- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.161
sanırım bikaç doz oluyor ilk dozda sancıda hissedilebiliyormuş biraz.doktor kasılma hissedersin o zaman ıkınman gerekir dedi.inşallah öyle olur.herkes birşey söylüyor açıkçası vakumla çekmek zorunda kalabilirler diyenler çok oldu biraz gözüm korkmuştu sağolun kızlarCanim bende epidural ile rahat etmiştim. Ikınma zamanın geldigini rahat anlamıştım ve ağrımda olmamisti.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Sanırım tuvalete gitsem rahatlayacağım. İnşallah kısa sürede geçer10-15 gün sürdü canım ama benim boyun ağrım dikiş agrilarimi unutturdu bana. Anesteziden dolayı çok boyun ağrım oldu benim. Şu an sukur ağrılarım kalmadı artık
Kızlar birşey soracağım benimde göğüslerimin yanlarında taş gibi sertlik olmuş fakat sıkıyorum ucundanda sür gelmiyor be yapmam lazım . Geliyorsa eğer süt çocuk bu birikmiş sütü içse birşey olur mıCanım benim kızım da bisaltamiyor tamamen sürekli emdiği halde üretim fazla maşallah ben de sagıyorum özellikle gece beslenmesi için hızlı ve rahat oluyor
Tabiki benDoguramayanlar da bugun kimler bizlerle :)))
Bende de yok yok :)Doguramayanlar da bugun kimler bizlerle :)))
Sardım antep fıstıklıya sana yazdım sonra kahve yapayım dedim gittim bakkala antep fıstıklı çikolat kalmamışİçim acıdı neye hasret kaldı isem onu isterim modu sanırım
BeenDoguramayanlar da bugun kimler bizlerle :)))
vallaha biseyler var gibi canim, kasik tarafim hepten agirlasti garip gurup hareketler ediyo cocuk :)Tabiki bensende durumlar nasil ağrı sızı var mi
Benimarada kasilma oluyor ama düzenli değil kasilma varmı sende devallaha biseyler var gibi canim, kasik tarafim hepten agirlasti garip gurup hareketler ediyo cocuk :)
Sen nasılsın canım agri sancı varmı
Var kuzum dun gece hele cok oldu kasiklarima dogru surekli kasildi karnim tas gibi her tarafi sert, zaten o kadar sis hissediyorum ki karnimiBenimarada kasilma oluyor ama düzenli değil kasilma varmı sende de
Bende ped kullaniyordum ama biraktim kuru kalmasini önlüyor bence cok kullanma bazen damliyor gogsumden sut orda nemli kalıyor baya arastirma yaptım kuru tutmak gerekiyormusBenimde çok acıyor kalkan da krem de kullanıyorum ama acıyor.Ped aldım 2 gündür onu kullanıyorum yine acıyor
Ay hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik minikleri sağlıkla dogsunlar inşallah ya çok korkuyorum ben yaklaştıkçaVar kuzum dun gece hele cok oldu kasiklarima dogru surekli kasildi karnim tas gibi her tarafi sert, zaten o kadar sis hissediyorum ki karnimi
Benim korkum yok cok sukur yeter ki gelsin de butun sancilara raziyim, ben yapisal olarakta rahat bir insanim o yuzden sanirim oyle korkum falan yok :)Ay hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik minikleri sağlıkla dogsunlar inşallah ya çok korkuyorum ben yaklaştıkça
Ne güzel maşallah sana canımBenim korkum yok cok sukur yeter ki gelsin de butun sancilara raziyim, ben yapisal olarakta rahat bir insanim o yuzden sanirim oyle korkum falan yok :)
yok kuzum ya nerde bekliyoruz misafirimizi yarın kontrol var inşallah nst de filan sancı çıkar açılmam olurda doğum yaparımSen nasılsın canım agri sancı varmı
Kullanmiyorum canim bi o kaldi kullanmadigim :)Kalkan kullaniyor musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?