temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benmki hepsini alamiyor hatta emzirme uzmani yanlis emziriyosun boyle yara olurlar falan da dedi ama onun gosterdgi gibi yapamdik biz bi turlu. Bazen sadece ucunu aliyor bazen azicik cevresini. Emebildigi surece sikinti yok. Birde ben sunu farkttm. Gece gogus pedini kullaniyrm ve bu gogus uclarinin iceri gitmesine sebeb oluyor o yuzden geceleri kizim zor oluyor ve benm canim daha cok yaniyr. Ama gunduz kalkan kullandgmdan gogus uclarim hep disarda oluyor. Yani nasil emdiyse oyle kaliyor:))

Gecmis gitmis gerci ama bence dogru yonlendirselerdi cok rahat yapardin. Ben suçu biraz onlarda buldum canım. Benm tepemde hemşire çok güzel anlattı zaten ben bile görüydm nst de sancı yükseldğnde o sırada nefesi tutup ıkındm. Ya bide bunu duyuyrm hep ben azar azar sürekli aldım epidurali öyle ara ara vermediler. Ne zamn doğum bitti öyle kapadılar o cihazıı

Kizlaaar benim catlaklarim inanılmaz kaşınmaya başladı zaten porsumus balon gibi oldum kasininca kızarıp beter bi görüntü oldu

Ben de aynı anda miyomlarımı aldırdım cnm. 63 ile başlayıp 86 ile son vuruş yapmıştım. Bugün tartıldım sabah 81 dedim ilk geldiğim gün 3 kg sonraki gün 2 kilo. Böyle böyle vericem inş

Kızlar sezaryen olanlara bir sorum var ya. Bandaj kaçıncı gün çıkarıldı? Dus alabilirsin su geçirmez dediler ama dustan sonra bi baktım ki altta ki yapışkan kalkmıs ve tamamen ıslanmış herşey. Dr çıkar temiz bezle sar dedi. Yaptım da. Ama sanki şişlik var gibi sardıgım sey de çok saglam durmuyor terliyorum falan acaba o yüzden mi şişti bişi olur mu tedirgin oldum açıkçası. Bugün 3. Günümüzdü normalde bandajı ne zaman çıkarıyor drlar? 5. Gün için çagırmışlardı beni

Kızlar bir de bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz gece nasıl örtüyorsunuz? Minik minik kırmızı bişiler çıktı biraz kızımın vücudunda suan askılı zıbın giydirdim uzerıne ince örtü klimada acık değil ve adana kadar sıcak bir yerde yaşıyorum. Eşimin içi rahat etmedi diye klima açmadık bana biraz fikir verir misiniz

Bende bandaj falan yoktu küçük bi gazlı bez sprey sıkıp koydular su geçirmez bant alıp banyo yaptım banyodan sonra gazlı bezde çıktı zaten batikon sürüp on dk havalandirip gazlı bez kapattım günde üç dört defa yaptım böyle iyileşti bi hafta olmadan şimdi sadece o sertlik var iki ucunda normalmiş galiba o da kızarıklık falan iyilesirken oldu o da geçti sonra

Ben adanadayım. Gündüz hava güzelse pencere kapı açıyor kolsuz zıbın bir tanede küçük kısa penye şort giydiriyorum. Klima önündeysem özellikle geceleri kesinlikle klima önündeyiz zıbın ve normal bir bebek takımı bide şapka giydiriyorum üstünüde örtüyorum yani klimayı sırf terlemesin diye açıyoruz :) o bahsettiğin isilik duştan sonra zeytinyağı sürdüm ertesi gün geçti benimde oğlumun boynunda çıkmıştı

Bide ben iki defa su geçirmez bantla duş aldım sonra hep bişey olmadan duşa girdim rahat

Ben de aynı anda miyomlarımı aldırdım cnm. 63 ile başlayıp 86 ile son vuruş yapmıştım. Bugün tartıldım sabah 81 dedim ilk geldiğim gün 3 kg sonraki gün 2 kilo. Böyle böyle vericem inş

Çok geçmiş olsun canım inşallah hiç birimizin bir daha kist miyom sorunlarımız olmaz.İnşallah hep birlikte verelim gitsinler ödemler istenmeyen kilolar

Benim kontrol 7. gündü ama ben 5. gün gittim çıkardı.Bandaj ile 1 defa duş aldım.Korktum bir şey olur diye.Sonra da her duştan sonra kurutup gazlı bez koydum bir kaç defa yaptım şimdi yapmıyorum ama.

Gazlı bezi katla güzelce dikişlerin üzerine koy canım nemli kalmaması gerek.Duş da alma.

Ahhh kıyamam ona :))) çikolata yiyorum ama minik parça canım istemiyor yoksa... canım tuzlu şeyler istiyor kurabiye poğaça simit ekmek falan bende onları yiyemedim ya ondan sanırım

Sardım antep fıstıklıya sana yazdım sonra kahve yapayım dedim gittim bakkala antep fıstıklı çikolat kalmamış İçim acıdı neye hasret kaldı isem onu isterim modu sanırım

Bizde de var onlardan.Adana çok sıcak olduğu için bence normal öyle giydirmen biz uzun kollu ince penye kıyafetler giyoruz üzerine de incecik battaniye gibi örtü dikmişti annem onları örtüyorum.Bazen ayakları buz gibi oluyor o zaman penye battaniye örtüyorum. 1 gün durup 1 gün bıcı bıcı yapıyoruz.20, günümüz olsun her gün yıkanırız artık inşallah.

Benim 7. Gün çıkardı doktorum canım.

Canım benim kızım da bisaltamiyor tamamen sürekli emdiği halde üretim fazla maşallah ben de sagıyorum özellikle gece beslenmesi için hızlı ve rahat oluyor

Bnde sagiyorum simdik rahatladim biraz emdi biraz sagdim ancak... Ya koltuk altimdan itibaren kocaman oluyor o kadar agriyorki beze beze şişlikler.. çocuk emerken hepten canım aciyor sağmak ayrı bi işkence.. Kalkanları da kullanamiyorum ben artik hemen doluyor üstüm basım rezil oluyor komple islaniyorum mecbur pedlere kaldim ama onlarda yapistikca açıyor...

Gecicekmi ya tecrübeli anneler bebek büyüdükçe emdikce bu acılar bitiyor mu yoksa hep mi boyle devam ediyor.. Doğum konusunda tüm kotu canlıları dinledim çevreden de memeyle ilgili bişi söylenmedi bana..

Canim kalkanlar doldukca biberona boşalt. Sonra ver bebisine hem ziyan olmamış olur hem de ped koyarsan yaralar hiç geçmez.

Ben birini emzirdim diyeyim diğeri de aynı dediğin gibi koltuk altından sızlıyor pedler zaten dolup taşıyor sıkınca nasıl süt akiyo onlardan da öyle olunca sagiyorum hemen yoksa kolunu oynatamiyo insan zamanla daha fazla emecekleri için rahatlayacaktir canım şimdi on dakika emme seansları 60 ccde doyuyolar çoğu zaman ben peşine sagdigimda bile 120 ccden fazla çıkıyo yine her emmeyi ortalama 50 cc olarak hesapliyorum günde 7 kere emse 350 cc yapar 500 cc anne sütü lazım kalanı da bu saatlerde sagmis oluyorum gece veriyorum iki defada hem bana rahatlık oluyor hem bebeğin uykusu çok fazla bolunmuyor zaten uyandırmak ayrı dert bide çabuk uykuya düşüyor ya da çok ayilirsa bu defa uykuya dalma uzun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…