• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen ne güzel bi duzenimiz var diyorum tam pat değişiyor hergun yeni yeni huylar ediniyoruz... Alırlar daha bi aya kadar kuzum benimde en büyük korkum fazla kilo alması şuan için kilo alimi normal diyorlar neysekide ya benim herifin sülale biraz iride ayıptır söylemesi onlara benzicek diye çok korkuyom :sus: şişman olmasınlar ya zayıflık bi şekilde cozuluyorda şişman olursa işimiz yas yani...
Ya bide benim kız fazla hareketli arkadaş masallah yastığa koyuyorum gidiyorum bi bakıyorum bizim kız nere yastık nere üstünü ortebilene Aşkolsun zati tepikleye tepikleye açıyor napcam ben bu kız ayaklaninca bilmem..:KK57: biz mi salakmisiz ya 40 gün gozumuzu acamazmisiz yeni nesil cidden fena...
Aynen ya alır takmıycam sonuçta dediğin gibi eğer baktık olması gerekenin çok altında kaldığında bi çözümü olacak yani

Kızlar bebislerin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz ben cesaret edemiyorum kimisi 40 cikmadan kesilmez diyor böyle birşey varmı
Ben bi kere kestim cnm uykusunda bi elindekiler soyuldu diğerinde de iki parmağında sadece kesilecek vardı onları kestim eldiveni sadece hastanede taktık hiç kullanmıyorum

Selammm =)

Ben artık takılamıyorum burada. Gecemiz gündüzümüz yok hanımefendinin canı ne zaman ağlamak uyumak ister ise o zaman uyuyor ağlıyor.Pert oldum :KK70: zaten sıcaklar malum yanıyoruz.Çıtçıtlı badi ile duruyor ama yine de hep isilik oldu kuzum.biz böyle siz ne yapıyorsunuz nasılsınız kuzucuklar nasıl..

Sorma canım keyfine göre yatıyor uyanıyor hatun :D ben yarım kollu çıtçıtlı bir de çorap tayt giydiriyorum :) klimada hala ama :) bir gün klima açmadım sabaha kadar nöbet tuttuk. Artık klimadan sıkıldım o durumdayım. Bir de kusmalarımız başladı yemek istiyor yiyor ama kusuyor deli kız :D

Kızlar bebeklere su veriyor musunuz? Ben %90 mama ile besliyorum. normalde su vermiyordum. Bugün çok kustu ve çok da sıcaktı su vereyim dedim 20 cc nefessiz içti. Daha önce denediğimde de hiç içmemişti. Ne yapmam gerek bilemedim :KK64:
Bana doktor 3 saatte 1 mama her saat başı emzir demisti canım. Mama dan sonra su vericek miyim dedim gerek yok dedi. Ama mama daha fazla veriyorsun sanırım. Doktoruna sor bence

kizlar çok şükür dogdu oglum sabah 7de suni sancı serumu verdiler 8de sancim basladi aksam 5e kadar neler cektim 1 cm acilma oldu olmasina ama bebek kanala inmedi sıkışmış 1.5 saat uğraştım ikinarak kendimden geçtim bebegin kalp atislari 60a kadar dustu acil sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz suan @gripenguen benide eklermisin listeye 40+4te doğdu 08.08.2017 adi ataberk

kizlar çok şükür dogdu oglum sabah 7de suni sancı serumu verdiler 8de sancim basladi aksam 5e kadar neler cektim 1 cm acilma oldu olmasina ama bebek kanala inmedi sıkışmış 1.5 saat uğraştım ikinarak kendimden geçtim bebegin kalp atislari 60a kadar dustu acil sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz suan @gripenguen benide eklermisin listeye 40+4te doğdu 08.08.2017 adi ataberk
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun bebeğin.
Yarın benimde kontrolum var. Doktor ona gore yatış verecek. En son rahim agzi yumuşamıştı ve 1 parmak açıklık var dediler.

Takıyorum canım. Ama uyurken falan çıkarıyorum havalansın diye. Ama uyanıkken banyoda çıkarıyorum onda bile parçalıyor yüzünü. Aslında çıkarmak istiyorum yavaş yavaş ama napıcaz bilmiyorum
Bencede artık takma ellerini tanımaya çalışır artık seninki 2 aylık oldu değil mi?
Ben ilk günler eldiven takıyordum üşümesin diye ve kendini çizmesin 20 gün Taktım. 10 gündür takmıyorum. Valla özellikle emzirirken eli ya göğsümde ya tişörtümü tutuyor ya ağzını kapatıyor ya kulağını elliyor :emir_bebek::anne::KK36:
Saçımı da çekiyor bazen.
Tabi bunların hepsini bilmeden yapıyor :D
Çok tatlı oluyo ama maşallah :D
Bundan sonra ellerini yavaş yavaş keşfetmeye başlar herhalde

Kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Ben günde ilk zamanlar 5 dk sonra 10 dk yatırdım nolur nolmaz diye. Artık her gün 20 dk yarım saat artık ne zamana kadsr kalmak isterse mesela dün çevirdiğimde minderini emmeye çalışıyordu emme refleksinden dolayı ne zaman geçecek acaba bu refleks aç olmasa bile hep meme ağzımda kalsın istiyor.
Yüz üstü çevirmek bebeğin sort ve boyun kasları için çok iyi. Ama şuan balını döndüremiyor diye asla tek bırakma öyle yatarken

Back