temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bize biogia verdi onu kullanıyoruz ama küçük tüpe döndü yavru sürekli popodan gaz çıkarma durumu var baya da zorlanıyor ıkınıp sıkılıyor çıkarırken klima açık odada başka odaya gitse bayılıyor gibi mayışık bir şey oluyor kuzum şu hava bi düzelseydi. Yatak odasında yapışıp kaldık

C Chen31 canım benimde yara oldu çok araştırdım katı kakao yağı iyi geliyormuş bi gece onu sürdüm kalkanlarin deliklilerini taktim bide. Sonra doktora sordum bi ilaç verdi ama ne kullanirsan kullan pek faydası olmaz benim eşim de de oldu yurtdışından bile özel ilaç getirdik o bile fayda etmedi dedi. Ve cevizin kabuğunu al içine katı kakao yagindan koy göğsüne kapat kalsın bir süre öyle o yağ eriyecek dedi. Daha yapmaya vakit bulamadım ben. Dr a gitmeden bir kere surmustum belki onun faydasıdir ilk zamanki gibi dayanilmaz değil ağrısı ya da ben artık alıştım bilmiyorum. Bir dene istersen

C Chen31 bide uyandırma konusunda benimkide öyleydi canım ama merak etme zaman geçtikçe acktiginda kendi uyanıyor:)

Kızlar sağlık ocağında topuk kanı için gittiğimizde 15 günlükten sonra d3 kullanmaya başlayın demişti ama doktorumuz hiç böyle bir şey demedi sizin hekimleriniz de verdi mi bunu. Bide 25 günlük olduk ben kullanmadım hala

Canon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.
Benim de kafaya göre kilo çok değil dedi bakalım ne yapacaz sezaryene hazırlıyorum kendimi artk normal zor olur sanki

Bize 5 günlükken başlattı. Biz her gün kullanıyoruz 3 damla

Ya kızlar bacakları benim kadar ağrıyan var mı Allah alkına, resmen sol bacağım tutmuyor o kadar acıyor ki desteksiz kaldırıp indiremiyorum oynatamıyorum öylr bir ağrı acı, hele bugün çocukta sanırım hepten kanala yerleşmeye başladı çünkü kasıklarımın dolduğunu hissediyorum resmen yürürken, o yüzden belimden aşağısı resmen kopacak gibi ağrıyor çok aykta kalırsınız da oturunca bir anda ağrır oturamazsınız bile aynı öyleyip, yatma yatamıyorum oturma oturamıyorum, ama gel gör ki sancı namına hiçbirşey hissetmiyorum cidden çok sıkıldım artıkkkk yarın kontrol de yine nst de bir gram bile sancı çıkmazsa cidden normali bile beklememeyi düşünüyorum artık, hamilelikten çekmedim şu bacak ağrısından çektiğimii

Deniyim canim valla burda yazilan her seyi denicem her emzirmeden sonra baska bi krem suruyorum surekli temizlemek de zor oluyo. Oglum silikon ucla alirken deliriyo ama mecburen oyle veriyorum. O halde bile acidan ölüyorum. Hastanede bir ara emziremicem cok aciyo dedim mama verdiler ama sagman lazim dediler. Baktim sagmak daha aci verici aglaya aglaya da olsa emziriyorum artik zamanla gecer insallah :)

Benim de sol bacak aylardır ağrıyor kasık kısmı özellikle son bir aydır soluma yatamıyorum çok yatsam da bacağımı tutarak ağlayarak çeviriyorum kendimi magnezyum da bi işe yaramıyor işkence oldu yatmak Doğumdan sonra geçer inşallah ya

işte aynen ben de öyleyim hamilelikten beri ağeıyor bacağım ama son bir iki haftadır coştu artık resmen kendimi biyerden tutarak çeviriyorum yatakta, annem benim her hamileliğimde olurdu hamilelikte yel girermiş öyle derler diyor doğurunca hiçbişey kalmıyo diyo inşallah dedimm

Canon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.
Canm slm. Benimde su an oğlumun kafasi önden gidiyor. Karnı ve boyu tam haftasiyla uyumlu. Kafası iki hafta önden gidiyor. Dr sorun değil dedi ama içime kurt düştü. Dogdugunda Gözle görülür bir büyüklük muydu peki, bir rahatsızlık belirtisi olabilir mo

Canim kalkanlari kullan kremleri de çok uzun sürmez acıma isi bi kaç güne toparlarsin

Ay kızlar bende kontrole geldim özel hastane değil mübarek köy sağlık ocağı gibi beklemekten yoruldum resmen sucak bastı klimanın kendine faydası yok. Doktor burda olmasa develete giderdim bu ne yaa çıldurucağumm. Bu arada oğlumun hareketleri çok azaldı ya hıçkırıkta tutmadı iki gündür

Hadi inşallah öyle olur canım az kaldı sabır biraz daha

mrb cnm. foruma bakarken denk geldmde bizim ufaklığında inmemşti testisleri dr. önemli değil sonradan iner demişti ve dediği gbi oldu 2.ayın sonuna doğru tamamen indi. çok fazla stres yapmayın diye sölüorum. bazı erkek bebeklerde oluomş bu durum.

Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Allah yardımcın olsun cnm. Dua ediyorum sağ salim inşallah. Allah a emanetiz hepimiz. Kalbini ferah tut.

Teşekkür ederim cnm. Bu öok rahatlattı beni.

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı kilo söylemiyorum artik dedi niye anlamadım nstde ne sancı ne bişey valla sevdi bu kız yerini oysaki sabah hafif bel agrilarim vardı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…