- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.121
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Geçmiş olsun. Umarım kolaylıkla atlatırsın.Kızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Kilo alımı nasıl canım peki?Bizimkide dogaclama emiyor canim bazen yarim saatte bir bazen 3 saatte bir belli olmuyor
Kızlar hastaneye gelenlere ne ikram Ettiniz? Eve çıkınca hemen gelmeye başlıyorlar mı yoksa Bebek biraz büyüyünce mi geliyor insanlar
Canım ben hastaneden çıktığımız gün yaptik ilk. Sonra en fazla 2. Gün yaptırıyoruz. O halde bile konak oldu kaşlarıSaat kaç gibi yaptırıyorsunuz cnm ya kararsız kaldım gündüz mü gece mi alıştırsam diye. Yarın sabahtan yaptırıcam bi kere.
Canım bende ne zaman ısterse o zaman veriyorum bazen 2 saati de doldurmuyor emdikce artar zaten süt bende bol bol emzirmeye çalışıyorum. Uykulari zaten 3 saate falan çıktı acikinca uyaniyor kendisi. Belli de olmuyor bazen başka sıkıntısı oluyor galiba 2 saatte de uyandığı oluyorBugün kırkımız çıktı yuppii
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Arkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)
Canım bizde de durum aynı. :) değişik hayvan sesleri çıkardığı da oluyor aradaArkadslar benm kizim 1 aylik ve bayadir uyurken sesler cikariyor. Bazen gazini yada tuvaltini yapmaya calisrken bazen nedensiz. Sebebini bilen var mi? Valla ben pek takmiyorum aslinda ama annem ben 4 cocuktada gormedm boyle bisy diye diye benimde dusunmeme sebep oluyor. Hayr Allahtan uzakta:)) yanimda olsa nolurdu bilmyrm:)
Geçmiş olsun canımKızlar dün gece sabaha kadar gaz sancısı çektim. O kadar uzun sürdü ki bebeği bile emziremedim mama verdim. Sonunda dayanamadım baktım kusmaya başladım eşimi uyandırdım bebeği de aldık hastaneye gittik sabah 5 te. Ben sancıdan kıvranırken doktor beni ultrasonda gönderdi. Meğer bende safra taşı oluşmuş. Bir sürü varmış. Ameliyat olman lazım dedi. Cerrah henüz gelmemişti. Beklemedim serum bitti kan temiz çıktı. Ben de eve geldim. Çünkü bebekle hastanede 3 saat beklemek bebek için yorucu olurdu. İstanbul'da bu ameliyat yapacak devlet ya da özel bir dr tanıyan var mı? Aranızda safra kesesi alınan var mı?
Canim ayni sorunu yasiyoruz suan bende bacak agrisindan supheleniyorum yaa atesi yok ama memeyi bile reddediyor surekli agliyor uykuya dalamiyorDün aşımuzı olduk bana da dediler etkilemez bu aşı diye ama sanırım bacağı ağrıyordu normalin dışında ağlıyordu gece zor uykuya daldı. Belki tesadüftür ama öyle oldı işte bence bacağı ağrıyordu. Bugün geçti çok şükür.
Eldivenlerini bazen çıkar çocuk elini tanısın canım
Ya kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.Biz kisa kollu kisa bacakli tulum giyiyiruz gunduz evler coknsicak hergun banyo yapiyoruz.gece uzun kollu ama ustunu ortmuyorum.kisa kolluysa ortuyorum hafif
Canım naptiniz o kadar ya. Biz geceleri bir tek zibin üstüne altını giydiyoruz üstü kısa kollu zibin oluyor zaten bide çorap o kadar. Gün içinde de hep zibinla. Bir tek banyodan sonra şapkasına kadar giydiriyorum o da bir sürelik. Geceleri hep terleyerek kalkıyor bu halde bile. Üstünu zaten ortturmuyirYa kıyafet olayini biz mi abartiyoruz acaba :) citcitli badi ustune uzun kollu badi ve ustune penye yelek giydiriyoruz. Aksam yatarken de yatak odamizda yatarsa penye battaniye ustune polar battaniye ortuyoruz. Bizim ev cok soguk sanirim :)) banyodan sonra çenesi titriyo yavrumun usutcez diye korkuyoruz.
Bize vermedi canım. Hepatit aşısı değil mi. Bende sormuştum huysuzluk yaptı mı cocuklariniz diye yok denmişti ama gerçekten bacağı etkiliyor çocuğu o gün hiç kucagimdan inmedi yattigi anda çığlık atiyordu yavrum korktu galiba. Tüm gün gözleri kapandı uykusuzluktan ama yerine yatamadi hiç kollarim tutulmuştu hatta.Asi yaptıran kizlar calpol falan verdiniz mi asi sonrasi benimkinin atesi yok ama agrisi var galiba 5 den beri uyumadi cocugum yarim olcek ver demişti aile hekimi ama emin olamadim icindeki aciklamada 2 ay alti bebeklerde kullanilmamali yaziyor aramizda kullanan varmi birsey olurmu yaa
Geçen çarşıya giderken babaanesine bıraktık giderken egildim ne alayım sana carsidan dedim dudaklarini buzdu öööö diye bir ses çıkardı herkes şokCanım bizde de durum aynı. :) değişik hayvan sesleri çıkardığı da oluyor aradanormaldir heralde.
Hehe ne zamn geciyor bu biliyomusn? Ayy kuzum bazen uyanip agliyo gaz veya kakada zatenCanım gün boyu kapı gıcırtısıı gibi ses çıkarıyor benim kızımne oğlumda gördüm ne yeğenlerimde ama normal yani. Garip bir durum yok. Kaka yaparken çiş yaparken resmen gıcır gıcır ses çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?