralde.

Geçmiş olsun canım

Dün aşımuzı olduk bana da dediler etkilemez bu aşı diye ama sanırım bacağı ağrıyordu normalin dışında ağlıyordu gece zor uykuya daldı. Belki tesadüftür ama öyle oldı işte bence bacağı ağrıyordu. Bugün geçti çok şükür.
Eldivenlerini bazen çıkar çocuk elini tanısın canım
Canim ayni sorunu yasiyoruz suan bende bacak agrisindan supheleniyorum yaa atesi yok ama memeyi bile reddediyor surekli agliyor uykuya dalamiyor :(

Biz kisa kollu kisa bacakli tulum giyiyiruz gunduz evler coknsicak hergun banyo yapiyoruz.gece uzun kollu ama ustunu ortmuyorum.kisa kolluysa ortuyorum hafif
Ya kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.

Asi yaptıran kizlar calpol falan verdiniz mi asi sonrasi benimkinin atesi yok ama agrisi var galiba 5 den beri uyumadi cocugum yarim olcek ver demişti aile hekimi ama emin olamadim icindeki aciklamada 2 ay alti bebeklerde kullanilmamali yaziyor aramizda kullanan varmi birsey olurmu yaa

Bugün itibariyle saat maat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emziriyorum çünkü çoğu zaman memede uyuyup yeteri kadar doymuyor e haklı olarak yatırınca kalkıyor taki tam doyana kadar.

Ya kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.
Canım naptiniz o kadar ya. Biz geceleri bir tek zibin üstüne altını giydiyoruz üstü kısa kollu zibin oluyor zaten bide çorap o kadar. Gün içinde de hep zibinla. Bir tek banyodan sonra şapkasına kadar giydiriyorum o da bir sürelik. Geceleri hep terleyerek kalkıyor bu halde bile. Üstünu zaten ortturmuyir:D

Asi yaptıran kizlar calpol falan verdiniz mi asi sonrasi benimkinin atesi yok ama agrisi var galiba 5 den beri uyumadi cocugum yarim olcek ver demişti aile hekimi ama emin olamadim icindeki aciklamada 2 ay alti bebeklerde kullanilmamali yaziyor aramizda kullanan varmi birsey olurmu yaa
Bize vermedi canım. Hepatit aşısı değil mi. Bende sormuştum huysuzluk yaptı mı cocuklariniz diye yok denmişti ama gerçekten bacağı etkiliyor çocuğu o gün hiç kucagimdan inmedi yattigi anda çığlık atiyordu yavrum korktu galiba. Tüm gün gözleri kapandı uykusuzluktan ama yerine yatamadi hiç kollarim tutulmuştu hatta.

Canım bizde de durum aynı. :) değişik hayvan sesleri çıkardığı da oluyor arada:olamaz: :KK45: normaldir heralde.
Geçen çarşıya giderken babaanesine bıraktık giderken egildim ne alayım sana carsidan dedim dudaklarini buzdu öööö diye bir ses çıkardı herkes şok:D bizde o ööö ye mevlid kiyafeti almış olduk:D

Canım gün boyu kapı gıcırtısıı gibi ses çıkarıyor benim kızım :KK70: ne oğlumda gördüm ne yeğenlerimde ama normal yani. Garip bir durum yok. Kaka yaparken çiş yaparken resmen gıcır gıcır ses çıkarıyor :KK70:
Hehe ne zamn geciyor bu biliyomusn? Ayy kuzum bazen uyanip agliyo gaz veya kakada zaten

Back