Ah memiktolarimiz güzel memiktolarimiz bu hallerede mi dusecektiii...
kız o silikon ne kicimtrik bişi ole beceremedim ben Eslem ağladı hep çıkıp çıkıp duruyo malzemeden çalmışlar mubaregi az bi geniş memeyi kaplayan bişi yaparlarmış bari ya.. Valla doğurmak daha kolaymis dikisler yanıyor sıcaktan yapışiyo resmen donumu indiremiyorum memiktolar zati bildigin gibi oh yeah...
Emzik ver kuzum emzik candir gerisi heycandir emzik = manuel susturucu.. Oyuncakli oioi emzigimiz var bizim ona sarılıp uyuyoruz
aglicaklar uyumiycaklar bizde uyumicaz artik napalim deger mi deger kuzum bizimki de bu gece kök söktürdü ananesiyle bana.. Alpi cok merak ediyorum sacli mi oglusun yakışıklı mi bakiyim.. Benim kizim kapkara sacli cok gucel teyzesi ya... Bak bende kızımı verecek hayırlı bi es aramaya baslamistim karşılaşırlarsa neden olmasin alp iyi bi kısmet olabilir ama 30 undan evvel vermem kızımı ona gore
Yok kız doğurunca yatmak daha iyi galiba... Hemen ayaklaninca nazar oluyor insan cidden hepten beter oluyosun acimayan yerlerin acıyor ya.. İnşallah sağ salim doğurup kucağına al kuzum emzirmek içler acisi bi durum olsa da o kadar canın yanmasına rağmen o kadar güzel ki... Bide gerçekten hamilelik daha zordu en zoru oydu bana gore Allah kurtarsın bian evvel senide tüm bekleyenleride..