- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.741
Bazilarinda nisan gelmiyomus canim olabilir.Kızlar nişan gelmeden suyun gelme ihtimali var mı? Doğum yapam anneler bu eller ve ayaklardaki şişlikler hemen geçti mi ? Erkek ayakkabısı giymekten sıkıldım doğumdan sonra kendi ayakkabılarımı giymek istiyorum , ellerimde çok ağrıyor, psikolojik olarakta kötüye gidiyorum eşime sataşıp duruyorum hiçte sesini çıkarmıyo ya canım kocişkom
Hadi ya bana da kesinlikle temizle dedi lansinohta yaziyo zaten temizlenmeye gerek yok diye ama ona bile temizle sonucta krem dedi. Lansinohu bi kere kullandim zaten cok hafif gelir diye baska kremler yazdilar. Tekrar sorayim en iyisi sakincasi var mi yok mu diye :)Doktor bana garmastan i da lansinoh u da temizlemeden emzirebilirsin demisti canim
Ya o haberi gördüm bende. Ve dün mevlutten sonra bende de ucuk çıktı şimdi oğlumu koklamaya bile korkuyorum.Uyurken ellemesin kimse canım. Hadi babaannesi alsın ama uyanıkken gazını çıkarsın yardım etsin. Ama emziği eliyle tutmasın yani sonuçta biz bile her yeri elliyoruz annem de bir ara tuttu dedim tutma anne ordan tamam dedi fark etmeden tuttu uyku sersemi farkındayım ama uyardım. Bence sen de uyarmalısın. Ben bile ellemiyorum falan de. Öpecekse boynundan sırtından öpsün. Yahu daha uçuk yüzünden 18 günlük bebek hayatını kaybetti millette öpücük derdi az büyüsün de öp acelen neee..
Canim vücudundaki ödemi daha atmamışım ondan. Yakında gider yavaş yavas.Bazilarinda nisan gelmiyomus canim olabilir.
Ben hamilelikte hic sislik odem sıkıntısı cekmedim ayni ayakkabilarimi rahatlikla giydim ama simdi ayaklarim fil ayagi gibi oldu o kadar sisti ki nedenini anlayamadim.
Ve normal dogum yapmama ragmen sadece 5 kilo vermisim, oglum 3700 zaten. Yani her bunyede farklı heralde :)
Zeytinyağı surebilirsin canim. Her emzirmeden sonra sur. Silmene vs de gerek yok. Üstünede kalkanı koy. Acının azaldığını göreceksin.Hadi ya bana da kesinlikle temizle dedi lansinohta yaziyo zaten temizlenmeye gerek yok diye ama ona bile temizle sonucta krem dedi. Lansinohu bi kere kullandim zaten cok hafif gelir diye baska kremler yazdilar. Tekrar sorayim en iyisi sakincasi var mi yok mu diye :)
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Hep beraber dönün evinize inşallah.Mrb kızlar doğum yaptim şükür hâlâ hastanedeyim oglum yanımda ama kizim solunum cihazinda dua edin kuzularimla birlikte çıkayım hastaneden
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun.Herkese slm dün sabah rutun kontrole gittim ultrasonda ölçümlerinde 3kg 700 Gr haftada 39+5 dedi doktor ntsde kalp atışlarının zayıfladığını hareketlerinin azaldığını hemen yatış yapılacağını diyerek yatış verdiler sezaryan olacağımi söylediler doğum haneye sevk ettiler doğum bölümünde uzman doktor muyanede sonucu beni sakinleştirmek serum verdi ntsde kalp atışlarında 160-80 arasında degisti serumla biraz bisiyler kadfiktan sonra uyumuşum bir saat kadar tansiyonum çıkmış uyandirdilar nts sonuncunda minnacık kalp atışları düzeldi rutune döndü normal doğumu deneyelim sıkıntı olursa sezaryanla alırız dedi suni sancı verdiler bikere sancim geldi gitti saat 22 ye kadar her an sezaryanla doğum edecem diye bekledim birden doğum Haniye aldılar normal doğum olacak dedi doktor gece birde doğum ettim hemşire yikadi minnacıgi giydirdi kayın valdem geldi saat 5 oldu uyumuşum ikili teste riskli çıktı testin şeker yüklemesi yaptirmadim yok çocukta su var yok ikili testin yüksek dediler Allah'a şükür sıkıntısı yok saat 4 de taburcu oldum adı Muhammed 25.07.2017 saat 01.45 He doktorlarda hayret etti dogusdan sünnetli çıktı yarın muyanede var kulak vs topukdan kan alındı kontrolü var benden bu hepiniz hakkınızı helal edin uzun oldu Rabbim kalanlara hayırlı kolay doğum ettirsin olan annelerinden hayırlı bol sütlü günler dilerim
Canım maske falan tak yaklaşman gerektiği zamanlarda. Ya da emzirirken. Bir de kucağına alacağında falan ellerini sabunla mutlaka. Dokunduysan uçuğa elinden de geçebilirmiş. Dikkatli ol.Ya o haberi gördüm bende. Ve dün mevlutten sonra bende de ucuk çıktı şimdi oğlumu koklamaya bile korkuyorum.
Aynı sünnet edilmiş gibi kayın valdem in dediğine göre oda öyle olmuş 2 saate bir uyandırıp emdiriyomohh ne güzel atlattın geçmiş olsun gözün aydın artık kuzum kilosuna da maşşallah diyim. doğuştan sünnetli nasıl oluyor ki ?
Evet süt için dedi hepsini napalım icicez el mahkumEee babası napsın bitecek o :) çocuk doktoru emzirdiğin için demiştir. Sütün kalitesini artırmak adına.. neyse ki böyle bir derdim yok sevineyim ben
Canım hayırlısıyla dogurursun inşallah güzel haberlerle gelKızlar nişanım geldi hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin ben de hepinize dua edeceğim inşallah
Amin canım. Dualarımız seninleMrb kızlar doğum yaptim şükür hâlâ hastanedeyim oglum yanımda ama kizim solunum cihazinda dua edin kuzularimla birlikte çıkayım hastaneden
Bebisin emmiyo mu kuzum? Sagmak da cok zor göğüsler yarayken. Benim de sutum var ama acidan sagamiyorum. Seninki kadar sismedi tabi ama inek memesi gibi dolasiyorum. Saatte bir emzirsen gecer belki. Zorla tikistir agzina aliyolar zaten hemen ac olmasa da. Pompayla ne kadar sagsan da cikmiyo bebek emiyo gibi olmuyo. Hastanede bana medela verdiler en iyisi onunla bile cikmamisti.
Normal doğum yaptım. Geçti hemen şişleri belki biraz vardır ama çoğu gitti yüzüklerim oluyo artık parmaklarımaİyi bari bir haftada şişliğin geçmesi iyi bir süre bana hep böyle kalacakmış gibi geliyor doğumdan sonra da
Kızlar nişan gelmeden suyun gelme ihtimali var mı? Doğum yapam anneler bu eller ve ayaklardaki şişlikler hemen geçti mi ? Erkek ayakkabısı giymekten sıkıldım doğumdan sonra kendi ayakkabılarımı giymek istiyorum , ellerimde çok ağrıyor, psikolojik olarakta kötüye gidiyorum eşime sataşıp duruyorum hiçte sesini çıkarmıyo ya canım kocişkom
Kizlar uzun zamndir girmddim hepiniz dogurdunuz sanirim bi ben kaldim :)) benim sipa ay sonu gelicek adete gore dogucak sanirim 30unda ve 8gun once nisan geldi ama sancilarim artmiyor 5gunum var beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?