- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.621
40+4 olduk belki sen beklemessin bu kadar kuzumBende doğum yapmadim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40+4 olduk belki sen beklemessin bu kadar kuzumBende doğum yapmadim :)
="kubra2553, post: 52318361, member: 786144"]Arkadaslar gogus pedi ortalama ne kadar sure kullaniliyor? Ne zaman norml sudyen falan giycem acaba merak ediyorum :)
Yesinler onu maaşallah sübhanallah annesiKızlar bu sabah kızımın kikirdemeleriyle uyandım çok güzeldi defalarca kahkaha attı uykusunda sesine kurban olurum ❤
Kulaklarımda sesi o kadar güzelmiş ki :)))Yesinler onu maaşallah sübhanallah annesi
İlk aşı da birşey yok. Bacaktan iğne yapılıyor. Biraz ağladı geçti bizim ki.Insallah hemencik hallolur yavrun da bişey hissetmez beni şimdiden ılk asi derdi sardı annem de olmucak nasıl yaptiricam bilmiyorum
Aynen benim bebegimde oyle. Dr bazi bebekler 2-3 haftada bazilari 2-3 ayda ogrenir dedi. Dua edelimde erkenden ogrensin
aynen annem dedi oyle her cise alt acilmaz diye bende esnek biraktim:)) yoksa dedign gibi surekli acmak gerekecek. Yanii obur turlu butun yatirimi bezlere yapmak lazim:))Bende öyle yapıyorum her çiş yapıldığında açarsam yarım saatte bir değiştirmek lazım
Valla bi arkadaşım bi yaşından fazla çocuğu hala kullanıyordu emdirdikce kullancaz ellaaam... Benim memiktolar içinde de kalmiyoki yaa bakıyorum ped başka yerde benim meme başka... Nasıl uyuyorsam artik
Evet ya benimde oyle oluyor:) aslnda artik islanmiyor benmki ama gogus uclarim sudyene degince bisy olcak sanki:) alistim herlde 3 haftada. Kalkani da 3 hafta kullandim onu biraktim 2,3gundur.
Canim benim goguslerim de cok fena her yeri kan topladi hatta. Kanallarim tikandigi icin sutum az geliyo. Ememedigi kilo almadigi icin mamaya basladik. Avent kullaniyorum ben de ama biberona alisti beni emmiyo artik. 1 saat savasiyoruz aglaya ağlaya 2 damla emiyo birakiyo. Lansinohun makinasi var bende de emmedigi zaman sagiyorum ama sutum az geliyo. Hastanede medela kullanmistim o daha iyi dogru secim. Insallah seninki memeyi birakmaz canim ama gogsun ne kadar yara olsa da emzir. Ben de e vitamini ve fito kullaniyorum ama bana misin demiyo.Kızlar ben mamaya başladım en azından Cuma kontrolüne kadar şu sarılık olayı beni paranoyak yaptı sürekli çocuğu inceliyorum. Neyseki aventin bi biberonu işe mamayı kabul etti cuk cuk emiyor. Benim de göğüslerim iyileşir umarım şuan berbt durumda doktor e vitamini verdi sürüyorum bu gece hep dinlendiricem. Yarın da medela pompa kiraladım o gelecek sağıp biberonla vericem. Hemen alışmaz dimi ya. Cuma tekrar memeye dönüş yapıcam.
Kız bebekler daha cilveli olduğu için hemencecik gülermiş.bşraz daha büyüsün sizinle oyun da oynar size güler inşallah artık.Kızlar bu sabah kızımın kikirdemeleriyle uyandım çok güzeldi defalarca kahkaha attı uykusunda sesine kurban olurum ❤
Canim ilk çocukta 42. Haftamda doğum yaptim :)) Ama bunda çok beklemeyim yeter bence doğsun artık:)40+4 olduk belki sen beklemessin bu kadar kuzum
Merhaba, Philips avent göğüs kalkanını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sol göğsümün ucu yok gibiydi, bebek alamıyordu, resmen ucunu çıkardı.Ya meme ucumu kavrayamıyor çok zor kavrıyor ağlaya ağlaya kendimi çok gergin hissetmeye başladım :.(((
İçimi rahatlattın biraz cnm çok sağol çok üzülüyorum zaten bu arada sağma makinam geldi sağıp sağıp koyuyorum en azından iyileşene kadar biberonla da olsa kendi sütümü veririm. Göğüslerim de rahatladı tam boşalınca. Şimdi e vitamini kapsülü sıkıp sürüyorum günde 2 kez falan bir de lansinoh krem aldım onu sürüyorum umarım iyileşir çabucak.Canım sakin olmalısın. Aynı şeyleri hepimiz yaşadık. Ben ilk günlerde dikişler yüzünden sağarak kaşıkla içirdim sütümü, sonra doğruldukça emzirmeye başlıyım dedim bu seferde aynı dediğin gibi bi türlü kavramadı, eşime philipsin göğüs ucundan aldırttım bi kaç gün onla emzirdim sonraki günlerde göğüs ucu ile ilk bi kaç dk emzirdim ucum kavrayacağı şekle gelince pat diye aradan çekiverdim silikon ucu öyle öyle 2 gün kadar ağzını alıştırdım göğsüme derken çok şükür çokta kolayca alıştı kavramaya göğsümü. Hatta gün geçtikçe öyle değişiyomuşki herşey şimdi bi kaç gündür kendi kendine göğsümü bırakıyo bi iki nefes alıyo bıcır bıcır etrafa bakıyo sonra tekrar küçücük diliyle dudaklarıyla kavrayıveriyo göğsümü. Hiiiiiççç boşyere canını sıkma gör bak hepsi düzelecek
Canım aldım evet kullanmaya başladım ama durmuyor göğsümde en sonunda kağıt bantla bantladım şimdi onunla duruyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz.Merhaba, Philips avent göğüs kalkanını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sol göğsümün ucu yok gibiydi, bebek alamıyordu, resmen ucunu çıkardı.
Büyük geçmiş olsun cnm okurken ben ağladım ya zaten sürekli ağlar oldum :/Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada.
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.
Sağol canım. Ağlamalarına dayanılmıyor malesefBüyük geçmiş olsun cnm okurken ben ağladım ya zaten sürekli ağlar oldum :/
Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada.
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.
Merhaba, Philips avent göğüs kalkanını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sol göğsümün ucu yok gibiydi, bebek alamıyordu, resmen ucunu çıkardı.
Kızlar yanlışmı yazdınız bilmiyorum ama göğüs kalkanı göğüs ucu çıkarmaz, göğüs ucu çıkaran silikon göğüs ucudur. Daha doğrusu emzirmek için silikon göğüs ucu kullanılır, emzirme esnasında göğüs ucunun çıkmasına birazda olsa sebep olur. Göğüs kalkanı emzirme dışındaki zamanlarda göğüs ucunu korumak amacıyla kullanılır.Canım aldım evet kullanmaya başladım ama durmuyor göğsümde en sonunda kağıt bantla bantladım şimdi onunla duruyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz.
Sağol canım. Bilmiyorum ki. Çok kısa sürdü ama sonrasında çok ağladı. Hala huzursuz.Kuzum benimm kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ağlamaları gerçekten çok zor neden uyuşturmadı ki kıyamam yaaa