• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar yanlışmı yazdınız bilmiyorum ama göğüs kalkanı göğüs ucu çıkarmaz, göğüs ucu çıkaran silikon göğüs ucudur. Daha doğrusu emzirmek için silikon göğüs ucu kullanılır, emzirme esnasında göğüs ucunun çıkmasına birazda olsa sebep olur. Göğüs kalkanı emzirme dışındaki zamanlarda göğüs ucunu korumak amacıyla kullanılır.
Evet cnm haklısın benim göğüslerimde durmuyor oıt diye düşüyor;/ en sonunda kağıt bantla çözüm buldum siz nasıl tutturuyorsunuz

Kızlar yanlışmı yazdınız bilmiyorum ama göğüs kalkanı göğüs ucu çıkarmaz, göğüs ucu çıkaran silikon göğüs ucudur. Daha doğrusu emzirmek için silikon göğüs ucu kullanılır, emzirme esnasında göğüs ucunun çıkmasına birazda olsa sebep olur. Göğüs kalkanı emzirme dışındaki zamanlarda göğüs ucunu korumak amacıyla kullanılır.
Göğüs kalkanı amacının dışında benim de sütyen ile kalkan arasında bası uyguladığından uçların içe kaçmasını engelliyor bir nevi çıkarıyır. Arkadaş onu söyledi sanırım.

Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada. :KK57:
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. :mad: Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.
Geçmiş olsun canim. Bu aylarda yapılan operasyonlar çok cabik iyileşiyor. Allah başka dert, hastalik vermesin.

Kizlar 1agustosta dogum yaptim cok zor bi dogum oldu sancim vardi ilerlemedi aciklikta ilerlemedi suni sanciyla dogum yaptim ama o sanci dehsetti bebeyin kafasi cok zor geldi 4kilo oldugu icin zor bi dogumdu bu yuzden fakültede yaptim dogumu pendik marmarada cok donanimli ve cok ilgili bi hastaneydi 3doktor dogumumu yaptirdi harika ilgi vardi cok sukur benim sancilarim disinda iyiyim dogum sancisi gibi sanci vuruyor devamli dahs hic dinlenemedim is guc yapmaktan kimse yardimci olmuyor bebekte surekli emmek istiyor uyku yok yani boyle iste kizlar oyle boyle kurtuldum cok sukur yinede.

Kizlar 1agustosta dogum yaptim cok zor bi dogum oldu sancim vardi ilerlemedi aciklikta ilerlemedi suni sanciyla dogum yaptim ama o sanci dehsetti bebeyin kafasi cok zor geldi 4kilo oldugu icin zor bi dogumdu bu yuzden fakültede yaptim dogumu pendik marmarada cok donanimli ve cok ilgili bi hastaneydi 3doktor dogumumu yaptirdi harika ilgi vardi cok sukur benim sancilarim disinda iyiyim dogum sancisi gibi sanci vuruyor devamli dahs hic dinlenemedim is guc yapmaktan kimse yardimci olmuyor bebekte surekli emmek istiyor uyku yok yani boyle iste kizlar oyle boyle kurtuldum cok sukur yinede.
Cnm hayırlı olsun bebişin
Ama dinlen işleri yapan yapr yapmayan yapmaz sen kendine bebegine odaklan

Oğlu olanlar ne zaman sünnet yaptıracaksınız? Ben kırktan çıktıktan sonra düşünüyorum ne kadar erken o kadar iyi.

Yaptırdık kızlar kolay bir işlemmiş ama öyle uyuşturma falan yok direk yatırdı kestiler odada. :KK57:
Kestikten sonra 15 dk boyunca eşim parmağıyla gazlı bez bastı ağzına. O ağladı ben ağladım 15-20 dk boyunca. :mad: Sonra konrtol etti sıkıntı yok dedi. Kucağıma aldım sarıldım sustu. Huzur bulduk resmen. Eşim diyor iki dk daha ağlasa ben de ağlayacaktım. Bacaklarına kadar morardı ağlamaktan kuzum. Ama çok şükür geçti. Bakalım yarın öbür gün emzirmeyi deneyeceğim. İnşallah emer. Kanadığı zaman yırtılmış zaten orası. Muayene edene kadar inanmadı kadın bana. Göğsünüzde çatlak vardır o kanamıştır diyor. Emin olmasam diretmem zaten.
Neyse ki bunu da böyle atlattık çok şükür.
Oy kuzum gecmis olsun sayfalari okumaya geriden basladigim icin yeni gordum. Insallah emisirsiniz artik :)

Gözün aydın canım.. Senin iş yapmaman lazım bi zahmet yardım etsinler sen dinlen ve bebekle ilgilen. Etmezlerse de kendin kalkıp yapma yani. Sana bir şey olsa Allah korusun dinlen boşver sen milleti evin işini gücünü

Oğlu olanlar ne zaman sünnet yaptıracaksınız? Ben kırktan çıktıktan sonra düşünüyorum ne kadar erken o kadar iyi.

Ben 3 aylıktı yaptırdığımda. Dediğin gibi ne kadar erken o kadar iyi. İkinci bebeğim erkek olsaydı yenidoğan sünneti yaptıracaktım daha doğduğu gün.

Hatunlar ben bugün kurudum bildiğiniz.. Kızım sabahtan beri emiyor... Hunharca emiyor... Baya baya emiyor.. İçim sisti artik bende acim yaaa... Biraktiramadim memeyi bırakıyor on dakika sora kiyametler kopuyor ne is bu bugün anlamadım büyüme atağı filan mi acep... Emzik niyetine kullanıyor desem yok emziği ağzına alıyor iki çekiyor bişi gelmeyince basıyor yaygarayi gene.. Doy artik kizim yaaa açım bende aaaaç :mad:

Ya ben ne zaman aç ne zaman başka bişey olduğunu anlayamıyorum yaaa :(((( ağlıyor çılgınlar gibi aç zannediyorum sonra emmiyor ben kahroluyorum:( biberon veriyorum onu da almıyor altını değiştiriyorum ok susuyor ama benim ömrümden ömür gidiyor :(( aç kalıyor zannediyorum panik yapıyorum :..(

Canim gözün aydin. Allah anali babali büyütsün. Ilk doğum biraz zor oluyor helede bebek büyükse. Benimde ilk bebeğim kiloluydu o yüzde. Seni iyi anliyorum ama hepsi geçti gitti. Inşallah kendini cabik toparlarsın.

Geçmiş olsun canim. Bu aylarda yapılan operasyonlar çok cabik iyileşiyor. Allah başka dert, hastalik vermesin.
Teşekkür ederim canım. Amin.
Oy kuzum gecmis olsun sayfalari okumaya geriden basladigim icin yeni gordum. Insallah emisirsiniz artik :)
Sağol canım. Geçti çok şükür ama durup durup deliriyor. Çok huzursuz. Emzirmeyi de cts falan deniycem. Çok çabalıyor çünkü. Canı acır belki ya da kanar cesaret edemedim.

Back
X