- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.041
Aynen ya alır takmıycam sonuçta dediğin gibi eğer baktık olması gerekenin çok altında kaldığında bi çözümü olacak yani
Kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Kızlar burun için birşeyler kullanıyor musunuz burunlarını temizliyornusunuz
Bilmiyorum ki canım daha hastanedeyken öyle söylemişti. Hala aynı şekilde diyor. Kilo alımı da normal aslında ama anlamadım. Bakalım persembe başka doktora gidicem o ne dicekNeden öyle dedi doktor emzir mama ver diye kilo alımı nasıl iyidir inşallah
Damla verdiler her emzirmeden önce onu sıkıyorum burnuna. Sonra burun aspiratoruyle de bisey varsa diye cektiriyorum. Çıkıyor da valla sumuklu oglum benimKızlar burun için birşeyler kullanıyor musunuz burunlarını temizliyornusunuz
Canım benmki ortalamann bi tık altındaydı öyle söyledi dr. Ama mamanın muhabbeti geçmedi. Hatta 3 haftalıkken aradk eskisi kadar çok emmiyo falan diye onuda çok sallamadı:) kendisi doyacağı kadarını alıyodur tarznda konuştu. Bizimki doğduğnda 3300dü sonraKilo alımı nasıl cnm ya yukarıda yazılanların benzeri bizdeki durum sütüm var ama günde en az 30 gr almadı gerekirken benimki 25 gr almış doktor anne sütüne devam ama biraz daha dinlenerek ver tam doysun dedi. 3780 Doğum kilosu idi bugün 3705 ölçüldü 13. Günümüz boyumuzda artmış normal dimi ya
Makasla kesiyorum ben haftada bir çnkü eldivn sevmyrm:) biraz uzarsada hemen yüzünü hallediveriyor:)Kızlar bebislerin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz ben cesaret edemiyorum kimisi 40 cikmadan kesilmez diyor böyle birşey varmı
:) hamileyken de şimdi de kendime bişeyi yasaklmadım ben ya. Sonra daha cazip hale gelir benm icin ucundan da olsa azcik yerim :)Kizlar ya abur cubur biseyler yiyor musunuz? Benim bu ara canım çok çekiyor da emzirdigim için yemiyeyim diyorum ama
Ben denedim ama pek sevmedi :)Kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Ben ilk iki hafta uzun kollu zibin giydrdm sadece ama kundak yaptgm icindi. Smdi altina bitanede altlik giydiryorum ama hep tek kat canim. Hic cikarmadgm corap oluyr kesnlikleYeni bebeği olan kızlar bebeği Nasıl giydiriyorsunuz ilk haftalarda havalar sıcak ama sadece çıtçıtlı badi ile üşür mü yenidoğan olduğu için? Kaç kat Nasıl giydirmek lazım
gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahkizlar çok şükür dogdu oglum sabah 7de suni sancı serumu verdiler 8de sancim basladi aksam 5e kadar neler cektim 1 cm acilma oldu olmasina ama bebek kanala inmedi sıkışmış 1.5 saat uğraştım ikinarak kendimden geçtim bebegin kalp atislari 60a kadar dustu acil sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz suan @gripenguen benide eklermisin listeye 40+4te doğdu 08.08.2017 adi ataberk
Yatıtıyorum çok da seviyor. Ama kafasını çevirmrye başladığı için yanından ayrılmıyorum hiç yüzüstü yatarken.Kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Evet canım 52 günlük oldu bugün. Ben d istiyorum çıkarayım ama öyle kötü çiziyorki yüzünü eller sürekli yüzünde. Banyodan sonra hep bir çizik suratı.Bencede artık takma ellerini tanımaya çalışır artık seninki 2 aylık oldu değil mi?
Ben ilk günler eldiven takıyordum üşümesin diye ve kendini çizmesin 20 gün Taktım. 10 gündür takmıyorum. Valla özellikle emzirirken eli ya göğsümde ya tişörtümü tutuyor ya ağzını kapatıyor ya kulağını elliyor
Saçımı da çekiyor bazen.
Tabi bunların hepsini bilmeden yapıyor
Çok tatlı oluyo ama maşallah
Bundan sonra ellerini yavaş yavaş keşfetmeye başlar herhalde
Ben bruno damlatıyorum yarım saat falan sonra da nefesli burun aspiratörü ile çekiyorum. Ucuna kadar çıkıyor onları da balonlu olanla alıyorum :)Kızlar burun için birşeyler kullanıyor musunuz burunlarını temizliyornusunuz
Canım benim kızım 1 haftalık, hep yüzüstü yatıyor, sırt üstü ya da yan yatırdığımda ç rahat uyuyamıyor sürekli huzursuzlanıyor, ama yüzüstü mışıl mışıl uyuyor, çünkü biraz da gazlı bir çocuk rahat ediyor yüzüstü, doktorum da yüzüstü yatır dedi, hatta reflü yatağı aldık eğimli baş havada oluyor, kendi zaten kafasının altına kolunu koyuyor kendiliğinden hiç yüzüstü yatışına denk gelmedim uyanacağı zaman sadece yüzüstü gelebiliyor onda da kımıldıyor zaten sürekli tıkanma gibi bişeyi sözkonusu olmadı hiçKızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Maşallah cnm demek sonradan atak yapabiliyorlar dur bekliyim bakalım zaten kilosu iyi maşallah da artış miktarı sınırdaymış.Canım benmki ortalamann bi tık altındaydı öyle söyledi dr. Ama mamanın muhabbeti geçmedi. Hatta 3 haftalıkken aradk eskisi kadar çok emmiyo falan diye onuda çok sallamadı:) kendisi doyacağı kadarını alıyodur tarznda konuştu. Bizimki doğduğnda 3300dü sonra
4 günlükken 3.222
10 günlükken 3.450
17 gunlukken 3.580
Smdi 1 ayımız bitti 4 oldu.
17gunlukken yapıln ölçümde ortalamann biraz altında demişti. Bidaha 7 haftalkkn gidicez baklm
Tabi oranlar falan o yüzden öyle söyledi ama bana topralıyor gibi geliyor:) ama gerçktn az emiyor 10 dkyı geçmez yani. Sennkide kendine gelr toprlar inşMaşallah cnm demek sonradan atak yapabiliyorlar dur bekliyim bakalım zaten kilosu iyi maşallah da artış miktarı sınırdaymış.
Besledkten yarım saat snra falan ben bigün yaptryrm bigün yaptrmyrm çnkü kıyameti koparıyor maalesf:) ama hergün yaptırmak lazım deniyorNasıl banyo yaptırıyorsunuz kızlar hergün mü, beslenmeden öncemi sonra mı, doktoeum 1 ay olunvay kadar küveti doldruma dedi su dökerek yıka dedi. Göbeği düştü 2 gün de geçti de yarın sabah yıkayalım artık dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?