temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

="kubra2553, post: 52318361, member: 786144"]Arkadaslar gogus pedi ortalama ne kadar sure kullaniliyor? Ne zaman norml sudyen falan giycem acaba merak ediyorum :)

Valla bi arkadaşım bi yaşından fazla çocuğu hala kullanıyordu emdirdikce kullancaz ellaaam... Benim memiktolar içinde de kalmiyoki yaa bakıyorum ped başka yerde benim meme başka... Nasıl uyuyorsam artik

Anneeeeem kiyamam spora başla kız ben yaptiydimya thriller dansı dene ertesi güne dogurdum

Ağladığı zaman omzuma alip kulagina şşşşş diyorum sakinlesiyor deneyin bunu tracy hogg tavsiyesi... benim bide memede uyumak istiyor illa sizde isler nasıl yatağa atayim azcik uyansin başlıyor aranmaya peşini öfkeli bi viyaaaaaa sesi takip ediyor susturuyorum yatiriyorum yok emzik veriyorum yok uyumuyor bida bida ağlıyor en son meme artik son çare uç dakika içinde is bitiyor bizimki pert... Bu huyundan kurtulmak lazim...

Ve kizceler rutin programı buldum sonunda kendime baby daybook diye bisi playstoredan bulabilirsiniz arayan varsa boyle bisi... Emzirme saatlerimiz uyku saatlerimiz bez degismelerimiz artik tam takip altında [/QUOTE]
Benimkide memede uyumaya alıştı canım ya. Dediğine bir de ben bakayım canım

Aynen benim bebegimde oyle. Dr bazi bebekler 2-3 haftada bazilari 2-3 ayda ogrenir dedi. Dua edelimde erkenden ogrensin
Bende öyle yapıyorum her çiş yapıldığında açarsam yarım saatte bir değiştirmek lazım
aynen annem dedi oyle her cise alt acilmaz diye bende esnek biraktim:)) yoksa dedign gibi surekli acmak gerekecek. Yanii obur turlu butun yatirimi bezlere yapmak lazim:))

Canim benim goguslerim de cok fena her yeri kan topladi hatta. Kanallarim tikandigi icin sutum az geliyo. Ememedigi kilo almadigi icin mamaya basladik. Avent kullaniyorum ben de ama biberona alisti beni emmiyo artik. 1 saat savasiyoruz aglaya ağlaya 2 damla emiyo birakiyo. Lansinohun makinasi var bende de emmedigi zaman sagiyorum ama sutum az geliyo. Hastanede medela kullanmistim o daha iyi dogru secim. Insallah seninki memeyi birakmaz canim ama gogsun ne kadar yara olsa da emzir. Ben de e vitamini ve fito kullaniyorum ama bana misin demiyo.

Kızlar bu sabah kızımın kikirdemeleriyle uyandım çok güzeldi defalarca kahkaha attı uykusunda sesine kurban olurum ❤
Kız bebekler daha cilveli olduğu için hemencecik gülermiş.bşraz daha büyüsün sizinle oyun da oynar size güler inşallah artık.

Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada.
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.

İçimi rahatlattın biraz cnm çok sağol çok üzülüyorum zaten bu arada sağma makinam geldi sağıp sağıp koyuyorum en azından iyileşene kadar biberonla da olsa kendi sütümü veririm. Göğüslerim de rahatladı tam boşalınca. Şimdi e vitamini kapsülü sıkıp sürüyorum günde 2 kez falan bir de lansinoh krem aldım onu sürüyorum umarım iyileşir çabucak.

Genel bir sorum daha olucak ya kızlar süt kanallarınızın tamamen açık olduğundan nasıl emin oluyorsunuz süt sadece tek bir noktadan gelmiyor mu?

Merhaba, Philips avent göğüs kalkanını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sol göğsümün ucu yok gibiydi, bebek alamıyordu, resmen ucunu çıkardı.
Canım aldım evet kullanmaya başladım ama durmuyor göğsümde en sonunda kağıt bantla bantladım şimdi onunla duruyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz.

Büyük geçmiş olsun cnm okurken ben ağladım ya zaten sürekli ağlar oldum :/

Kuzum benimm kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ağlamaları gerçekten çok zor neden uyuşturmadı ki kıyamam yaaa

Merhaba, Philips avent göğüs kalkanını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sol göğsümün ucu yok gibiydi, bebek alamıyordu, resmen ucunu çıkardı.

Canım aldım evet kullanmaya başladım ama durmuyor göğsümde en sonunda kağıt bantla bantladım şimdi onunla duruyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz.
Kızlar yanlışmı yazdınız bilmiyorum ama göğüs kalkanı göğüs ucu çıkarmaz, göğüs ucu çıkaran silikon göğüs ucudur. Daha doğrusu emzirmek için silikon göğüs ucu kullanılır, emzirme esnasında göğüs ucunun çıkmasına birazda olsa sebep olur. Göğüs kalkanı emzirme dışındaki zamanlarda göğüs ucunu korumak amacıyla kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…