- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.981
Ya bu büyüme atağını biz de an itibariyle yaşıyoruz heralde okadar emiyor ama yatırıyorum tekrar kalkıyor :/ bi süre emip sonra göğsümde mışıl mışıl uyuyor tammyerşne koyuyorum tekrar sil baştan sanırım benle uyumak istiyor :/ ama uyurum diye de korkuyorum
Canım ben de onu düşündüm ilk ama sürm maşallah var ya normalde bile akıyor birini verirken diğeri çocuğun üstünü ıslatıyor hep. Ama benimkinin derdi mayışmak o da bu iki gündür var anlamadım ya çok sıcak evin içi bugün iyice havalandırıp klima falan çalıştırdım. Şimdi daha normal. İki güne kadar gayet güzel emiyordu 2-3 saat uyuyordu tekrar kalkıyordu. Şimdi Yok kısacık emiyor göğsümde uyukluyor sonra tekrar uyanıp emmek istiyor ama bu şekilde saatler sonra doyabiliyor. Beslenmese kilo alıp altını pisletmez diye düşünüyorum bilemedim :/
Aynen büyüme atagi yasiyorsunuz.. Biz atlattik şükür o neydi öyle ya on dakka em uyu altını batir temizlerken uyan bida em bida batir bida değiş bida em cildircaktim yaklaşık iki gün sürüyor sonra geciyo simdi tekrar döndük üç saatlik uyku duzenimize..
Çok garip değil mi sanki hayatında hic meme görmemiş gibi üç gündür aç gibi saldiriyor hani sanki yarim saat evvel emen çocuk o değil... Uykuda büyüme ataginin bi etkisi canım benim kitapta ole yaziyo büyüme hormonları uykuda daha çok salgılandığından uyuyolarmis.. Hakkaten iki günde toparladı benim kız değişik bişi oldu sanki bi büyüdük güzelleştik.. Ama düzeldiya binlerce çok şükür..
Kizlar D vitamini kullaniyor musunuz? Hangi marka almaliyim? Bugun saglik ocagindan aradilar D vitaminine baslayin diye ama detay vermediler. 16 gunluguz.
Bana taa topuk kani icin gittiğimde hemşire vermişti kuzum 15. Gün başla diye baslamadim daha unuttum ben onu yaa du yarin baslim bari.. Hiçte veresim yok öyle şeyler ya ne olursa olsun ilaç yukluyomusum gibi geliyor çocuğuma..