- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.781
Canım kurmizilik bizde de oldu böyle hafif büyük oluyordu çok durmadan kayboluyordu doktora sorduk çocuğu yikarken yüzünü vs iyice ovalayin dedi. Teri deri altında kalıyormus o yüzden oluyormuşKizlar benim oglumun yuzunde ve kafasinda kizarikliklar oluyo geciyor yuzunde de beyaz kirmizi sivilceler olusuyo bazen cogaliyo bazen azaliyor felan . Boyle bir durum yasayan varmi ilac f elan kullanmak gerekir mi acaba . Sicaktan mi diyorum ama ince giydiriyorum isilik gibi de degil sanki tam . Beyaz tenlilerde olur dediler fikri olan var mi
Daha iyi olmana sevindim canim insallah duzelcek memitolarimiz :) ben silikonla emzirdigim icin deliriyo memeyi kaybediyo kayiyo bazen ciglik cigliga kaliyo. Mecburen dun emzik verdik sakinlessin diye sakinlesince tekrar emziriyorum. Normal gogus olunca yapisiyo hic birakmiyo bizimki ama hemen gogus ucum kaniyo. Ay ne zormus kiz valla dikislerime mi yanayim gogsumun acisina mi bilemiyorum :) gun gectikce uykulari daha hafif oluyo Eslem de uyanir artik. Dun gece Alp hic uyumadi resmen memeden ayirinca aciyo gozleri.Dun gece hic aldiramadim gibi bisi sürekli emmeyi unutuyor sanki boyle araniyo araniyo ağliyo annem sağolsun ağlamasına kiyamadigindan aldi sagdiklarimi verdi öylelikle geçti gece.. Bu gecede baya ağladı ama sagmanin etkisi mi yoksa serumlar mi açtı biraz bilmiyorum yada belki kolostrumun yerini sütün almasından daha rahat aldirabildim... Artik uyanıyorda uyandirinca çok şükür.. Sonra da uyumuyor gerçi amasağmak tam bir eziyet ya perişanlık resmen doktor sağ boşalt dedi ama ben pes ettim sagamicam dediğin gibi sık sık tikistircam agzina.. Hala çok sis ama dünkü kadar değil dün neydi öyle ya... Diyorlardı hep hakliymislar bebegin anneden çok annenin bebeğe ihtiyacı oluyor.. Sende diyormusun ben bu zamana kadar onsuz nasıl yasamisim diye...
yatma canım bence zaten yatınca ödem azalmıyor ki benimde senin tabirinle memiktolarım karnım kadar var yani zaten büyüktü normaldede :/ İnşallah bi doğursaydım geçer belki zamanla herkesin bünyede farklıKuzum nisan oranin tikaci oldugundan su gelmeden hemen oncede olsa gelir muhtemelen çünküm tek yol ora sonuçta... Sislikler maalesef benim geçmedi kuzum hatta daha çok sisti.. Aslında ayaklarımdan çok ayak bileklerim sis hemde baya baya sis memiktolarim kadar olmasa da onlarda kendi hallerinde yeni bir cumhuriyet kurmuş durumdalar.. İnşallah senin olmaz boyle..Ben pek popomum üstüne oturmadigimdan boyleyim b.k var gibi atliyorum herşeye bi yatmadimki doğru durust..
yüzük oluyosa gitmiş ne güzel ay :)Normal doğum yaptım. Geçti hemen şişleri belki biraz vardır ama çoğu gitti yüzüklerim oluyo artık parmaklarıma
gözün aydın canım bebekte sende tez zamanda iyleşirsiniz inşAllah yaaGünaydın hanımlar. Zeynep asyamız geldi çok şükür. Zorlu bir yolculuktu. Normalle başlayıp aktif suni sancı çekip (90 lara kadar dayandım) sonra yaşadığımız bir aksilik yüzünden sezaryene dönüşen, sonrasında bebekte solunum sıkıntısı yaşadığımız ayrıntılarını daha sonra yazacağım bir süreçti. Evet hepsi geçti ama naçizane tavsiyem sezaryen tü kaka değil. Korkmayın.
Tek tek alıntı yapamadım okuyamadım bile yazdıklarınızı ama biliyorum ki merak ettiniz hepinize dua ettim. Rabbim hepimizin tez zamanda şifasını versin...
sizi gördükçe hiç doğurmuycakmışım gibi geliyorBenimde nisanim geldi sanirim az once, boyle kahverengi sumuk gibi bisey afedersiniz :) Zaten bugun dogrulamiyorum dogru duzgun hepten kalcam belim gocmus durumda benim kiz geliyorum diye ainyal veriyor sanirim :)
Daha iyi olmana sevindim canim insallah duzelcek memitolarimiz :) ben silikonla emzirdigim icin deliriyo memeyi kaybediyo kayiyo bazen ciglik cigliga kaliyo. Mecburen dun emzik verdik sakinlessin diye sakinlesince tekrar emziriyorum. Normal gogus olunca yapisiyo hic birakmiyo bizimki ama hemen gogus ucum kaniyo. Ay ne zormus kiz valla dikislerime mi yanayim gogsumun acisina mi bilemiyorum :) gun gectikce uykulari daha hafif oluyo Eslem de uyanir artik. Dun gece Alp hic uyumadi resmen memeden ayirinca aciyo gozleri.
