• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya ben ne zaman aç ne zaman başka bişey olduğunu anlayamıyorum yaaa :KK43:((( ağlıyor çılgınlar gibi aç zannediyorum sonra emmiyor ben kahroluyorum:KK43: biberon veriyorum onu da almıyor altını değiştiriyorum ok susuyor ama benim ömrümden ömür gidiyor :KK43:( aç kalıyor zannediyorum panik yapıyorum :..(
Ben eğer zaman çok geçmemişse altına bakıyrm. Sonra memeyi deniyorum. :) geriye gaz kalıyo zaten gazı olunca da kendini kasıyı sıkıyo. Bazen ise sebepsiz yere ağlarmış dr özellkle 3-5 hafta arası sebepsiz aynı saatlerde ağlayablr demişti

Kızlar ya bende emzik olarak kullanılanlardanım, emzik alıcam ama ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz, psikolojim bozuldu valla acı çekmekten ,lütfen marka model önerirmisiniz

Kızlar ya bende emzik olarak kullanılanlardanım, emzik alıcam ama ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz, psikolojim bozuldu valla acı çekmekten ,lütfen marka model önerirmisiniz
Bunu bende çok merak ediyorum ne denediysem almadı bizimki.

Ben eğer zaman çok geçmemişse altına bakıyrm. Sonra memeyi deniyorum. :) geriye gaz kalıyo zaten gazı olunca da kendini kasıyı sıkıyo. Bazen ise sebepsiz yere ağlarmış dr özellkle 3-5 hafta arası sebepsiz aynı saatlerde ağlayablr demişti
Şuan göğüs ucumu alamadığı için çok gerildiğimden mantıklı düşünemiyorum önce yemek odaklı düşünmeye başladım :/

Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada. :KK57:
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. :mad: Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.
Gecmis olsun canim bizimde demisti bir doktor dil bagi var diye ama bida gostermedik bakalim kontrolde solicem baska bir doktora da o ne dicek .nasil kontrol ettiler olup olmadigini onu merak ettimde

Kizlar bebegim 13 gunluk kac ml mama vermeliyim? Anne sutunu yok denecek kadar az aliyo. Ortalama 3-4 saatte bir 60 lik yapiyoruz bazen cok kusuyo, bazen yetmiyo bi 30 luk daha iciyo ustune. Kusmasi mamanin fazla gelmesinden mi yoksa usutmesinden mi onu da anlamiyorum :/ mama konusunda tecrubeli olanlar sweetwitch01 sweetwitch01 B bibikatun baldan_madam baldan_madam onerilerinizi bekliyorum :)

Gecmis olsun canim bizimde demisti bir doktor dil bagi var diye ama bida gostermedik bakalim kontrolde solicem baska bir doktora da o ne dicek .nasil kontrol ettiler olup olmadigini onu merak ettimde
Sağol canım. Çatal gibi bir aletle dilin kaldırıp bakıyor. Kesmesi çok kısa ama daha muayene ederken başlıyor ağlamaya. İki kişi tepesinde biri başını çenesini tutuyor biri kesiyor. Sonrası zor. Kucağına veriyorlar ağlarken. Al buna 15 dk tampom yap diye. Orda da çok ağlıyor.
Kizlar bebegim 13 gunluk kac ml mama vermeliyim? Anne sutunu yok denecek kadar az aliyo. Ortalama 3-4 saatte bir 60 lik yapiyoruz bazen cok kusuyo, bazen yetmiyo bi 30 luk daha iciyo ustune. Kusmasi mamanin fazla gelmesinden mi yoksa usutmesinden mi onu da anlamiyorum :/ mama konusunda tecrubeli olanlar sweetwitch01 sweetwitch01 B bibikatun baldan_madam baldan_madam onerilerinizi bekliyorum :)
Canım ben aptamil kullanıyorum. Mamanın üstüne bak haftasına göre saat aralığı ve cc yazıyor. Ona uyuyorum. Fazla gelirse 10 cc az gidiyorum.

Her bebek kusar. Mesela gazı var ağızdan çıkarırken de biraz kusar bazen. Çok hareket ettirdiğni için kusar bazen.
3-4 saat çok değil mi aralıkları? Yeni doğan 2 saatte bir uyanmazsa siz uyandırın diyorlar

Her bebek kusar. Mesela gazı var ağızdan çıkarırken de biraz kusar bazen. Çok hareket ettirdiğni için kusar bazen.
3-4 saat çok değil mi aralıkları? Yeni doğan 2 saatte bir uyanmazsa siz uyandırın diyorlar
Emzirmeye calismam ve mama vermem 2 saati buluyor o yuzden kiyamiyorum uyandirmaya. Doktor 3 saatte bir emzir demisti. 2 saatte bir benim de takatim kalmaz. Besleme islemi bitince goguslerime pansuman yapip krem suruyorum sonra alt dikislere pansuman krem yapiyorum derken yarim saatimi o aliyo. Sonra kalan sutumu sagiyorum. 2 saatte 1 emzirsem yorgunluktan ölürüm heralde. Cok zor bi surecmis. Su yaralarim iyilesse bir an once keske.

Kızlar benim bebeğim resmen biberona alıştı :.( 2 dakkanın içinde bitiriveriyor biberonla. Benim mememi ağzına almaya bile çalışmıyor :( sarılıktan dolayı hemen besin alsın diye alternatif biberon almıştım ama şimdi yine dr browns a geçeyim diyorum onu emmiyordu belki cayar emmekten bu durumu yaşayan Var mı bi umut ışığı arıyorum vazgeçmek istemiyorum :(

Canım ben 2 saate 75 cc veriyorum şuan. Gaz çıkamayınca kusuyorlar genelde. Bazen çıkarırken kusuyorlar normal kusması doktor bana mama ile beslenen bebekler doymak bilmez emzik ver yoksa kusar fazlasnı dedi. Doyumsuz olur daha da isterler mamayı dedi.

Maşallah sizin bebeklere bakınca benim kız iştahsız sanırım, benim ki 2 saatte 3 saatte hem anne sütü hem mama toplamda 40 cc zor içiyor, gaz olayı hepimizin bebeklerde var sanırım

Maşallah sizin bebeklere bakınca benim kız iştahsız sanırım, benim ki 2 saatte 3 saatte hem anne sütü hem mama toplamda 40 cc zor içiyor, gaz olayı hepimizin bebeklerde var sanırım
Biz gaz sancilarindan sabahlıyoruz artık resmen omzumda uyuyo başka türlü çığlık çığlığa :( napıcam yaa yeni başladık böyle

Biz gaz sancilarindan sabahlıyoruz artık resmen omzumda uyuyo başka türlü çığlık çığlığa :KK43: napıcam yaa yeni başladık böyle
Benim kız 3 günlük henüz bizde 2. Gün başladı hemen hocaya danıştım gunde 4 defa 1 cay kasıgı hakiki zeytinyağı dedi cidden baya rahatlattı bizimkini,

Back