temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bende 8 kilo vermiştim 7 kilom kalmıştı. Ama son günlerde sanırım 1-2 kilo aldım. Çocuktan dolayı öğünlerimi atlar oldum e çok acikimca da insan önüne geleni atuveruyir ağzına. Napicam bilmiyorum çok takiyorum bende kafaya bu durumu

Geçmiş olsun canım. Bizde 2,5 günlük kaka yaptık öyle geçen gün.
Hastaneden çıktık dil bağı kesildiği gün. Gezdirelim biraz yürüyelim dedik kendimize gelelim hepimiz. Arabadan inicez üstünü biraçtım. Aynen geri kapadım.
Önden bile çıkmış arabasının yenidoğan minderi, ondan taşmış arabaya bile gelmeye başlamış. Eve de uzak. Babaanneme gittik. İlkel şartlarda yıkadık. Dedim çocuk ne kadar korktuysa demek altına değil üstüne yaptı

Aynen canım daha rahat kullanirsin belki:) estetik dikiş değil mi senin canım
Estetik canım içten dikiş ama kenarda bi bi kısmı var işte ordan çekip iç dikişi alıcak çarşamba günü, ne kadar estetik dikişte olsa yara bere sonuçta iyileşmesi zaman alıyor

Sezeryanlı arkadaşlar ne zaman rahat yatmaya başladınız sağınıza solunuza rahat yatabılıyor musunuz?

Cok agir değildi aslinda canim ya pipisinin yönünden mi oyle acaba bilemedim ben de :) ne tarafa getirip baglamak lazim ki
Aşağı doğru indir acıtmadan tabi. Ben bir iki sefer yaptım artık öyle hep.
Sadece altını açarken pipisi havadaysa çiş yapıyo hep

baldan_madam
Benim gitti kilolar 21. günümüz hamile kaldığımdq 67 idim şimdi 66 doğuma 81 ile girmiştim. Emdiği için heralde çabuk gitti

Estetik canım içten dikiş ama kenarda bi bi kısmı var işte ordan çekip iç dikişi alıcak çarşamba günü, ne kadar estetik dikişte olsa yara bere sonuçta iyileşmesi zaman alıyor
Canım kaçıncı gününde gideceksin peki. Ben sormuştum hayır alınmayacak demişti doktorum

Maşallah ne güzel. Beslenmenize mi dikkat ediyorsunuz nasıl verdiniz
Beslenmeme de dikkat etmiyorum açıkçası her sabah katmer yiyorum mantı filan ne bulduysam yiyorum kendim için ayrı bebek için ayrı yiyorum. sanırım ödemim çok olmuş benim kilo olsa bu kadar çabuk gitmez diye düşünüyorum. Bir de ben mama vermiyorum sadece anne sütü ile besliyorum etkisi var mı bilmem. Oğlumda birazcık obur yediğim ona gidiyor 21 günde 1 kilo almış

Ay çok yaşayın ya altına değil üstüne yaptı

Sezeryanlı arkadaşlar ne zaman rahat yatmaya başladınız sağınıza solunuza rahat yatabılıyor musunuz?
Canım ben eve geldiğimden beri rahattım ta ki bu son iki güne kadar yat kalk yat kalk 40 dakka olmadan ağrılarım başladı :/ bugün ilaç içicem. Ne güzel bırakmıştım ağrı kesicilerimi.

Ben doğumdan sonra 2 kilo aldim seker diyeti bitince saldirdim herseye bende çok az kilo almistim ama göbek öylece duruyor valla kiloya gobegin alakası yok canim

Normal dogumyaoan arkadaşlar ne zaman eskisi gibi oturup kalktiniz bir hafta oldu iç dikslerim aciyor arada
16. gundeyim dikislerim sag tarafta hala hep sola yatiyorum, simite oturuyorum normal oturamiyorum. Arada nadiren sizliyor, agrim hic olmamisti sukur. Ama hala iyilesmedi tam olarak. Doktorum korkuttu ic dikislerin atmis diye o yuzden hep diken ustundeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…