Ya dedigin gibi aynen sanki hep hayatimdaymis gibi hissediyorum ondan oncesi yokmus gibi
Bu arada Alp in dogum tarihi de 22 si oldu 12 yi gectigi icin, ilerde bigun bi yerde karsilasirlar belki dusunsene ne tatli
yatma canım bence zaten yatınca ödem azalmıyor ki benimde senin tabirinle memiktolarım karnım kadar var yani zaten büyüktü normaldede :/ İnşallah bi doğursaydım geçer belki zamanla herkesin bünyede farklı
Valla bana doktorum özellikle söyledi temizlemene gerek yok diye. Bi sor bakalım tekrar sen canımHadi ya bana da kesinlikle temizle dedi lansinohta yaziyo zaten temizlenmeye gerek yok diye ama ona bile temizle sonucta krem dedi. Lansinohu bi kere kullandim zaten cok hafif gelir diye baska kremler yazdilar. Tekrar sorayim en iyisi sakincasi var mi yok mu diye :)
Hadi yaa daha dikkatli olayım o zaman. Valla çok tedirginim Allah im korusun. Biran önce geçer insallahGözünaydın canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Hep beraber dönün evinize inşallah.
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun.
Canım maske falan tak yaklaşman gerektiği zamanlarda. Ya da emzirirken. Bir de kucağına alacağında falan ellerini sabunla mutlaka. Dokunduysan uçuğa elinden de geçebilirmiş. Dikkatli ol.
Gozunaydin canım. Sende kavustun evladina çok şükürGünaydın hanımlar. Zeynep asyamız geldi çok şükür. Zorlu bir yolculuktu. Normalle başlayıp aktif suni sancı çekip (90 lara kadar dayandım) sonra yaşadığımız bir aksilik yüzünden sezaryene dönüşen, sonrasında bebekte solunum sıkıntısı yaşadığımız ayrıntılarını daha sonra yazacağım bir süreçti. Evet hepsi geçti ama naçizane tavsiyem sezaryen tü kaka değil. Korkmayın.
Tek tek alıntı yapamadım okuyamadım bile yazdıklarınızı ama biliyorum ki merak ettiniz hepinize dua ettim. Rabbim hepimizin tez zamanda şifasını versin...
Sağol canım. Var diye hatirliyordum evde ama az önce baktım yokmuşAman dikkat et canım. Uçuk ilacı al sür mutlaka. Geçmiş olsun.
Canim bende de laf var icraat yok gibi birsey yani :) Sancidan baska hersey var ama bi o yok bu daha kotu vallaha, suan sol belim o kadar agriyor ki anlatamam ama sadece agriyor iste gerisi ortada yok :)sizi gördükçe hiç doğurmuycakmışım gibi geliyorhayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bende bel ağrısı var hamileliğimfe ilk defa belim ağrıyor. Belli olmaz bi bakmışın doğurmuşsun :)Canim bende de laf var icraat yok gibi birsey yani :) Sancidan baska hersey var ama bi o yok bu daha kotu vallaha, suan sol belim o kadar agriyor ki anlatamam ama sadece agriyor iste gerisi ortada yok :)
Evet normal sıcaktan bence yinede sağlık ocağına gidiyoruz yani sürekli orada sorarsın doktoraKizlar benim oglumun yuzunde ve kafasinda kizarikliklar oluyo geciyor yuzunde de beyaz kirmizi sivilceler olusuyo bazen cogaliyo bazen azaliyor felan . Boyle bir durum yasayan varmi ilac f elan kullanmak gerekir mi acaba . Sicaktan mi diyorum ama ince giydiriyorum isilik gibi de degil sanki tam . Beyaz tenlilerde olur dediler fikri olan var mi
MaalesefKIZLAR KARNIMDA HİÇ ÇATLAK YOKTU İKİ GÜNDÜR KARNIMIN ALT TARAFI ÇATLADI BİRDEN NİYE BÖYLE OLDU Kİ
Amin kuzum ilk bebek olunca bir heycan bir heycan birazda korku ama dediğin gibi beklemeye değer . Doğru lohusa anneler nazara geliyorlar hemen kalkınca fazlada yatma amaAh memiktolarimiz güzel memiktolarimiz bu hallerede mi dusecektiii...kız o silikon ne kicimtrik bişi ole beceremedim ben Eslem ağladı hep çıkıp çıkıp duruyo malzemeden çalmışlar mubaregi az bi geniş memeyi kaplayan bişi yaparlarmış bari ya.. Valla doğurmak daha kolaymis dikisler yanıyor sıcaktan yapışiyo resmen donumu indiremiyorum memiktolar zati bildigin gibi oh yeah...
Emzik ver kuzum emzik candir gerisi heycandir emzik = manuel susturucu.. Oyuncakli oioi emzigimiz var bizim ona sarılıp uyuyoruzaglicaklar uyumiycaklar bizde uyumicaz artik napalim deger mi deger kuzum bizimki de bu gece kök söktürdü ananesiyle bana.. Alpi cok merak ediyorum sacli mi oglusun yakışıklı mi bakiyim.. Benim kizim kapkara sacli cok gucel teyzesi ya... Bak bende kızımı verecek hayırlı bi es aramaya baslamistim karşılaşırlarsa neden olmasin alp iyi bi kısmet olabilir ama 30 undan evvel vermem kızımı ona gore
Yok kız doğurunca yatmak daha iyi galiba... Hemen ayaklaninca nazar oluyor insan cidden hepten beter oluyosun acimayan yerlerin acıyor ya.. İnşallah sağ salim doğurup kucağına al kuzum emzirmek içler acisi bi durum olsa da o kadar canın yanmasına rağmen o kadar güzel ki... Bide gerçekten hamilelik daha zordu en zoru oydu bana gore Allah kurtarsın bian evvel senide tüm bekleyenleride..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?