Evet canım. Yedirirkenhep kafası gövdesinden yüksekte olsun. Boynundan tut sırtı kafası yüksek kalacak şekilde eğim ver. Bir de genzine kaçarsa biraz daha dik diğer elinle de iki kaşının ortasından biraz bastırarak alnına doğru çektir. Hemen akıyor boğazından. :)
Canım azaldı benim 20 günlükten beri az gündüzleri 3 er saat falan uyanık kaldığımız oluyor. Aralarda bir saat. Toplam kaç saat uyuyordur kestiremedim ama eskisi gibi ye gaz çıkar uyu düzeni yok.
Belki de o düzene geçiyor benim oğlum da :)
Canım kusura bakmazsan kirasını sorabilir miyim? Biz de düşündük de yaklaşık bir mebla öğrenmek istedim. :)
Canım biz demedik. Kendi verdi ama muayene etti çok gazı var dedi. Bizimki de çok atıyor gaz ama yine de kıvranıyor. Attığından fazlası varmış. Sen çıkarıyor diye güvenme bence. Doktor verdiyse al. Zaten o damlaların çoğu bitkisel. Kıvranmasın kuzucuk.

Bize nurse harvey die bir damla verdi. Herkes hayat kurtarıcı yazmış bizim hayatımızı kararttı. Verince iki saat kriz gibi ağlıyor huysuzlanıyordu. Değiştirdi. Sab simplex verdi çok memnunuz. Elimde olsa her mamada verirdim. Öyle rahatlıyor kuzum.